Housekeepr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har erfaret i dag at firmaet er begÊret konkurs. Skulle have haft besÞg i morges, men hÞrte intet fra dem Og deres telefon svarer gav ikke besked om ovenstående.

Vi har haft nogle rigtig fine oplevelser med Housekeepr. NÞglen placeres i en nÞgleboks, sÃ¥ man ikke behÞver at vÊre hjemme. Derudover medbringes alt rengÞringsudstyr, sÃ¥ man ikke skal kÞbe sig fattig... もっず芋る

Vi er glade for vores oplevelser med Housekeepr. Det betyder meget, at vi altid har den samme person til at gÞre rent – hun kender vores hjem og vores behov, og det giver en tryg og stabil service. De... もっず芋る

Aflyser ofte rengÞring pÃ¥ dagen grundet sygdom. Dags dato ringede de og aflyste rengÞring efter, at de iflg. tidsplanen burde have vÊret her. Det gÞr det svÊrt at regne med, at man modtager den servic... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Spild af penge

Jeg vil på det kraftigste fraråde at bruge Housekeepr. Det er simplethen spild af penge.
Efter 1. besÞg var der overhovedet ikke gjort rent. Jeg snakkede med kundeservice, som gjorde alt, hvad de kunne for at hjÊlpe. Dagen efter fik vi besÞg igen. DesvÊrre blev det ikke meget bedre. Deres medarbejdere er ikke kompetente nok.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ

Utrolig sÞd og omhyggelig hjÊlp.Vi

Utrolig sÞd og omhyggelig hjÊlp.Vi nyder når Julia har vÊret her. Kan varmt anbefales.

2024幎12月16日

KÊre Pia,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med Julias hjÊlp. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse.

Vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde!

Du Þnskes en god dag

En firmabil

Deres personale skulle måske lige kigge en ekstra gang i teoribogen om hvordan man fÞrer et kÞretÞj og tÊnke over hvordan opfÞrer sig i trafikken.

2024幎12月20日

Hej AEJ,

Vi beklager, hvis en af vores medarbejdere har kÞrt uhensigtsmÊssigt i trafikken – det er naturligvis vigtigt, at vores personale kÞrer ansvarligt og hensynsfuldt.

Hvis du har registreringsnummeret på bilen eller andre relevante oplysninger, er du meget velkommen til at sende en e-mail til os på info@housekeepr.dk, så vi kan undersÞge sagen og fÞlge op internt.

Jeg vil dog gerne understrege, at denne hÊndelse ikke har relation til det rengÞringsarbejde, vi udfÞrer.

Du Þnskes en god dag.

HOLD JER VÆK!

Vi betalte 1.230 kr. for 45 minutters overfladisk rengÞring. Der var stadigvÊk beskidt efter besÞget.

Ærgerlig oplevelse. Det eneste positive er at app’en er god og der er hurtig respons fra “kundeservice”.

HOLD JER VÆK!

2024幎12月6日

KÊre Anne,

Vi er kede af den oplevelse, du har haft, og beklager at vores rengÞring ikke levede op til forventningerne.

Vi vil meget gerne kigge nÊrmere på din sag. Du må derfor meget gerne kontakte os på vores e-mail: info@housekeepr.dk

Vi ser frem til at hÞre fra dig og Þnsker dig en rigtig god dag!

Celina, Housekeepr

Tyv, stjÊler hvor der kan slippes afsted med det.

Vi havde oprettet os hos Housekeepr og vi havde alt i alt kÞbt os ind på lÞsningen, da det lyder nemt og praktisk.
DET ER DET DOG IKKE, de havde ikke oplyst at man blev opkrÊvet forud.

Derfor vÊlger vi at anvende fortrydelsesretten, så vi kan få pengene retur. Det de ikke oplyser er, at de dagen efter ansÞger om rekonstruktion og vi nu ikke kan få pengene fÞr det er på plads.
Og nu er de gået under jorden og kan ikke fanges og svarer ikke på henvendelser.

2024幎11月22日

KÊre Kasper,

Vi beklager, hvis du har haft oplevelsen af, at det har vÊret svÊrt at komme i kontakt med os. Vi Þnsker at sikre, at du får den hjÊlp, du har behov for. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail på info@housekeepr.dk eller telefonisk på +45 7060 4069, så vi kan undersÞge din sag.

Dog vil vi gerne gÞre opmÊrksom på, at forudbetaling er beskrevet i vores handelsbetingelser, som accepteres ved oprettelse.

Du Þnskes en dejlig dag!

Super rengÞring

Virkelig top rengÞring. Vi er yderst tilfredse :-)

2024幎10月22日

KÊre Anders,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er yderst tilfreds med vores rengÞring. Det betyder meget for os, at vi leverer topkvalitet, og din feedback motiverer os til at fortsÊtte det gode arbejde.

Du Þnskes en rigtig dejlig dag!

Det fungerer bare godt

Det fungerer bare godt. Man kan regne med de kommer når det er aftalt, fordi de er en central der kan sende en erstatning ud hvis nogen er syge. De har deres eget vÊrktÞk og midler med, så vi skal ikke bekymre os om det. Appen gÞr det nemt at få oversigt over hvilke rum man får rengjÞrt, hvornår osv. Super hurtig og flink support.

2024幎10月4日

KÊre Lizzioy,

Tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds med vores rengÞring og fleksibilitet. Vi er glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ vores app og de overbliksmuligheder, den giver – vi Þnsker netop at gÞre det sÃ¥ nemt og overskueligt som muligt for dig.

Du Þnskes en rigtig dejlig dag!

Celina, Housekeepr

Jeg ville aldrig tage imod deres tilbud

Jeg ville aldrig tage imod deres tilbud om de 15% rabat for at bestille og betale for 6 måneder frem, nogensinde igen. De er stadigvÊk ikke pengene vÊrd.

Deres kundeservice er ikke eksisterende, man får svar fra en sÞd kvinde men ingen ting bliver gjort.

Vi har haft det i 6 måneder og skrevet med kundeservice flere gange.

RengÞringstandarten er dårlig i forhold til andre steder vi har prÞvet.
Det er aldrig den samme person der kommer. Og de har aldrig meget meget travlt og bruger kun en time hvor vores antal kvm normalt er estimeret til 3 timer.

Der var krummer ved bordet og under bordet efter en såkaldt omgang rengÞring. Og pletter der var nemme at tÞrre af var der også.
Vasken er altid rengjort men ikke rÞret kalkstreger af metallet i vasken, som også bare lige er en klud og en lille smule knofedt. Og andre helt almindelige jeg gÞr lige rent ting.

Dem der kommer og gÞr rent er sÞde og flinke og jeg har egentlig indtrykket af at de gÞr deres bedste men at de er presset fra arbejdsgivers side.

Der er en liste der skal fÞlges hvilke ting de skal gÞre, og man kan ikke redigere o hvad man selv Þnsker.
Fx ville vi gerne have vasket gulv, det kan man ikke.
SpindlevÊv stÃ¥r som punkt at det bliver fjernet hver gang, men vi har det samme spindelvÊv hÊngende over lamperne pÃ¥ den ene vÊg som hang der fÞr vi fik housekeepr. 😆 Nu har vi fjernet det selv.

Hvis man aflyser en rengÞringsgang får man ikke penge retur, så lad vÊre med det. Konfrontere man kunde service med det er det enten stilhed eller udenoms snak.

Vi sidder godt nok med en Êv fÞlelse af spildte penge. Jeg vil anbefale at man finder et andet firma.

Æv

2024幎10月30日

KÊre Anine,

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse med vores service ikke har levet op til dine forventninger. Vi har et stÊrkt fokus på at levere hÞj kvalitet, og vi beklager, at rengÞringsstandarden ikke har vÊret tilfredsstillende. Vi forstår, at de skiftende rengÞringspersonale kan vÊre frustrerende; desvÊrre kan det engang i mellem ske i tilfÊlde af sygdom eller andre uforudsete hÊndelser.
Vi tager dine bemÊrkninger om rengÞringen og din oplevelse med vores kundeservice til os.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan få rettet op på fejlene og finde ud af, hvordan vi kan forbedre din oplevelse.

Vi beklager endnu en gang, og Þnsker dig en rigtig god dag!

Celina, Housekeepr

Kom over en time for sent og der var

Kom over en time for sent og der var nÊrmest ikke gjort rent. Der var hverken stÞvsuget eller blevet rengjort på overflader. Modtog min lejlighed prÊcis som jeg efterlod den.

Kan IKKE anbefales.

2024幎9月3日

KÊre Julie,

Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke levede op til vores standarder. Vi strÊber efter at levere hÞj kvalitet.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en lÞsning og gÞre det bedre fremover.

Vi beklager endnu en gang for ulejligheden, og håber på at hÞre fra dig.

Du Þnskes en god dag!

Professionelt

RengÞringspersonalet har stor erfaring, er sÞde og rare. UdfÞrer deres arbejde perfekt. Kan 100 procent anbefales.

2024幎10月25日

KÊre Jens,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores rengÞringspersonale. Vi strÊber altid efter at levere en god service og sikrer, at vores team er venligt. Din anbefaling betyder meget for os!

Du Þnskes en rigtig god dag

Positiv oplevelse.

Har brugt Housekeepr i lidt over 7 måneder og det er god service og god rengÞring.

2024幎10月9日

KÊre Miki,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er virkelig glade for at hÞre, du er tilfreds med både vores service og rengÞring.

Celina, Housekeepr

For dyr og overfladisk rengÞring

Overfladisk rengÞring som har en timepris på lige under de 700 kr! Selvom de bliver ved med at sige de regner i kvm så er det jo stadig begrÊnset hvor hurtigt et menneske kan lÞbe og udfÞre rengÞringsarbejde. Man bliver også lovet, at de ikke går fÞr at rengÞringen er udfÞrt - på trods af dette har personalet kommet for sent og gået for tidligt.

2024幎10月7日

KÊre Gustave,

Tak for din feedback. Vi beklager meget, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg kan forstå, at du allerede har vÊret i kontakt med en af mine kolleger omkring dette. Som min kollega også nÊvnte i e-mailen, arbejder vi med faste priser og et aftalt rengÞringsprogram, hvor prisen ikke varierer efter tidsforbrug.

Med hensyn til bemÊrkningen om vores medarbejders ankomsttid kan vi se i din app, at den forventede tid var angivet til cirka kl. 8. Medarbejderen tjekkede ind kl. 8:05 og tjekkede ud efter en time og 18 minutter.

Vi beklager endnu en gang. Du Þnskes en rigtig god dag!

Har brugt Housekeepr i 4 måneder nu

Har brugt Housekeepr i 4 måneder nu. Er meget tilfreds. FÞler mig tryg og synes at der bliver gjort pÊnt rent.

2024幎10月2日

KÊre Maria,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med Housekeepr i de sidste fire måneder. Det betyder meget for os at vide, at du fÞler dig tryg, og at vores rengÞringsstandarder lever op til dine forventninger.

Celina, Housekeepr

She didn’t do the cleaning

She didn’t do the cleaning, wiped a bit on the counter. For 1300, I expected a full clean. Worst company DON’T hire them, hire someone who can truly stand for their service. Wrote and complained, never heard back. This is a SCAM company

2024幎8月22日

Dear Diana,

I’m very sorry to hear that your experience has been unsatisfactory, and that you did not receive a response to your inquiry. This is certainly not the standard we aim to deliver, and we regret that it has left you with a negative impression.

You are welcome to reach out to us again, so we can address the issue and make up for the shortcomings you experienced.

Once again, we apologize for the inconvenience.

Wishing you a good day.

Best regards,
Celina, Housekeepr

SkÞnt at komme hjem til et rent hus

SkÞnt at komme hjem til et rent hus, hvor alt er som lovet. Super sÞd Housekeepr, der var imÞdekommende og dejligt at jeg kan styre alt gennem jeres app. Eneste lille bitte minus var at jeres sÞde Housekeepr var lidt lÊngere tid om opgaven, så jeg kom hjem mens hun stadig var igang, men stor anbefaling herfra.

2024幎9月23日

KÊre Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en skÞn oplevelse med både rengÞringen og vores app. Det er altid dejligt at få sådan en positiv tilbagemelding!

Vi beklager dog, at opgaven tog lidt lÊngere tid end forventet, og vi vil selvfÞlgelig tage det til os fremover.

Du Þnskes en god dag!

Klasse service

2024幎9月19日

KÊre Victor,

Mange tak for din gode anmeldelse.

Sindssyg god service..

Sindssyg god service..
alt kontakt var meget professionelt
og resultatet var upåklageligt ❀

2024幎9月23日

KÊre Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet en professionel service, og at du er tilfreds med resultatet.

1300 DKK for a dirty house

I had a cleaning of our house before we moved in. So the house was empty.
The panels, the door frames and the doors had stains, and the empty drawers and shelfs in the kitchen were not cleaned.
I asked them to come again to clean the panels, the doorframes and the doors, which they did. But when I checked, the doorframes still had stains.

So I ended up payed them 1300 DKK for not cleaning my empty house. That is a rip-off.

2024幎9月2日

Dear Caroline,

We very sorry that the cleaning did not live up to your expectations. We always aim for all our customers to have a satisfactory experience. I can see that you have been in contact with our customer service, and that we sent a team to address the issues you mentioned.

We regret that it still did not meet your expectations, and we appreciate your feedback as we work to improve our service going forward.

Wishing you a good day!

Best regards,

NUL STJERNER!

Jeg har aldrig oplevet så dårlig rengÞring og deres kundeservice er helt elendig.
Der var ikke stÞvsuget og vasket gulv under mÞbler, der var ikke fjernet spindelvÊv eller tÞrret stÞv af, bruseniche var ikke rengjort og ekstraydelser var ikke udfÞrt. De har endda Þdelagt et stykke glas i min emhÊtte - selvom rengÞringspersonalet ikke kan huske at skulle have gjort det. Helt til grin.
Kundeservice er til ingen hjÊlp og jeg har nu kÊmpet i snart to måneder for at få (bare nogle af) pengene retur. De giver det samme tamme svar hver gang og de tager intet ansvar.

NUL STJERNER! Hold jer langt vÊk og spar jer selv en masse penge og besvÊr!

2024幎8月1日

KÊre Mette,

Jeg er ked af at hÞre, at rengÞringen ikke levede op til dine forventninger. Vi strÊber efter at levere hÞj kvalitet, og jeg kan se, at du har vÊret i kontakt med vores kundeservice. Vi har tilbudt at rette op på manglerne med et nyt team inden for vores arbejdstid mellem kl. 8-16, hvor vores serviceleder Inga ville vÊre til stede for at lave en kvalitetskontrol.

Vi har også tilbudt at hente en nÞgle, da du ikke havde mulighed for at vÊre hjemme, og vi har foreslået en dato for at udbedre manglerne. DesvÊrre har du ikke vÊret interesseret i de lÞsninger, vi har prÊsenteret.

Jeg beklager igen de fejl, der er opstået!

Du Þnskes en god dag.

Celina, Housekeepr

Min kone og jeg har vÊret utrolig glade

Min kone og jeg har vÊret utrolig glade for Housekeepr. Nemt at navigere i med appen og de har vÊret lÞsningsorienteret, når vi har skulle have rykket en planlagt rengÞring.

2024幎9月19日

KÊre Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at både du og din kone har haft en god oplevelse med Housekeepr og vores app. Det er dejligt at vide, at vores fleksibilitet og lÞsningsorienterede tilgang har levet op til jeres forventninger.

Du Þnskes en dejlig dag!