Yderst uprofessionel behandling af jeres kunder!!!! Vi var der for 5 Ã¥r siden, hvor vi fik serveret eftermiddags kaffe uden for indgang til Hovborg kro. Det kunne ikke lade sig gÞre lÊngere. SÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Hovborg Kro. Dejlig og imÞdekommende personale. Hyggelig krostue med perfekt servering af lÊkker mad. Gode vÊrelser og en beliggenhed hvor naturen, med mulighed for gode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hovborg kro er den perfekte madoplevelse, bÃ¥de til det traditionelle, men ogsÃ¥ til det mere ekstravagante. Stemningen er nostalgisk, hyggelig og nÊrvÊrende. Vi fik den rareste mand som tjener, h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Yderst positivt ophold. Alt var bare i top og super serviceminded personale. Vores elbil kunne oplades, vi fik vores kÞleelementer frosset om natten, cyklerne kunne opbevares den dag vi ikke sku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hotel Hovborg Kro ligger pÃ¥ vejen mellem Ribe og Grindsted, ved Holme à . Den gamle hedekro, der blev opfÞrt helt tilbage i 1790, og som fra begyndelsen blev samlingssted for mange studedrivere, der drev de store kvÊg flokke sÞnden pÃ¥. En rundtur pÃ¥ kroen viser at der er vÊrnet om de gamle vÊrdier og der er med nÊnsom hÃ¥nd renoveret og "indbygget"â de nye moderne faciliteter, som nutidens gÊster sÊtter pris pÃ¥. Kroen drives af Johanne og JÞrgen JÞrgensen sammen med deres dÞtre og svigersÞnner Lene og Henrik Stoustrup samt Dorthe og Tom JÞrgensen.
HolmeÃ¥vej 2, 6682, Hovborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig fint med eget badevÊrelse ikke ulÊkkert mega fint kommer mega gerne igen
Super flotte og gammeldags lokaliteter, lige som man forestiller sig en god kro.
Maden var også fremragende og til en fornuftig pris, og med sjov og flexibel betjening.
GlÊder mig til at komme igen!
Altid super hyggeligt, lÊkker mad. Og ikke mindst fÞler man sig altid velkommen og godt betjente.

Hovborg Kro ããã®åç
Var til selskab i går til noget selvbetalt gilde hvor vi skulle vÊre omkring 20 personer. En halv time inden vi skulle afsted blev min kone ringet til sygehuset. Hvorefter jeg selv tog afsted. Da vi skulle betale sagde det unge personale at de ikke troede jeg skulle betale for mere end mig selv. Så jeg betalte for mig selv og sagde til dem at hvis jeg skulle betale for min hustru var det også ok. EfterfÞlgende kom de så tilbage og sagde at jeg skulle betale for min hustru også. Det gjorde jeg så fordi jeg ikke ville lave en farse. Derefter var der mange i selskabet der sagde det gjorde du da ikke. Det gjorde jeg men, efter jeg er kommet hjem tÊnkte jeg. Ok men hvad var det vi fik serveret. Det var ikke noget der var portionsanrettet med bÞffer og deslige. Det var en steg som der bare skulle skÊres et stykke eller to mindre af og en islagkage der skulle skÊres et stykke mindre af. Jeg synes faktisk det er dårlig stil ikke at komme ind og give en go forklaring i stedet for at sende det unge personale der var lede ved situationenen men jeg betalte og fred vÊre med det. Men så alligevel !!!!!!
LÊkker mad og kanon service til samme fÞdselsdag som der lige er klaget over drikkevarer pÃ¥ ððð

Hovborg Kro ããã®åç
Virkelig dårlig service, sidder til fÞdselsdag her lige nu og vi har sat og ventet på drikke vare i 1 time nu

Hovborg Kro ããã®åç
SkÞnt weekend ophold super sÞd og professionel service lÊkker mad i skÞnne omgivelser vi kommer igen

Hovborg Kro ããã®åç
Hvis du vil have god mad, afslappet atmosfÊre og skÞnne vÊrelser, så tag på Hovborg Kro.
Du vil blive mÞdt af et professionelt og imÞdekommende personale. Du vil spise solid kromand i de hyggelige krostuer og bagefter kan du slappe af på dit hyggelige vÊrelse. Efter en god nats sÞvn går du ned og spiser stor og lÊkker morgenmad, hvor der ikke mangler noget som helst. SkÞnt, skÞnt sted.

Hovborg Kro ããã®åç
Superhyggeligt sted. Fantastisk betjening og frokosten helt i top.

Hovborg Kro ããã®åç
Meget fin betjening og dejlig mad i rigelige mÊngder.
Min mand fik et overdådigt stjerneskud med masser af håndpillede rejer. De stegte fiskefileter var sprÞde og lÊkre.
Jeg havde bestilt en frokostplatte med sild og hjemmelavet karrysalat og kartoffelsalat og derefter kom der roastbeef, fiskefilet, Êg med rejer, 2 slags oste og små sÞde kager.
En dejlig oplevelse ud over alle forventninger - og sÃ¥ pÃ¥ en mandag ð

Hovborg Kro ããã®åç
Vi har endnu en gang haft en super god oplevelse på Hovborg Kro. Vi blev kÊrligt modtaget, og fik et dejligt vÊrelse. Maden i Restauranten var fantastisk, sammen med den meget venlige måde man bliver betjent.
Kan kun anbefales. Den dejlige familie der driver stedet sÊtter sit meget fine prÊg på hele oplevelsen.
Vi vender tilbageð

Hovborg Kro ããã®åç
Vi havde 4 dejlige dage på Hovborg Kro.
Hyggelig betjening, mad og drikke i topklasse.
Alt personale var hjÊlpsomme, og ydede en meget personlig betjening.
Joan og Knud

Hovborg Kro ããã®åç
Tak for et superophold i en uge hvor vi (8pers.)
spillede på flere baner, og en flot behandling af et
dedikeret personale og veltillavet mad hele ugenððð

Hovborg Kro ããã®åç
Vi skulle holde vores Guldbryllup og ville gerne have en rigtig god fest og det fik vi.
Vi fik god hjÊlp af JÞrgen til vejledning om bordopsÊtning og menu, og alt var perfekt, betjening helt suverÊn og fantastisk mad til vores 76 gÊster.
Efter festen havde vi ladeloftet hvor vi hyggede med de gÊster der havde bestilt overnatning.
Alt i alt en helt igennem fantastisk fest, så kÊmpe tak til Hovborg Kro
Grethe og Hans

Hovborg Kro ããã®åç
LÊkker mad, hyggelig atmosfÊre, venlig personale og god beliggenhed, for at nå mange spÊndende golfbaner.

Hovborg Kro ããã®åç
Hovborg Kro er et pragtfuldt dejligt sted, som vi har overnattet på flere gange. Personalet er meget serviceminded og altid smilende. Maden er en dejlig oplevelse med gammeldags kromad til rimelige priser. VÊrelserne er pÊne og rengÞringen i top. Når man spiser på stedet mÞdes man af venlige tjenere som krÊser om gÊsterne og sÞger for den bedste betjening. Morgenmad er rigtig god. Et ophold på Hovborg kro kan varmt anbefales.

Hovborg Kro ããã®åç
En rigtig god oplevelse som altid. Venligt personale, fin borddÊkning.. 2 retter mad, som smagte dejligt og der var mulighed for mere..

Hovborg Kro ããã®åç
Vi var pÃ¥ et golf ophold pÃ¥ Kroen, hvor alt (ikke drikkevarer) var samlet i en yderst fair pris. Det var fin og god mad med mulighed for tilkÞb af god vin. Personalet var meget sÞde og serviceminded ð
Vi kommer igen

Hovborg Kro ããã®åç
Kan på det varmeste anbefale Hovborg Kro.
Dejlig og imÞdekommende personale. Hyggelig krostue med perfekt servering af lÊkker mad. Gode vÊrelser og en beliggenhed hvor naturen, med mulighed for gode gÃ¥ture bl.a. langs Holme Ã
, folder sig ud.
Har besÞgt Hovborg Kro bÃ¥de til familiefest og overnatning flere gange, og kommer meget gerne igenð€