Dejligt at mÞde en vinduespudser medâŠ
Dejligt at mÞde en vinduespudser med faglig stolthed, som leverer et 100 % tilfreds resultat. De bedste anbefalinger herfra :-)
Vi er et mindre firma, vi hyrer Peter til at pudse vinduerne, vi venter samtidig et vigtigt besÞg udenlands fra. Det hele kolliderer da gÊsterne kommer, og de, ud af den blå luft, kommenterer på "beskidte vinduer" som en del af en flyvsk samtale. Pudseren, der er igang, hidser sig op, det kan vi ikke have over for gÊsterne. Vi beder ham derfor stoppe eller gå, han går. Han sender efterfÞlgende en fuld, regning på et halvfÊrdigt job.

P. E. L. VinduesPolering ããã®åç