レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Yderst uprofessionel behandling af jeres kunder!!!! Vi var der for 5 år siden, hvor vi fik serveret eftermiddags kaffe uden for indgang til Hovborg kro. Det kunne ikke lade sig gøre længere. Så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan på det varmeste anbefale Hovborg Kro. Dejlig og imødekommende personale. Hyggelig krostue med perfekt servering af lækker mad. Gode værelser og en beliggenhed hvor naturen, med mulighed for gode... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hovborg kro er den perfekte madoplevelse, både til det traditionelle, men også til det mere ekstravagante. Stemningen er nostalgisk, hyggelig og nærværende. Vi fik den rareste mand som tjener, h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Yderst positivt ophold. Alt var bare i top og super serviceminded personale. Vores elbil kunne oplades, vi fik vores køleelementer frosset om natten, cyklerne kunne opbevares den dag vi ikke sku... もっと見る

企業情報

1. デンマーク料理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hotel Hovborg Kro ligger på vejen mellem Ribe og Grindsted, ved Holme Å. Den gamle hedekro, der blev opført helt tilbage i 1790, og som fra begyndelsen blev samlingssted for mange studedrivere, der drev de store kvæg flokke sønden på. En rundtur på kroen viser at der er værnet om de gamle værdier og der er med nænsom hånd renoveret og "indbygget"​ de nye moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på. Kroen drives af Johanne og Jørgen Jørgensen sammen med deres døtre og svigersønner Lene og Henrik Stoustrup samt Dorthe og Tom Jørgensen.

4.4

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Mere end man kan forvente...

Efter at have kørt rundt i Grindsted med en flok studenter hele dagen, ankom jeg til kroen 20 min efter køkkenet var lukket. Jeg spurgte om det var muligt bare at få et tørt rundstykke med pålæg. Servitricen Lene, ville se hvad hun kunne gøre, mens jeg parkerede lastbilen ved bagindgangen, hvor der var vaskeplads. Da jeg kom tilbage, var det til 3 store stykker hjemmelavet smørrebrød, hvortil jeg bestilte en lille fadøl - 198 kr. Det var absolut pengene værd for at få stillet sulten og fejret min fødselsdag😊
Efter en god nats søvn på værelset stod jeg op til ligeså fantastisk morgenmad. Alt i alt en fantastisk oplevelse, på en hyggelig kro med sjæl og et personale, som strækker sig til det yderste for sine gæster.

De bedste anbefalinger herfra - Jeg kommer helt sikkert tilbage, og tager et ophold med hele familien.

2023年6月29日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for jeres flotte anmeldelse.
Rigtig god sommer og på glædeligt gensyn.

Golfophold.

Tak for et dejligt ophold. Der er 3 gang vi besøger jer og vender helt sikkert tilbage.Vi havde 3 hold venner med og syntes alle om opholdet.Gode værelser god forplejning og dejligt personale. Et ophold der varmt kan anbefales.
På snarlig gensyn. Birthe og Niels Schack Holbæk

2023年6月6日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for jeres flotte anmeldelse.
Rigtig god sommer og på glædeligt gensyn.

5つ星のうち4の評価

Super ophold

Super ophold, god service og mad, passer til prisen, stor tv pakke ville har været en hvis ikke alle programmerne pixilerede det meste af tiden,derfor kun 4 stjerner

2023年6月22日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for svar, vi er desværre ikke blevet gjort bekendt med problemer med vores tv-pakker, vi vil selvfølgelig gøre noget ved det.
Rigtig god sommer.

5つ星のうち5の評価

Hyglig historisk familie Kro.

Hyglig historisk familie Kro.
Hyglig familie kro, fantastisk personlig service. Man føler sig altid velkommen og der bliver taget om en, for at sikre et godt ophold. God gedin dansk mad, i de gamle kro stuer. Et sted med historie, som leverer kvalitet til prisen, og det emmer af historoe i et smukt område med mange muligheder for familier..

2023年6月6日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for de flotte ord.

Super oplevelse

Super mad og rigeligt af det. Super service af et smilende personale - og så var der en tjener, som gjorde hele oplevelsen rigtig god med alle hans sjove bemærkninger. Det var simpelthen ikke kun god mad til maven, men også meget godt til lattermusklerne.
Kan kun anbefale kroen, som er så hyggelig. Selvom der er mange, så foregår det stille og roligt.
Det er ikke første gang, vi er der - og vi kommer igen.
Tak for en rigtig god oplevelse.
Sonja Dam

2023年6月3日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for de flotte ord.
Rigtig god søndag og på glædeligt gensyn.

Suveræn kro

Vi landede i Billund, kl 9.00 om morgenen godt trætte. Kørte til Hovborg kro, hvor de var så søde at se om de havde et rum, som allerede var gjort rent, så vi kunne få lov til at tjekke ind allerede. Det er den bedste service vi nogen sinde har fået. De var så søde allesammen, lige fra receptionen til kok, tjener og rengøringspersonalet. Vi kommer helt sikkert igen. Maden var for øvrigt helt i top. Kan kun anbefale denne kro.

2023年4月13日

Fantastisk service

Fantastisk service, har sjælden oplevet så venligt og hjælpsomt personale.

Mine bedste anbefalinger

2023年4月14日

Valuta for pengene

God og afslappet stemnlng. Personalet er smilende med gode kommentarer.
Det er virkeligt godt og prismæssigt ok.

2023年4月25日

Alt vedr

Alt vedr. opholdet var i top. Fuld valuta for pengene!

2023年4月25日

Hyglig historisk familie Kro

Hyglig familie kro, fantastisk service. Man føler sig altid velkommen og der bliver taget om en, for at sikre et godt ophold. God gedin dansk mad, i de gamle kro stuer. Et sted med historie, som leverer kvalitet til prisen.

2023年3月24日

Rigtig god weekend

5つ星のうち5の評価

Amaroneaften - prøv det - de vil du ikke fortryde.

Vi var der til en amarone-aften. Det er 2. gang vi prøver dette. Vi fik rigeligt at spise og rigeligt at drikke. God mad og god vin - og kroværten gav en baggrundsviden - primært for vinene. Anbefalelsesværdigt. Kommer der gerne igen. Ligeledes - vi kommer der jævnlig til en gang aftensmad. Ligger midt imellem sommerhus og hjem - derfor et godt "afbræk" på turen. Der serveres både god gammel dansk mad - men også noget mere nyt og spændende. Et rigtig godt sted.

Amarone aften på Hovborg Kro

Lørdag den 11. marts 2023.
Fantastisk amarone aften. Super dygtig personale, fin kromand.
Der manglede ingenting. Vi kommer gerne igen til sådan et arrangement.

5つ星のうち1の評価

Dårlig behandling fra deres overtjener

Jeg spørger om vi kan købe en kop kaffe
Og oplevet en særdelse dårlig behandling fra overtjeneren at det kan når han har tid når så en af de unge spørgen ham vrisser han bare og siger så fin et sted trods det at der er masser af pladser
Ikke et sted jeg kommer igen vil ikke være til grin for mine egne penge

Det beklager vi meget.

5つ星のうち5の評価

Tak for en rigtig dejlig uforglemmelig dag

D. 16/7-2022 fejrede vi min 60 års fødselsdag på Hovborg Kro. Vi havde en fantastisk dag, flotte pyntede borde, dejlig lækker mad, super betjening, alt var bare perfekt. Kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Allis Madsen

2022年7月18日

Til Allis Madsen
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os.
Din hilsen er givet videre til hele personalet.

5つ星のうち2の評価

Under middel oplevelse på kroen!

Vi (4 voksne og 1 barn på knap tre år) fik anvist et bord udenfor. Og der blev hentet en børnestol og med menukortene kom et tegnehæfte/børnemenu samt farveblyanter; alt i alt en dejlig start. Der gik lidt længere end vi kunne ønske os efter vi havde bestilt maden før den kom til bordet, men klokken var også lidt i 19, så der var sikkert travlt. Men drikkevarerne kom hurtigt, var kolde, servicet rent og pænt og det tegnede stadig rigtigt godt for vores besøg.

Da vi fik maden vil jeg tillade mig at starte med at notere at der ikke manglede mængde! Til gengæld manglede der salt og peber på bordet så det måtte vi lige bede om; ingen større udfordring.

Men madens kvalitet var vel omtrent middelmådig. Vi fik 3x schnitzel, 1x bagt laks og 1x børne-fiskefilet med pommes. “Middelmådig” kan man som sådan ikke sige så meget til, men holdt op mod prisen på en kro i en lille by i den sydlige del af Midtjylland, så var det måske lidt ærgerligt. Men hvad værre var, så blev vi meget overraskede da vi betalte og bad om at få en doggy-bag med; der var stadig over halvdelen af børneretten og ca. halvdelen af lakseretten tilbage. Det måtte vi ikke få med hjem, fik vi at vide. Forklaringen var i korte træk relateret til Corona samt til at hvis der så efterfølgende var nogen, som havde fået det dårligt, så kunne det relateres til maden fra kroen. Men det var jo samme mad vi sad udenfor og spiste - der kunne vi jo også være blevet dårlige af maden.

Og hvad gør I når I laver take-away retter?

Og hvad gør alle de steder i landet, som faktisk udleverer doggy-bags til hjembringelse af mad, som kunden guddødeme har BETALT for? De andre steder er vel ikke nødt til at dreje nøglen om fordi en kunde skulle få dårlig mave af hjembragt mad; det er velsagtens kundens eget ansvar at maden bliver bragt hjem og nedkølet hurtigt.

Ja, vi måtte tage hjem, mætte i nogen grad. Jeg havde spist hele min schnitzel (selvom det ikke var en madmæssig åbenbaring), så jeg var godt fyldt, men min kone var ikke vild med lakseretten, som var stor OG kluntet. Jeg syntes bedre om smagen på laksen end hun, men jeg får ikke lejlighed til at spise den dagen derpå, da den, antageligt, er smidt ud. Og drengens børnemenu røg samme vej.

Og så kostede fornøjelsen (altså 4 voksenretter, en børneret og en almindelig drikkevare til hver person) 1130kr… lige i overkanten i forhold til kvalitet og oplevelse.

2022年6月25日

God dag fra Hovborg Kro.
Vi beklager meget jeres oplevelse i vores restauranten. Vi tager dette til efterretning.
Rigtig god weekend.

Venlig hilsen Hovborg Kro.

5つ星のうち4の評価

Guldbryllup på Hovborg kro.

Jeg var til guldbryllup på Hovborg kro 20. maj 2022. Det var intet mindre end imponerende, aldrig har jeg da set så flot en borddækning. Det var en dronning værdigt, og man følte sig som noget helt specielt som gæst. Maden smagte himmelsk, og blev serveret af det sødeste personale. Det var ren forkælelse hele dagen. Min søster og jeg kom en time for tidlig på grund af speciel transport, så vi fik en kop kaffe i en af de gamle krostuer. og det osede bare af hygge og historie. Jeg kan virkelig anbefale et besøg på Hovborg kro, så bare kom afsted og få en helt særlig oplevelse. Velbekomme og god fornøjelse. Laila Larsen

2022年5月24日
5つ星のうち5の評価

Klar anbefaling, god mad og betjening

Vi har netop besøg denne fantastiske kro. Imponerende god mad, samt eminent betjening, som var nærværende og dygtige.

Klart et besøg værd, også med børn.

2022年2月21日

Hovborg Kro からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse samt roser.
Rigtig god dag.

Trustpilot エクスペリエンス