レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hos Frederikke er man i de bedste hÊnder. God kommunikation, flotte varer, som lever op til forventningerne, hurtig levering og service i top. Jeg sender mine aller varmeste anbefalinger. PÃ¥ gensy... もっず芋る

Jeg har nu solgt flere secondhand items igennem House of meta og jeg bliver lige overrasket hver gang. Salget gÃ¥r super hurtigt, man fÃ¥r en god pris og alle spÞrgsmÃ¥l man mÃ¥tte have bliver besvaret hu... もっず芋る

TrovÊrdig butik med den sÞdeste og dygtigste Frederikke, som er en meget kompetent person og hun har en stor viden indenfor luksus mÊrker. Nu har jeg bÃ¥de kÞbt af hende og hun har ogsÃ¥ solgt for mig ,... もっず芋る

Jeg har handlet hos House of Meta flere gange, bÃ¥de som kÞber og sÊlger, og hver gang er det samme fantastiske service. House of Meta er klart det sted hvor jeg er mest tryg ved at kÞbe mine prel... もっず芋る

䌁業情報

1. ハンドバッグ店

圓該䌁業による蚘述

Our philosophy for House of Meta is to provide luxury brands that have been lightly used before. Offering a near new experience with premium brands for affordable prices and without compromising the quality. “House of Meta” was founded 2021 as Frederikke realised that her profound love for quality and design combined with exclusive brands such as Chanel, Louis Vuitton, Prada, Dior, Hermes etc. could be made available for everyone who shares her interest We buy, sell and produce high end design products and accessories and love the fact that circular economy also can find its way into premium brands. We also recognise the need for having accessory that complement the luxury brands thus introducing our own label “Meta” in 2023 and with more to come in 2024.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

58件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Min kÊreste har kÞbt en Louis Vuitton

Min kÊreste har kÞbt en Louis Vuitton taske, hvor canvaslÊderet har revner, de mest kritiske steder. Jeg troede til at starte med, at tasken var fake, fordi jeg i forvejen ejer Louis Vuitton tasker i canvas og aldrig har set revner. Nu har jeg fundet ud af, at det kan vÊre en ting og desvÊrre vil ingen vil reparere pÃ¥ det, hverken Louis Vuitton eller en skindmager.. 🥺 Tager jeg tasken i brug, vil det blot blive vÊrre og vÊrre. Jeg har vÊret forbi andre secondhand butikker, som ogsÃ¥ forhandler Louis Vuitton og de yder 2 Ã¥rs garanti pÃ¥ deres tasker og ville aldrig sÊlge revnet canvas til den pris, som min kÊreste desvÊrre udvidende, endte med at gi.. var tasken kÞbt pÃ¥ nettet, havde jeg har haft fortrydelsesret, men fordi min kÊreste har kÞbt den i House of Metas showroom, er reglen at kÞbet ikke kan fortrydes, selvom det var min fÞdselsdagsgave og jeg ikke selv sÃ¥ tasken inden kÞb. Øv.

2025幎6月18日
Houseofmeta ロゎ

Houseofmeta からの回答

KÊre Mie

Jeg er meget uforstående over for den dårlige anmeldelse, du har givet, da den bygger på din utilfredshed vedrÞrende den gave, som din kÊreste selv har valgt og kÞbt.

Din kÊreste besÞgte mit showroom to gange. FÞrste gang tirsdag d. 10 juni, hvor han kiggede pÃ¥ en taske, som han ikke kÞbte (en spritny taske til en helt anden pris). Han kom igen torsdag d. 12 juni for, at se pÃ¥ netop den taske, som han besluttede sig for at kÞbe til dig. Han brugte god tid hos mig. Jeg gennemgik tasken grundigt med ham, viste ham det tilbehÞr, som medfulgte tasken og gjorde ham tydeligt opmÊrksom pÃ¥ de brugstegn, som tasken havde. Inden han forlod showroomet, var han bekendt med, at varer set og kÞbt i showroomet ikke tages retur – en information han accepterede. Fuldt informeret forlod han mit showroom med tasken.

Samme dag forsÞgte du at kontakte mig telefonisk, og jeg ringede dig op kort tid efter. I vores korte samtale oplevede jeg desvÊrre en meget voldsom tone, hvor du blandt andet fremsatte grove og ubegrundede beskyldninger – herunder at tasken skulle vÊre falsk. Det er alvorlige anklager, som jeg naturligvis pÃ¥ det kraftigste mÃ¥ afvise. Jeg vil gerne understrege, at alle varer i mit showroom bliver nÞje kontrolleret for Êgthed inden de sÊttes til salg.

Hvis du i stedet havde henvendt dig i en konstruktiv og respektfuld tone og givet udtryk for, at du ikke var glad for den gave, din kÊreste havde valgt til dig, ville jeg naturligvis have vÊret imÞdekommende og forsÞgt at finde en lÞsning. Men jeg mÃ¥ samtidig gÞre det klart, at jeg ikke tolererer uretfÊrdige beskyldninger og der er grÊnser for, hvad jeg vil finde mig i – den mÃ¥de, du henvendte dig pÃ¥, overskred klart disse.

Frederikke
House of Meta

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Houseofmeta. De håndterede salget af mine ting professionelt, effektivt og med god kommunikation hele vejen igennem. Alt gik hurtigt og gnidningsfrit, og jeg fÞlte mig tryg i processen.

Det er tydeligt, at de har styr pÃ¥, hvad de laver – og det mÊrkes bÃ¥de i servicen og resultatet. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der Þnsker at sÊlge deres ting uden besvÊr. Tak for en super god oplevelse! ❀

2025幎6月18日

Bedste anbefalinger

Jeg har handlet og solgt mÊrkevarer igennem Frederikke, og kan ikke sige andet end jeg har haft de bedste oplevelser. Frederikke er sÞd og skrive med, samt svarer hurtigt på beskeder. Kan helt klar anbefale house of meta ❀

2025幎6月3日

Mine varmeste anbefalinger🥰👌🏜

Jeg blev anbefalet House of Meta, men var en smule skeptisk i starten. Efter flere mÃ¥neders overvejelse valgte jeg alligevel at tage springet – og det er jeg sÃ¥ glad for, at jeg gjorde! Jeg har nu bÃ¥de solgt og kÞbt gennem den sÞdeste Frederikke ❀ Det har vÊret en fantastisk oplevelse – super professionel og med den bedste service hele vejen igennem.
varmeste anbefaling herfra🥰👌🏜

2025幎5月12日
自発的なレビュヌ

Good place to sell your designer bags

I handed in 3 bags to house of meta. One got sold at the same day, which is really surprised me. The second one sold in lees than two weeks. The sale goes quite fast, the commission fee is also quite reasonable. Frederikke is professional and always answers very quickly about any questions. I can only say positive and complimentary words. HUGE recommendation from here!

2025幎2月27日

Virkelig super effektiv kundeservice

Virkelig super effektiv kundeservice. Var i tvivl om stÞrrelsen pÃ¥ et par Chanel stÞvler og ringede til houseofmeta for at fÃ¥ hjÊlp. Modtog hurtigt bÃ¥de udvendig og indvendig mÃ¥l pÃ¥ stÞvlerne og de blev leveret nÊste dag. De passer perfekt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos houseofmeta 🀩

2025幎1月28日

Verdensklasse oplevelse

Det har vÊret en professionel, tryg og helt igennem god og rar oplevelse at sÊlge taske igennem houseofmeta. Vil til enhver tid anbefale både at sÊlge og kÞbe herfra - så grundig viden indenfor dette felt! God service, hurtig og klar kommunikation der er bare styr på det hele!

2024幎12月23日

Intet andet end perfekt

Intet andet end perfekt. Har nu solgt flere ting igennem Houseofmeta og Frederikke er bare super sÞd og hurtig til at vende tilbage pÃ¥ henvendelser. Derudover tager hun de flotteste produktbilleder 🀩

2024幎12月20日

Super professionelt

Super professionelt og altid en god oplevelse hos Frederikke, bÃ¥de ved kÞb og salg 🩷 det er dejligt at handle med en der er sÃ¥ sÞd, venlig og ordentlig. KÊmpe anbefaling 🌟

2024幎11月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。