Super maling og hurtig levering samt gode priser. Kundeservice fra Ditte var 10/5, ikke ofte man mÞder sådan en fantastisk service. Kan klart anbefales.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har kÞbt Jotun Lady maling og diverse tilbehÞr til at kunne male en vÊg i vores stue. Det var en nem og overskuelig proces at finde den rigtige farver via deres FarvevÊlger. âð Jeg lavede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft r2farver til at sÊtte vÊv op samt male vÊgge og lofter i vores stueetage. Vi tog selv tapet ned og der kunne vi lÃ¥ne vÊrktÞjer til det. vi har fÃ¥et god Vejledning i hele forlÞbet og tidsp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Have besÞg af R2-EL Steffen ang. en reklamation pÃ¥ vores opvaskemaskine. Meget professionel vejledning omkring problemet med den gamle maskine, samt et super godt tilbud pÃ¥ en ny, samt opsÊtning. De k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos R2 er vi et stÊrkt hold, som har fokus på de samme vÊrdier: God service, hÞj kvalitet og godt håndvÊrk. Vi arbejder hver dag på at levere de bedste lÞsninger til både privat og erhverv. Vores medarbejder er altid klar til at levere professionel håndvÊrkerkvalitet - til tiden, og til den aftalte pris, og det er uanset om du handler med R2 Farvehandel, R2 Malerfirma, R2 El, R2 Gardiner el. R2 Gulve.
é£çµ¡å
Falkevej 6, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- info@r2farver.dk
- r2farver.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super maling og hurtig levering samtâŠ
Super maling og hurtig levering samt gode priser.
Kan klart anbefales.
Fantastisk service og gode produkter.
Fantastisk service og virkelig venligeâŠ
Fantastisk service og virkelig venlige både på mail og telefonisk!
Jeg vil helt klart bruge jer fremover!
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Jeg blev mÞdt (over telefonen) af Martin, som virkelig tog sig virkelig tid til at hjÊlpe. Dejligt, at de ogsÃ¥ yder hjÊlp over telefon. Priserne er fuldt ud konkurrencedygtige med gode tilbud, og som prikken over iâet, gjorde de sig umage for at sende min ordre afsted samme dag. Det er sjÊldent at opleve sÃ¥ god kundeservice og effektivitet pÃ¥ én gang.
Yderst dygtig og kompetent slibning og lakering af sildebensparket
Vi kan klart anbefale at kÞbe maling hos R2 farver, idet de yder utrolig god service, har gode priser og altid giver kvalificerede råd og vejledning.
MEN deres gulvmand Michael, er dog helt i verdensklasse. Michael er uden sammenligning en af de dygtigste og mest ÊrekÊre håndvÊrkere vi har mÞdt.
Udover, at han er utrolig grundig og detaljeorienteret og sÊtter en Êre i at ALT skal vÊre pÊnt og i orden, er han venlig og yderst fleksibel.
Michaels professionelle tilgang til sit hÃ¥ndvÊrk kombineret med hans dygtighed og erfaring gÞr ham til en gulvmand vi kun kan anbefale ð
Vi skylder R2 farver og Michael stor tak for en yderst flot slibning og lakering af vores nye sildebensparket ððŒ

R2.dk ããã®åç
Et stort udvalg og et godt farvekort atâŠ
Et stort udvalg og et godt farvekort at vÊlge fra. En absolut rimelig pris og gratis forsendelse og en meget hurtig levering. Så bliver det vel ikke meget bedre.

Helt ukompliceret handel
Glimrende og nem overskuelig hjemmeside. Levering af malingen allerede dagen efter. SÊtter også pris på den venlig håndskrevne besked i leverancen.
ja prisen var også god

R2.dk ããã®åç
God pris og hurtig levering
Jeg har kun benyttet R2 til at bestille maling, og det har vÊret problemfrit.
Varerne kom hurtigt og prisen er rigtig god.

God kundeservice, hurtig levering
God kundeservice, professionel vejledning og jeg havde varerne dagen efter jeg lagde ordren.

R2.dk ããã®åç
Martin fra kundeservice var bÃ¥de sÞd ogâŠ
Martin fra kundeservice var både sÞd og nÊrvÊrende. Hurtig og kompetent service!

R2.dk ããã®åç
Super service âð Nem shop at handle pÃ¥...
Jeg lavede bestillingen mandag aften og fik dagen efter leveret vores produkter. Super god service at kunne få det leveret trods jeg også bor i Viborg.
NÊste gang tror jeg dog jeg ville bestille til afhentning sÃ¥ jeg kan komme ud og se deres fysiske butik. ð
KÃMPE ANBEFALING HERFRA...

Kan varmt anbefale R2Farver
Kan varmt anbefale R2Farver!
Vi har brugt dem til både malerarbejde og gardiner og har fået den bedste vejledning undervejs, samt meget professionelt udfÞrt arbejde.
Super dygtige malere, gardin mand og mega god webshop!

R2.dk ããã®åç
DesvÊrre oplevede vi kludder iâŠ
DesvÊrre oplevede vi kludder i aftaler,manglende finish og manglende reaktion til skader der var opstået
Nu skriver I at I beklager og at jeg kan rette henvendelse, men det gjorde jeg flere gange, fog forgÊves efter at I havde fået jeres betaling

Best site for investment
Best site multiply your valuable money
Rigtig god og professionel malerarbejdeâŠ
Rigtig god og professionel malerarbejde og gulvslibning.
R2 farver har malet mit hus, både vÊgge og lofter og samtidig slebet alle trÊgulvene inden vi flyttede ind. Arbejde blev udfÞrt professionelt og med lÞbende kommunikation fra firmaet under processen, hvor der var spÞrgsmål til hvordan jeg Þnskede arbejdet udfÞrt.
Alt i alt en god og anbefalelsesvÊrdig oplevelse.

Super oplevelse
Super oplevelse. Har fået spartlet og malet min stue, kÞkken-alrum og fuget lister. Super sÞd, dygtig og effektiv pige der kom her. God pris. Vil helt klart anbefale jer til andre!

Jeg har haft R2 Farver til at spartleâŠ
Jeg har haft R2 Farver til at spartle min 1. sal op, påsÊtte filt, slibning af gulve, male stue- og 1. sal samt fået hjÊlp til el og valg og opsÊtning af gardiner.
Hele vejen igennem har jeg kun mÞdt sÞde og serviceminded mennesker, som har vÊret fuldt ud kompetente og grundige.
Thue har vÊret tovholder på projektet som er forlÞbet upåklageligt. De har hele vejen igennem overholdt deres aftaler og deres tidsplan.
Det har vÊret en stor fornÞjelse at have R2 i mit hjem og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

R2.dk ããã®åç
Super oplevelse hele vejen igennem ogâŠ
Super oplevelse hele vejen igennem og dygtige folk. En god oplevelse.

R2.dk ããã®åç
Den bedste kundeservice jeg nogensindeâŠ
Den bedste kundeservice jeg nogensinde har mÞdt. KÞbte 10 liter maling uden den farvekode jeg havde i forvejen og da jeg opdagede det var forkert byttede de spanden selvom det ikke var deres skyld at farven var forkert. Super god service og jeg ved hvor jeg handler nÊste gang

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Kan varmt anbefale R2.
Er så glad for vores nye gardiner.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã