Vi har talt med Randi fra Howden Realkredit adskillige gange gennem det sidste halve Ã¥r i forbindelse med, at vi har kigget pÃ¥ sommerhuse. Selvom vi ikke var kunder hos Howden, gav hun sig masser af t... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service og meget kompentente rÃ¥dgivere, vi endte med at gÞr brug af tilbudet Howden skaffede og sparede en del pÃ¥ vores lÃ¥ne udgifter. Derudover var det godt at have en ikke-bank person me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan uden forbehold anbefale Howden. Vi har gennem en Ã¥rrÊkke vÊret igennem flere op og ned konverteringer Hver eneste gang er det forgÃ¥et med ro og ordentlighed og hÞj service.. Alt bliver fork... ãã£ãšèŠã
At omlÊgge et lÃ¥n lyder kompliceret, men med Howden blev det en nem, tryg og utrolig gavnlig proces! Vores konsulent forklarede alt i enkle vendinger, sÃ¥ vi forstod det hele. Det fjernede al usi... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Howden Realkredit mener vi, at boligejere fortjener samme lÞbende opmÊrksomhed på deres boliglån, som de fleste giver deres investeringer og pensioner.
Derfor overvÃ¥ger vi dagligt renter, obligationskurser og lÃ¥nemuligheder for vores kunder. NÃ¥r markedet Êndrer sig, hjÊlper vi med at vurdere, om det giver mening at handle â og hvis det gÞr, hjÊlper vi hele vejen gennem processen.
Vi kombinerer intelligente overvågningssystemer med personlig rådgivning fra erfarne realkreditspecialister. Målet er ikke at omlÊgge mest muligt, men at sikre, at vores kunder har det rigtige lån til den rigtige tid.
Tryghed, gennemsigtighed og langsigtet rådgivning er fundamentet i alt, hvad vi gÞr.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÞrgaardsvej 30, 2800, Kgs. Lyngby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hvor tit er det lige man rent faktisk sparer penge ved at bruge dem? ;-)
Som medlem af den gode North "klub" kan man for et symbolsk månedligt belÞb droppe natlige bekymringstanker om mulig lånomlÊgning og faktisk spare tusindvis af kroner ved omlÊgning af lån. Der bliver givet besked, når det er gunstigt for dig at omlÊgge.
Vi var heldige og fik hjÊlp af Torben Andersen, der er erfaren på området. Med sit lune vÊsen og tålmodighed forklarede han det basale og det mere indgående samt svarede på vores spÞrgsmål. Vi glÊder os til at hÞre fra Torben nÊste gang det igen er gunstigt!
Eddie og Katinka
Reduceret min gÊld med over 500.000 kr. med hjÊlp fra North. Blev taget i hånden fra start til slut og har fÞlt mig tryg ved at tage beslutninger baseret på data og viden fra de konsulenter jeg har snakket med. Rigtig god oplevelse. KÞrer videre med overvågning, så jeg altid kan slå til når den mest fordelagtige tid til ny omlÊgning af lån melder sig.
Vi har fÞlt os helt trygge i processen med at omlÊgge kreditforeningslån.
God rådgivning og hurtig aktion.
Kasper har sparet os for mange bekymringer ð
Fantastisk oplevelse. Grundighed og professionalisme. Kunne trygt give slip.
langmodighed, så man har tid at tÊnke sig godt om.
De tilsendte oplÊg er klare og overskuelige - fremmer forståelsen meget. alt i alt - igen og igen - seriÞs rådgivning.
Der er god forståelse for at det er svÊrt for ikke kyndige at forstå det Þkonomiske sprog.
StÊrk, kompetent og behagelig rådgivning. Også langt ud over, hvad man med rimelighed kan forvente. Tusind tak, Jesper V og North.
Super positiv oplevelse at bruge North/realkreditkonsulenterne! Meget kompetent, venlig og omhyggelig rådgivning!
Jeg kommer uden tvivl til at fortsÊtte samarbejdet
North Risk rådgav super godt om finansieringen da vi kÞbte hus i december 2023. Nogle dage inden vi egentlig skulle vÊlge kreditforeningslån, ringede de og fortalte, at hvis vi ville nå at have en bestemt type lån med den davÊrende rente, så ville de sÞrge for et tilbud fra en kreditforening samme dag, fordi alt tydede på, at det var sidste dag den type kunne bestilles. Det sagde vi ja tak til, forudsigelsen holdt og to dage efter kunne vi så beslutte om vi ville benytte tilbuddet eller have en anden type. Typen var den bedste til vores planer, så den valgte vi. Havde jeg ikke fået den opringning, så havde vi haft en udgift på ca. 60.000 mere set over fÞrste år. Tak!
Vi kom i kontakt med North ifm. at renterne begyndte at stige men havde også en drÞm om at få et sommerhus, og det blev til virkelighed gn. North. Vores davÊrende bank sagde nej, men efter kontakt til forskellige banker skiftede vi bank og realkreditinstitut. Det har vi ikke fortrudt og anbefaler varmt North til at rådgive om aktiv gÊldspleje.
Fantastisk service og kÊmpe ROI.
Vi har vÊret kunder i mange år, det har simpelthen vÊret genialt.
Har kun oplevet hurtig og effektiv rådgivning og service. Det er trygt at have North/realkreditkonsulenterne til at holde Þje med sine realkreditlån og når der skal handles går det hurtigt og effektivt
Jeg kan kun sige tak for god og kompetent rådgivning og ikke mindst opfÞlgning og eksekvering ift. det aftalte.
Det fås nok ikke bedre, tak Torben :-)
Hurtigt svar og super rådgivning ifm oprettelse af lån og skift af bank ved kÞb af hus da de hed Realkreditkonsulenterne og nu hos North ifm låneomlÊgning. Martin Riedel er desuden super behagelig og rådgiver i et sprog alle forstår.
Tak for det!
Super professionelle medarbejdere. De kontakter kunden når der er en konvertering der giver mening, og fÞrer den helt i mål, mens kunden bliver holdt orienteret hele vejen.
En stor anbefaling herfra
Super service og rådgivning, alt håndteres professionelt og man fÞler sig tryg hele vejen i processen.
VI har brugt realkreditkonsulenterne/North i ca. 1œ år. I forsommeren hjalp de os med en omlÊgning af lånet i vores hus. Vi havde stor glÊde af den pÊdagogiske rådgivning og satte pris på deres opmÊrksomhed på at sikre lavest mulige omkostninger. I sensommeren kÞbte vi et sommerhus og var meget positivt overraskede over den hjÊlp og service vi fik fra North. Lånet blev på anbefaling lagt ind i vores hus frem for i sommerhuset, hvilket vi ikke selv ville have fundet på. På selve overtagelsesdagen havde banken ikke formået at få sendt bekrÊftigelse på overfÞrslen til ejendomsmÊgleren pga. sygdom. Kurt fik hurtigt hul igennem til banken og sat dem i omdrejninger :-)
Alt i alt få North vores varmeste anbefalinger!
Intet mindre end fremragende!
Man får den professionelle rådgivning man har brug for og ikke mindst i et serviceminded setup.
De er hver en krone vÊrd og meget trygt at have den stÞrste investering (inkl realkredit lån) i så gode hÊnder.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã