Har erfaret i dag at firmaet er begÊret konkurs. Skulle have haft besÞg i morges, men hÞrte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.
Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. NÞglen placeres i en nÞgleboks, sÃ¥ man ikke behÞver at vÊre hjemme. Derudover medbringes alt rengÞringsudstyr, sÃ¥ man ikke skal kÞbe sig fattig... ãã£ãšèŠã
Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gÞre rent â hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. De... ãã£ãšèŠã
Aflyser ofte rengÞring pÃ¥ dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengÞring efter, at de iflg. tidsplanen burde have vÊret her. Det gÞr det svÊrt at regne med, at man modtager den servic... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RengÞring
Fabriksparken 38, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- info@housekeepr.dk
- housekeepr.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Spild af penge
Jeg vil på det kraftigste fraråde at bruge Housekeepr. Det er simplethen spild af penge.
Efter 1. besÞg var der overhovedet ikke gjort rent. Jeg snakkede med kundeservice, som gjorde alt, hvad de kunne for at hjÊlpe. Dagen efter fik vi besÞg igen. DesvÊrre blev det ikke meget bedre. Deres medarbejdere er ikke kompetente nok.
Utrolig sÞd og omhyggelig hjÊlp.ViâŠ
Utrolig sÞd og omhyggelig hjÊlp.Vi nyder når Julia har vÊret her. Kan varmt anbefales.

En firmabil
Deres personale skulle måske lige kigge en ekstra gang i teoribogen om hvordan man fÞrer et kÞretÞj og tÊnke over hvordan opfÞrer sig i trafikken.

HOLD JER VÃK!
Vi betalte 1.230 kr. for 45 minutters overfladisk rengÞring. Der var stadigvÊk beskidt efter besÞget.
Ãrgerlig oplevelse. Det eneste positive er at appâen er god og der er hurtig respons fra âkundeserviceâ.
HOLD JER VÃK!

Housekeepr ããã®åç
Tyv, stjÊler hvor der kan slippes afsted med det.
Vi havde oprettet os hos Housekeepr og vi havde alt i alt kÞbt os ind på lÞsningen, da det lyder nemt og praktisk.
DET ER DET DOG IKKE, de havde ikke oplyst at man blev opkrÊvet forud.
Derfor vÊlger vi at anvende fortrydelsesretten, så vi kan få pengene retur. Det de ikke oplyser er, at de dagen efter ansÞger om rekonstruktion og vi nu ikke kan få pengene fÞr det er på plads.
Og nu er de gået under jorden og kan ikke fanges og svarer ikke på henvendelser.

Super rengÞring
Virkelig top rengÞring. Vi er yderst tilfredse :-)

Det fungerer bare godt
Det fungerer bare godt. Man kan regne med de kommer når det er aftalt, fordi de er en central der kan sende en erstatning ud hvis nogen er syge. De har deres eget vÊrktÞk og midler med, så vi skal ikke bekymre os om det. Appen gÞr det nemt at få oversigt over hvilke rum man får rengjÞrt, hvornår osv. Super hurtig og flink support.

Housekeepr ããã®åç
Jeg ville aldrig tage imod deres tilbudâŠ
Jeg ville aldrig tage imod deres tilbud om de 15% rabat for at bestille og betale for 6 måneder frem, nogensinde igen. De er stadigvÊk ikke pengene vÊrd.
Deres kundeservice er ikke eksisterende, man får svar fra en sÞd kvinde men ingen ting bliver gjort.
Vi har haft det i 6 måneder og skrevet med kundeservice flere gange.
RengÞringstandarten er dårlig i forhold til andre steder vi har prÞvet.
Det er aldrig den samme person der kommer. Og de har aldrig meget meget travlt og bruger kun en time hvor vores antal kvm normalt er estimeret til 3 timer.
Der var krummer ved bordet og under bordet efter en såkaldt omgang rengÞring. Og pletter der var nemme at tÞrre af var der også.
Vasken er altid rengjort men ikke rÞret kalkstreger af metallet i vasken, som også bare lige er en klud og en lille smule knofedt. Og andre helt almindelige jeg gÞr lige rent ting.
Dem der kommer og gÞr rent er sÞde og flinke og jeg har egentlig indtrykket af at de gÞr deres bedste men at de er presset fra arbejdsgivers side.
Der er en liste der skal fÞlges hvilke ting de skal gÞre, og man kan ikke redigere o hvad man selv Þnsker.
Fx ville vi gerne have vasket gulv, det kan man ikke.
SpindlevÊv stÃ¥r som punkt at det bliver fjernet hver gang, men vi har det samme spindelvÊv hÊngende over lamperne pÃ¥ den ene vÊg som hang der fÞr vi fik housekeepr. ð Nu har vi fjernet det selv.
Hvis man aflyser en rengÞringsgang får man ikke penge retur, så lad vÊre med det. Konfrontere man kunde service med det er det enten stilhed eller udenoms snak.
Vi sidder godt nok med en Êv fÞlelse af spildte penge. Jeg vil anbefale at man finder et andet firma.
Ãv

Housekeepr ããã®åç
Kom over en time for sent og der varâŠ
Kom over en time for sent og der var nÊrmest ikke gjort rent. Der var hverken stÞvsuget eller blevet rengjort på overflader. Modtog min lejlighed prÊcis som jeg efterlod den.
Kan IKKE anbefales.

Professionelt
RengÞringspersonalet har stor erfaring, er sÞde og rare. UdfÞrer deres arbejde perfekt. Kan 100 procent anbefales.

Positiv oplevelse.
Har brugt Housekeepr i lidt over 7 måneder og det er god service og god rengÞring.

Housekeepr ããã®åç
For dyr og overfladisk rengÞring
Overfladisk rengÞring som har en timepris på lige under de 700 kr! Selvom de bliver ved med at sige de regner i kvm så er det jo stadig begrÊnset hvor hurtigt et menneske kan lÞbe og udfÞre rengÞringsarbejde. Man bliver også lovet, at de ikke går fÞr at rengÞringen er udfÞrt - på trods af dette har personalet kommet for sent og gået for tidligt.

Har brugt Housekeepr i 4 måneder nu
Har brugt Housekeepr i 4 måneder nu. Er meget tilfreds. FÞler mig tryg og synes at der bliver gjort pÊnt rent.

Housekeepr ããã®åç
She didnât do the cleaning
She didnât do the cleaning, wiped a bit on the counter. For 1300, I expected a full clean. Worst company DONâT hire them, hire someone who can truly stand for their service. Wrote and complained, never heard back. This is a SCAM company

Housekeepr ããã®åç
SkÞnt at komme hjem til et rent hus
SkÞnt at komme hjem til et rent hus, hvor alt er som lovet. Super sÞd Housekeepr, der var imÞdekommende og dejligt at jeg kan styre alt gennem jeres app. Eneste lille bitte minus var at jeres sÞde Housekeepr var lidt lÊngere tid om opgaven, så jeg kom hjem mens hun stadig var igang, men stor anbefaling herfra.

Sindssyg god service..
Sindssyg god service..
alt kontakt var meget professionelt
og resultatet var upÃ¥klageligt â€ïž

1300 DKK for a dirty house
I had a cleaning of our house before we moved in. So the house was empty.
The panels, the door frames and the doors had stains, and the empty drawers and shelfs in the kitchen were not cleaned.
I asked them to come again to clean the panels, the doorframes and the doors, which they did. But when I checked, the doorframes still had stains.
So I ended up payed them 1300 DKK for not cleaning my empty house. That is a rip-off.

NUL STJERNER!
Jeg har aldrig oplevet så dårlig rengÞring og deres kundeservice er helt elendig.
Der var ikke stÞvsuget og vasket gulv under mÞbler, der var ikke fjernet spindelvÊv eller tÞrret stÞv af, bruseniche var ikke rengjort og ekstraydelser var ikke udfÞrt. De har endda Þdelagt et stykke glas i min emhÊtte - selvom rengÞringspersonalet ikke kan huske at skulle have gjort det. Helt til grin.
Kundeservice er til ingen hjÊlp og jeg har nu kÊmpet i snart to måneder for at få (bare nogle af) pengene retur. De giver det samme tamme svar hver gang og de tager intet ansvar.
NUL STJERNER! Hold jer langt vÊk og spar jer selv en masse penge og besvÊr!

Housekeepr ããã®åç
Min kone og jeg har vÊret utrolig gladeâŠ
Min kone og jeg har vÊret utrolig glade for Housekeepr. Nemt at navigere i med appen og de har vÊret lÞsningsorienteret, når vi har skulle have rykket en planlagt rengÞring.