レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nadat 1e aflevering door Post.nl fout is gegaan (volgens Track &Trace afgeleverd en handtekening gezet, maar niet door ons), heeft Jesse een nieuwe naambord laten maken en opgestuurd. Dit maal laten... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

HouseSigns ontdekt via Facebook. Een aanrader om hier te bestellen! Levering heeft twee weken langer geduurd dan op voorhand aangegeven. Ben hierover jammer genoeg nooit zelf ingelicht, maar heb hen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bijzonder twijfel achtige website. Er zijn namelijk best wat red flags: - Er is op RVS Naambordjes, housesigns of UP Ecom géén KVK registratie te vinden - Domein housesigns.nl is pas sinds mei... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オンラむン垂堎

圓該䌁業による蚘述

Maak een uniek en gepersonaliseerd naamplaatje dat jouw stijl en identiteit weerspiegelt. Met onze intuïtieve ontwerptool kun je elk detail aanpassen, inclusief lettertype, tekst en cijfers. Gratis verzending in Nederland. We streven ernaar je een naadloze winkelervaring te bieden, zodat je aankopen snel en zonder extra kosten aankomen. Gemaakt van eersteklas roestvrij staal en afgewerkt met een stijlvolle zwarte poedercoating, onze naambordjes voor de voordeur weerspiegelen niet alleen jouw stijl, maar zetten ook meteen een verfijnde toon vanaf de entree.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Top kwaliteit

Als cadeau gegeven aan mijn ouders. Ze zijn er superblij mee! Goede kwaliteit en relatief makkelijk op te hangen. Het design is strak en modern, past helemaal bij het nieuwe huis.

2025幎5月31日

Aanpassing op maat.

Ik wou een nog net iets meer custom bord met i.p.v. namen het design logo van mijn woning.
Na contact via de site en een proefontwerp de bestelling gedaan en zeer tevreden van het resultaat.
En koste niets meer dan het gewone bord.

2025幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Bijzonder twijfel achtige website

Bijzonder twijfel achtige website. Er zijn namelijk best wat red flags:

- Domein housesigns.nl is pas sinds mei 2024 actief
- Geen enkel adres bedrijfsnaam of telefoonnummer op de site zichtbaar
- Alleen in de algemene voorwaarden staat een adres in Litouwen waarop 921 bedrijven zijn geregistreerd

2025幎4月26日
HouseSigns.nl ロゎ

HouseSigns.nl からの回答

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat je twijfels hebt over onze website en willen graag wat helderheid verschaffen.

Onze onderneming is inderdaad geregistreerd in Litouwen, en we beschikken over een geldig btw-nummer en een officieel geregistreerd adres. De informatie die je zoekt is te vinden in de algemene voorwaarden van onze website. We zijn een legitiem bedrijf dat voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Wat betreft de domeinnaam: housesigns.nl is inderdaad pas sinds mei 2024 actief, maar onze bedrijfsactiviteiten zijn al langer in werking, en we hebben altijd gestreefd naar transparantie en klanttevredenheid.

We hopen dat deze informatie je geruststelt. Mocht je nog vragen hebben of verdere verduidelijking wensen, neem dan gerust contact met ons op.

5぀星のうち5の評䟡

Strak design bij de voordeur

Het duurde even voordat ik het naambordje eenmaal binnen had maar werd alle tijd keurig op de hoogte gehouden waar in het productie-/bestelproces het bordje zat. Goed verzonden in stevige kartonnen bubbelverpakking met alle benodigdheden om het bordje op te hangen erbij. En hangt nu te shinen op de muur naast de voordeur. Al van meerdere buren complimenten gehad! Het is dat ik maar 1 voordeur heb, anders had ik er zo nog een besteld.

2025幎3月28日

Zelf naambordje ontwerpen

Handig zelf te ontwerpen naambordje.Zeer hoge kwaliteit. Is (relatief hoge)prijs meer dan waard. Wel op de site vermelden dat de levertijd minimaal 1 maand is. Bordjes worden vervaardigd in Litouwen.Is het lange wachten echt wel waard. Een minpuntje: de bijgeleverde schroefjes zijn van slechte kwaliteit. Beter zelf rvs schroefjes aanschaffen.

2025幎3月19日

Mooi resultaat

Het maken van het huisnummer duurt wat langer maar is normaal gezien de kwaliteit van de plaat! Mooi gelaserd en een sterke poederlak-laag erop!
Ik raad dit zeker aan iedereen aan om hier te bestellen.

2025幎3月13日

Zeker een aanbeveling

Zeker een aanbeveling. Vanwege ons nieuwe huis en recent geboren kleintje een naambord gekozen met 3 namen. Past perfect, alles is compleet. Snel geleverd en toch nog even na bestelling op tijd een aanpassing kunnen maken. Super bedankt!

Naar mijn idee een goede prijs voor één mooi product. Kies hier vooral je naambord ;-)

2025幎3月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス