Hotelviktoria

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

This hotel is dirty.

This hotel, I'm never going there again and will not recommend it to anyone.
I'm not sure if the rooms are cleaned in between guests. I actually found a condom under the bed, and it was used. What else I found there, I don't want to get graphic, find a better place to overnight.

2023幎7月29日

3 stjernet hotel??? Max 1 stjerne

Hotel Viktoria står angivet som et 3-stjernet hotel, hvilket er langt fra virkeligheden.

Personalet var sÞde og imÞdekommende. Hotellet ligger centralt. Men når det er sagt, er der ikke så meget andet positivt tilbage at sige. Det vÊrste ved vÊrelset var, at det var meget meget beskidt overalt. Under sengen var der så meget stÞv og nullermÊnd. Der lå en gammel lighter. SengegÊrdet var beskidt/fedtet fra tidligere overnattende - ovenpå sengegÊrdet var meget stÞvet - også på billedet over sengen. Sengebord var stÞvet og med gamle pletter. Gulvet var plettet overalt - det var ikke vasket, inden vi kom. Der var fedtede fingre og stÞv overalt - på garderobeskabet (som heller ikke kunne bruges, da hÊngsler var faldet af), skrivebordet, ryglÊnet på stolen, skraldespand, billeder på vÊgge. Der var skimmelsvamp i alle vindueskarme. Toilettet lugtede fÊlt af kloak. Badet var gult af gammelt kalk og sÊberester, cisternen var ikke rengjort efter tidligere gÊster. VÊrelset var koldt. Radiatoren kunne knapt skrues op. Der lugtede af rÞg på gangen, og dÞrene kunne kun lukkes, hvis de blev smÊkket hårdt - man blev vÊkket af alle andre nabodÞrer, som blev smÊkket på alle tider af dÞgnet - og lyset fra gangen oplyste hele ens vÊrelse, fordi dÞrkarmen ikke var isoleret. Opgangen på alle etager var beskidt. Gigant nullermÊnd overalt og pletter/beskidte gulve.

På vÊrelset havde man knapt lyst til at gå i strÞmpesokker, så beskidt var der. Vi havde nÊsten heller ikke lyst til at bade grundet samme.

I vores 40 årige lange liv, har vi aldrig noget sted i verden boet et sted, hvor vÊrelset var så synlig beskidt overalt - hvor hotellet virkede generelt nusset og beskidt. Da vi ankom, overhÞrte vi en anden gÊst klage over, at der på hans badevÊrelsesgulv lå et badehåndklÊde, der var våd/brugt og at gulvet ikke var afvasket. Så vi var ikke de eneste, der oplevelse hotellet sådan.

Synes overordnet standarten var på hÞjde med et hostel. Hvis man Þnsker at få billeder tilsendt, har vi taget ca.20 billeder af ovenstående, som kan ses på TripAdvisor.

2018幎2月21日

DÃ¥rlig oplevelse

Éneste plus er, at hotellet ligger tÊt pÃ¥ centrum.

BadevÊrelset lugtede fÊlt alle 3 dage. 1,5 mands sengen var sten hård. Ingen vinduer var tÊtte, hvilket betÞd meget larm fra vejen. Gardinerne var ikke lange nok til, at kunne dÊkke hele vinduet, hvorfor de sidste 15 cm stod piv åben ind for naboer. De ansatte taler kun gebrokken engelsk. DÞrene var også utÊtte, hvilket betÞd larm fra gangen.

DesvÊrre en alt i alt ringe oplevelse, som ikke kan anbefales.

2015幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス