Banner for Howdenrealkredit

Howdenrealkredit レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve Ã¥r i forbindelse med, at vi har kigget pÃ¥ sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god service og meget kompentente rÃ¥dgivere, vi endte med at gÞr brug af tilbudet Howden skaffede og sparede en del pÃ¥ vores lÃ¥ne udgifter. Derudover var det godt at have en ikke-bank person me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en Ã¥rrÊkke vÊret igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgÃ¥et med ro og ordentlighed og hÞj service.. Alt bliver fork... もっず芋る

At omlÊgge et lÃ¥n lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, sÃ¥ vi forstod det hele. Det fjernede al usi... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融ブロヌカヌ

Howdenrealkredit に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme lÞbende opmÊrksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.

Derfor overvÃ¥ger vi dagligt renter, obligationskurser og lÃ¥nemuligheder for vores kunder. NÃ¥r markedet Êndrer sig, hjÊlper vi med at vurdere, om det giver mening at handle – og hvis det gÞr, hjÊlper vi hele vejen gennem processen.

Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlÊgge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.

Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gÞr.

Aktiv gÊldspleje

圓該䌁業による蚘述

Låneovervågning og forbedredelse
De bedste lÃ¥nemuligheder opstÃ¥r ofte, nÃ¥r renterne Êndrer sig hurtigt. Derfor nÞjes vi ikke med at overvÃ¥ge markedet – vi hjÊlper ogsÃ¥ vores kunder med at vÊre forberedt, nÃ¥r det rette tidspunkt opstÃ¥r. Gennem lÞbende dialog med kunder og samarbejdende banker sikrer vi, at relevante oplysninger er opdaterede, og at de nÞdvendige forberedelser er pÃ¥ plads. Det betyder, at vi ofte kan reagere hurtigere, nÃ¥r en attraktiv omlÊgningsmulighed viser sig. En god forberedelse kan vÊre afgÞrende. NÃ¥r tiden er knap, kan hurtig handling gÞre forskellen mellem at nÃ¥ en attraktiv kurs eller se muligheden forsvinde igen. Samtidig giver et tÊt samarbejde med bankerne ofte de bedste forudsÊtninger for en effektiv proces og konkurrencedygtige vilkÃ¥r. For os handler lÃ¥neovervÃ¥gning derfor om mere end blot at fÞlge renterne. Det handler om at sikre, at vores kunder er klar til at handle, nÃ¥r det giver mening.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

439件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har skåret flere hundred tusind af

Jeg har skåret flere hundred tusind af mit lån, blot ved at lÊgge mine lån når renterne er gunstige. North Realkredit giver mig besked når omlÊgnings muglighederne er mest gunstige og de gÞr alt arbejdet for mig også. Det er nÊsten for godt til at vÊre sandt. :D
Fantastisk god kundeservice og rådgivning.

2024幎10月2日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne give jer en chance

Jeg tilmeldte mig PREMIUM overvågning i sidste uge efter anbefaling fra en tidligere kollega. Nogen dage senere ringede en af jeres specialister til mig. Medarbejderen fortalte mig at I havde meget travlt og at personen ikke havde tid til at besvare mine spÞrgsmål undervejs i samtalen. Det måtte vente til der kunne bookes et mÞde.
Det fÞles ikke rart at vÊre ny kunde og der så ikke er tid til en. Hvis ikke min kollega havde talt pÊnt om jer, ville jeg melde mig ud igen efter de 14 dages gratis prÞveperiode, men pga. ham, vil jeg give jer en chance.
Jeg håber servicen vil blive bedre med tiden.

2024幎9月24日
Howdenrealkredit ロゎ

Howdenrealkredit からの回答

Hej Jennifer, tak for at skrive om din oplevelse med os.

Lige nu har vi super travlt med at hjÊlpe de kunder der allerede har et abonoment hos os med at omlÊgge deres lån, såfremt de Þnsker det.

Vi tager naturligvis meget gerne imod dig (og andre nye kunder), men det er vores hÞjeste prioritet at de kunder der allerede er medlem, får den service de betaler for. Vi er i den situation desvÊrre nÞdsaget til at udskyde mÞder med nye potentielle kunder et par dage.

Du er velkommen til at skrive til os på realkredit@northrisk.dk så får du et opkald så snart vi har mulighed for det.

OmlÊgning af kreditforeningslån.

Jeg har kun gode oplevelser med omlÊgning af mit lån.
og skulle jeg have spÞrgsmål til det, kan jeg altid få en samtale hvor det bliver uddybet på en måde som jeg også forstår.
Kan kun varmt anbefale North Realkredit, de vil deres kunder det bedste.

2024幎9月30日
自発的なレビュヌ

Tag gevinsten hjem, når den er der.

Jeg har vÊret kunde i nogen tid, og jeg har lagt lån om flere gange med betragtelige besparelser til fÞlge. I den seneste omlÊgning har jeg talt med en rådgiver ved en tidligere lejlighed, og vi aftalte at sÊtte et kursmål, så vi var klar til at handle så snart det var rentabelt. Jeg Þnskede lÊngere lÞbetid end den automatisk overvågning normalt vil tilbyde, og det blev selvfÞlgelig også inkluderet. Jeg har tidligere forpasset muligheden for gevinst, hvis kursen kun kortvarigt var fordelagtigt. Ikke denne gang. Dejligt!

2024幎9月13日
自発的なレビュヌ

De år jeg har betalt et yderst

De år jeg har betalt et forholdsvis beskedent månedligt belÞb til North, har jeg snart en del gange modtaget en virkelig personlig og Êgte professionel rådgivning fra Kurt Jensen. Jeg har via omlÊgning af lån fået finansieret nye vinduer og badevÊrelse og en del andre ting i mit hus, og jeg har fået flere gode råd til, hvornår jeg skal og ikke skal omlÊgge lån samt rådgivning om alternative muligheder, når jeg har haft brug for det. Jeg lÊner mig tilbage og stoler faktisk på, at jeg har en stÞtte i ryggen fra North, som jeg aldrig nogensinde har fået fÞr fra en bank. Sender jeg et Þnske om at blive kontaktet, så går der sjÊldent lang tid fÞr, jeg har Kurt i rÞret. Og det fÞles enormt rart og trygt, at han husker mig og jeg ikke skal bruge ny tid på at forklare min livssituation. Mine bedste anbefalinger herfra og 5 store stjerner.

2024幎9月11日

God og tryg rådgivning.

Vi har et Premium abonnement og har lagt vores fastforrentet lån om flere gange (op og ned i rente) efter rådgivning fra rådgiverne hos North. Vi oplever altid at der plads til en snak om for og imod en evt. omlÊgning, og er derfor trygge ved at anvende North.

2024幎9月11日
自発的なレビュヌ

Jeg blev af min sÞn anbefalet til at

Jeg blev af min sÞn anbefalet til at tage kontakt til North Risk , da jeg skulle omlÊgge et dyrt lån , jeg måtte tage for 2 år siden for at kÞbe min drÞmmebolig .
Og det har jeg ikke fortrudt ét sekund ; North Risk holder hvad de lover . Jeg blev fortalt om mine muligheder for omlÊgning af lån på en god , grundig og forståelig måde og derefter henvist til en bank , som gerne ville godkende mig til et realkreditlån efter at have undersÞgt min Þkonomi . Så jeg sidder nu med et nyt realkreditlån , som giver mig 3000kr ekstra om måneden. Foruden at jeg har tilmeldt mig North Risks overvågning af lån , for netop at kunne lÊgge om, når det igen kan betale sig. En fantastisk ordning som gÞr at man ikke skal bekymre sig om, hvornår det er bedst at omlÊgge igen - noget bankerne jo ikke hjÊlper sine kunder sÊrligt meget med

Så stor tak til North Risk og Michael , som var/er min rådgiver i henhold til mit realkreditlån . Jeg fÞler mig i trygge hÊnder

2024幎8月25日

En god oplevelse

En god oplevelse. North har hjulpet til at gÞre noget der fÞr virkede kompliceret og uoverskueligt, til en informativ rejse der har ledt til omlÊgning der ikke alene indfrier drÞmme om renovering, men også samler til et mere overskueligt lån. Vi glÊder os til at gÞre flere forretninger i fremtiden.

2024幎7月19日

Ændring af anmeldelse fra 1 stjerne til 4 stjerner

Opdatering d. 1/7-24:
Jeg har idag snakket med Martin, som siger han har rettet op på misforståelsen hos sine medarbejdere, og at de godt kan hjÊlpe med rådgivning, selvom man har en anden bank.

Jeg har fået god vejledning af Martin, om hvilke muligheder jeg har, og hvad jeg skal vÊre opmÊrksom på i min situation.

Jeg Êndre derfor min anmeldelse til fire stjerner i stedet for en, efter der er rettet op på misforståelsen.

Anmeldelse fra d. 24/6-24:
De kan kun hjÊlpe hvis man har Danske Bank eller Lån og Spar bank.
Det startede ellers op for flere Ã¥r siden som Realkredit konsulenterne, hvor de kunne hjÊlpe alle, og ikke var i lommen pÃ¥ nogen bank. Det har sÃ¥ Êndret sig efter NORTH har opkÞbt dem

Skuffende

Opdateret d. 25/6 efter Martin besked:
Den besked jeg har fået af jeres rådgiver, er ikke til misforståelse.
Jeg har endda kontaktet jer over to gange, da jeg ikke kunne tro mine egne Þre, efter den besked, når man tÊnker på hvilke vÊrdier du startede med, Martin.
Jeg blev nÊstes latterliggjort, over jeg kontaktede jer igen, med nÊsten de samme spÞrgsmål. Og da jeg konfronterede jeres rådgiver med hvorfor jeg ikke kunne kÞbe en rådgivningspakke mere, som man kunne fÞr i tiden, så var svaret at I kun kunne hjÊlpe dem der havde Danske Bank, og Lån og Spar Bank. I skulle tjene penge som en hver anden virksomhed?
Hvis man var i en anden bank, så kunne man kun få overvågning på lån, og ikke rådgivning af nogen art. Så skulle man klare sig selv, og den besked kunne ikke misforstås.
Hvis det passer det du siger, med I kan hjÊlpe med rÃ¥dgivning i en anden bank end Danske Bank og LÃ¥n og Spar bank, sÃ¥ er der da godt nok nogle misforstÃ¥elses I skal have rettet op pÃ¥ i jeres virksomhed

2024幎6月24日
Howdenrealkredit ロゎ

Howdenrealkredit からの回答

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse. Jeg tÊnker der nÊsten må vÊre opstået en misforståelse, som selvfÞlgelig sagtens kan vÊre vores skyld.

Hos North Realkredit kan vi overvåge og rådgive om lån hos alle banker, hvilket sikrer, at vores kunder får den bedste rådgivning på tvÊrs af markedet.

Når det kommer til selve omlÊgningen af lån, samarbejder vi tÊt med Danske Bank og Lån og Spar Bank for at sikre, at vores kunder får en effektiv og gnidningsfri omlÊgningsproces.

Hos disse banker kan vi bl.a. lÞbende kan hjemtage lånetilbud og pulje mange lån sammen ved omlÊgningerne, så du som kunde får bedre kurser og dermed en lavere gÊld.

Dette samarbejde er med til at sikre den hÞje kvalitet og unikke fordele for dig som kunde.

Du er naturligvis meget velkommen til at kÞbe rådgivning eller få overvågning på dine realkreditlån, også selvom du ikke er kunde i en af de banker vi arbejder sammen med, omkring dette koncept.

Selvom vi er blevet en del af NORTH, er vores mål fortsat at yde uafhÊngig og uvildig rådgivning. Vi arbejder hårdt på at opretholde vores hÞje standarder og sikre, at vores kunder fÞler sig trygge og velinformerede.

Jeg vÊrdsÊtter din feedback og vil bruge til det at sikrer at denne type misforståelser ikke opstår i fremtiden.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller Þnsker at drÞfte din situation nÊrmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

De bedste hilsner
Martin Riedel
DirektÞr North Realkredit / stifter af Realkreditkonsulenterne.

Svar til opdatering:

Jeg er faktisk rigtig ked af at hÞre at du er blevet behandlet sådan. Det er på ingen måde okay, og jeg vil straks få rettet op på denne misforståelse. Det er bestemt ikke den kundeoplevelse vi Þnsker at leverer.
Hvis du har mod på det, vil vi meget gerne se på din lånesituation, men har selvfÞlgelig også forståelse for at du kan have mistet tilleden helt til os.
Du kan skrive direkte til mig på mar@northrisk.dk, så skal jeg se hvad jeg kan gÞre for dig.

De bedste hilsner
Martin