Nordisk Design Gulve  レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi er mega glade for vores nye pu gulv! Desværre gik noget galt i den første hærdning. Lasse kom prompte og inspicerede gulvet. Han tog problemerne 100% på sine skuldre, bestilte nyt materiale, sleb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi fik lavet epoxy belægning i vores garage og det er så flot! Nu føles rummet integreret med resten af huset. De har hurtige og effektive og ingen problemer.

5つ星のうち3の評価

Jeg fik lavet et flot stykke arbejde af Lasse med mikrocement på gulv og vægge i bryggers, entre og på badeværelse. Forløbet gik som aftalt og til en fast pris. Efter endt arbejde manglede der noget... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Hovedstadensmicrocement.dk kom og gav et uforpligtende tilbud og lagde en klar plan for forløbet - Alt er blevet overholdt til punkt og prikke og arbejdet er super veludført. Intet bliver overladt t... もっと見る

企業情報

1. 浴室リフォーム業
  2. セメント製造業者
  3. 床材の再仕上げサービス
  4. フローリング施工請負業者
  5. キッチン リフォーム業者
  6. オフィス改装サービス

当該企業による記述

DERFOR SKAL DU VÆLGE NORDISK DESIGN GULVEHos Nordisk Design Gulve er du altid i centrum. Vi tager os tid til at rådgive og vejlede, så du får den løsning, der passer perfekt til dine ønsker. Med et bredt udvalg af farver og overflader kan det være svært at vælge det rette gulv. Derfor tilbyder vi muligheden for at besøge vores leverandørs showroom, så du kan opleve de forskellige gulvløsninger i virkeligheden. KVALITET OG SERVICEVores epoxy- og PU-gulve er ikke blot funktionelle, men også designløsninger, der skaber unikke rum. Vi overholder alle aftaler, og med 15+ års erfaring sikrer vi høj kvalitet i alle opgaver. Du får altid en professionel og grundig rådgivning, så resultatet matcher dine forventninger. PROFESSIONELT HÅNDVÆRKVi er EPI Danmark-partner og tilbyder 5 års garanti på alt udført gulvarbejde. Med over 1.000 gennemførte gulve har vi erfaring med at levere holdbare og flotte gulvløsninger til private, erhverv og institutioner. KONTAKT OSStår du over for et nyt gulvprojekt? Vi hører gerne om dine planer og giver et uforpligtende tilbud. Ring på 70 77 00 02 eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Kan varmt anbefales

Lasse har lavet nogen flotte gulve og vægge i entre, bryggers og køkken hos os. Vi er super glade for resultatet og kan varmt anbefale Hovedstadensmicrocement. Lasse er punktlig og overholder alle aftaler.

2022年11月28日

Stor anbefaling.

Vi har fået lavet det flotteste gulv i vores badeværelse.
Lasse har hele vejen igennem givet en god vejledning, holdt aftaler og haft en stor faglig stolthed i hele processen.
De største anbefalinger herfra.

2022年8月14日
5つ星のうち5の評価

Fik lavet silkecement på mit…

Fik lavet silkecement på mit badeværelse af Hovedstadensmicrocement, og det kan helt sikkert anbefales.
Virkelig et flot og omhyggeligt arbejde der er blevet udført.
Tak for den gode service og rådgivning

2022年8月6日

Kan varmt anbefale…

Kan varmt anbefale Hovedstadensmicrocement.. Lasse har lavet "Wet sand" gulv i køkken og entre og det står virkeligt flot, lækker farve der giver varme til rummet. God service og kommunikation, kommer bestemt igen hvis andre rum skal laves

2022年8月5日

Super flot arbejde🤗

Super flot arbejde🤗
Skarp pris, professionelt og hurtigt udført arbejde. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og kan varmt anbefale Lasse og hans behagelige og ærlige måde at være på.
Nok ikke sidste gang at vi har engageret Hovedstadens microcement.👍

2022年5月26日

Hej Connie,

Tusind tak. Er glad for i er glade for Jeres nye gulv:-)

5つ星のうち5の評価

Hovedstadens microcement kan varmt…

Hovedstadens microcement kan varmt anbefales. Lasse er virkelig grundig og dygtig i hans arbejde og man mærker tydeligt, at man trygt kan overlade ansvaret til ham. Det er en rigtig rar følelse at stå med, når man ikke ved så meget om håndværket selv. Vi er rigtig glade for resultatet af vores badeværelse.
Det der også betød meget i processen, var at Lasse overholdt vores aftaler/tidspunkter når der skulle arbejdes i vores hjem.
De største anbefalinger herfra!

2022年3月8日

Hej Jesper,

Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris og et stort tak for de finde ord:-) Dejligt i er glade for Jeres badeværelse

Mvh

5つ星のうち5の評価

super skarp på pris og kvalitet

super skarp på pris og kvalitet, fik lavet badeværelse gulv og vægge.
et flot stykke arbejde af lasse.
kan varmt anbefales til andre.

2022年3月8日

Hej Lasse,

Tak for anmeldelsen, og tak for de finde ord:-) dejligt i er glade for Jeres gulv, samt vægge i badeværelset

Mvh

Kanon service .

Kanon service .. holdte Prisen og tidsplan. Vi fik lavet køkken og badeværelse gulv..
kan varmt anbefale Lasse fra hovedstadensmicrocement..👌🏻

2022年3月3日

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse, dette sætter vi pris på, og dejligt at hører i er glade for Jeres silkecement i både badbærelse, og køkkengulv:-)

mvh

Perfekt udført arbejde👍

Perfekt udført arbejde👍
Vi fik lavet badeværelse med mirocement ,fantastisk service ,og et meget flot resultat ,samt et meget professionelt arbejde der blev udført.
Fik grundig information under hele forløbet .
Kan kun anbefalde H.M.C
Hovedstadensmicrocement

2022年2月23日

Hej Annette,

Tusind tak for de finde ord, og tak fordi du lige brugte 5 min på at skrive en anmedelse om din oplevelse med HovedstadensMicroCement.dk :-)

Mvh Lasse

Trustpilot エクスペリエンス