Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve Ã¥r i forbindelse med, at vi har kigget pÃ¥ sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og meget kompentente rÃ¥dgivere, vi endte med at gÞr brug af tilbudet Howden skaffede og sparede en del pÃ¥ vores lÃ¥ne udgifter. Derudover var det godt at have en ikke-bank person me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en Ã¥rrÊkke vÊret igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgÃ¥et med ro og ordentlighed og hÞj service.. Alt bliver fork... ãã£ãšèŠã
At omlÊgge et lÃ¥n lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, sÃ¥ vi forstod det hele. Det fjernede al usi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme lÞbende opmÊrksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.
Derfor overvÃ¥ger vi dagligt renter, obligationskurser og lÃ¥nemuligheder for vores kunder. NÃ¥r markedet Êndrer sig, hjÊlper vi med at vurdere, om det giver mening at handle â og hvis det gÞr, hjÊlper vi hele vejen gennem processen.
Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlÊgge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.
Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gÞr.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÞrgaardsvej 30, 2800, Kgs. Lyngby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Professionel rådgivning
God og professionel rådgivning, fik gode forklaring og rådgivning der var relevant for mig. Vil klart anbefale deres service
Har nu fået lagt mit lån om endnu engang. Som altid kyndig vejledning og hurtig respons.
Kan uden forbehold anbefale Howden.
Vi har gennem en årrÊkke vÊret igennem flere op og ned konverteringer
Hver eneste gang er det forgået med ro og ordentlighed og hÞj service..
Alt bliver forklaret såman forstår det og kan tage et valg på oplyst og gennemlyst grundlag
Dette gjorde sig også gÊldende ved vores seneste konvertering hvor vi fik rolig og kompetent rådgivning af Kurt ..
Tak
Jeg vil gerne give en kÊmpe anbefaling af Howdenrealkredit, hvor Kasper har vÊret en utrolig hjÊlp gennem hele processen! Fra fÞrste telefonmÞde var Kasper både professionel og super imÞdekommende, og han gjorde hele forlÞbet nemt og overskueligt. Han var virkelig dygtig til at forklare de forskellige muligheder og fandt den helt rigtige lÞsning for os.
Jeg kan varmt anbefale Kasper og Howdenrealkredit til alle, der har brug for professionel og personlig rådgivning. Tak for en super oplevelse
Altid professionel og transparent rådgivning.
Stor ros for en altid hurtig, tydelig og transperent håndtering og konsekvensberegning. Jeg passer mit arbejde og mine bÞrn. Kasper varetager mine realkredit interesser.
Det er dejligt, tak for det
Super godt koncept med aktiv gÊldspleje og uvildig rådgivning. Michael leverer en altid effektiv, behagelig og topprofessionel rådgivning i ÞjenhÞjde.
KÊmpe anbefaling herfra.
Tak for kÊmpe hjÊlp og tjekket forlÞb. Man er altid i gode hÊnder, hos Howden.
Jeg har vÊret kunde i det foretagende siden 2003 (Tidligere hed det Status og North Risk). Jeg har gennem årene fået topklasse rådgivning omkring mine Realkreditlån. Dette med sÊrdeles store besparelser til fÞlge.
Endnu en gang har jeg oplevet en lÃ¥neomlÊgning, hvor jeg som kunde virkelig fÃ¥r en forstÃ¥else af, hvordan Êndringerne pÃ¥virker min Þkonomi. Dette gÊlder alle aspekter sÃ¥som rente, afdragsfrihed, lÞbetid samt fordele og ulemper ved omlÊgningen, herunder potentielle besparelser. Det er en opgave, som krÊver dyb forstÃ¥else af realkredit, og hos Howden Realkredit mÞdes man af kompetente rÃ¥dgivere, der virkelig har indsigt i deres felt â i modsÊtning til mange banker, hvor rÃ¥dgivningen ofte kan fÞles ensidig til fordel for banken selv.
Jeg vÊrdsÊtter isÊr, at Howden Realkredit lÞbende overvÃ¥ger min lÃ¥nesituation og kontakter mig proaktivt, nÃ¥r det er tid til en ny screening eller omlÊgning. Dette sker altid rettidigt og med en professionel tilgang. Derudover er deres nyhedsbreve et stort plus â de er informative og enten beroliger i usikre tider eller udviser rettidig omhu, nÃ¥r markedet Êndrer sig.
Jeg kan derfor kun give Howden Realkredit mine varmeste anbefalinger.
Stor ros til Howden Realkredit! Endnu engang en omlÊgning, hvor man rent faktisk forstår hvad det har af betydning for ens omlÊgning, og at det foregår rettidigt. Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling.
Jeg har fået virkelig god support.
Jeg fÞler mig holdt i hånden hele vejen til at tage den rigtige beslutning. Det har vÊret mere end alle pengene vÊrd.
Jeg kan kun anbefale dem til alle.
Stor ros til realkreditkonsulenter / Howden Realkredit.
Endnu en gang er familients lån blevet lagt om. Den faldende rente i forbindelse met behov for renovering af et badevÊrelse gjorde det til det rigtige tidspunkt at omlÊgge på for os. Den lokale bank var desvÊrre ikke super hurtig. Der var hurtigt en vurderingsmand ude, men Lån og Spar bank var desvÊrre lidt lÊnge om at vende tilbage. Men da fÞrst der lå et OK fra banken blev omlÊgningen foretaget hurtigt, lånepapirer blev kontrolleret grundigt af Kasper og der kom hurtigt et ok tilbage om at alt som aftalt. kommunikation med Howden var fleksibel, og informationen var grundig. Jeg har haft Howden til at overvåge mine lån i mange år efterhånden og oplevelsen denne gang bekrÊfter mig i at samarbejdet skal fortsÊtte.
Dejligt at få noget uvildig rådgivning, der går udenom bankens interesser.
Vi siger tak til Michael for en nem og gnidningsfri oplevelse. Både med omlÊgning af lån, men også bankskiftet.
Kan varmt anbefales og flere kunne nok få glÊde af aktiv gÊldspleje.
Problemfri omlÊgning.
Jeg har anvendt Howden (tidl. North, tidl. Realkreditkonsulenten) til at overvåge mine realkreditlån og rådgive mig omkring de favorable tidspunkter for omlÊgning. Det har sparet mig for mange penge og jeg har altid fået en kompetent rådgivning, senest af Michael Bengtsen, men også tidligere af andre medarbejdere.
Vi har brugt firmaet i mange år til at overvåge vores realkredit og omlÊgt flere gange. Professionelle, dygtige og behagelige. Hvis man vil have overvåget sit realkreditlån og kompetent rådgivning, så er det her stedet.
Jeg har flere gange benyttet North (nu Howden) Realkredit til at vejlede og forhandle et nyt lån igennem nuvÊrende bank. De har igennem hele processen vÊret informerende og betrygget mig i at den fremkomne lÞsning har vÊret den optimale for mine Þnsker. Jeg vender tilbage nÊste gang der er en mulighed! Mange tak. - specielt til Kurt Jensen der denne gang VIRKELIG har kÊmpet en brav kamp!
Når du har forstået kompleksiteten, og tÞr ligge 100% trust hos northrealkredit.dk, vil du finde dig i trygge hÊnder.
Alle spÞrgsmål skal vÊre afklaret ellers når man ikke med på vognen.
Vi har vÊret med siden Status....Og har kun et at sige: Tusinde tak for hjÊlpen!
Bh Mikkel
Nemt og hurtig respons på forespÞrgsler, som egentlig er en mangelvare hos rigtig mange selskaber.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã