Scam Alert â Avoid This Company â ïž This so-called company is a complete scam. They use Letracking to create fake shipping updates that make it look like your package is on the way, but it never... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerst dit: Howsea is een betrouwbaar onderneming. Ik heb een poosje moeten wachten op mijn bestelling maar alles is uiteindelijk wel aangekomen. Ik had graag 5 sterren willen geven maar het is bij 3 g... ãã£ãšèŠã
Langere levertijd dan voorspeld op website omdat toestel niet voorradig was in NL. Pas bekend na bestelling geplaatst was. Levertijd werd hierdoor 3/4wk ook bijbestelde flipcase niet geleverd pas week... ãã£ãšèŠã
Zeer slechte garantie afhandeling. Men vind het normaal dat een reparatie 7 tot 14 weken duurt. Ik wacht al twee maanden. Als reactie op de reactie: men pretendeert een chinees bedrijf te zijn ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geen antwoord op mail
Geen antwoord op mail, zeker al niet binnen de aangekondigde 24 uur. Koffiedik kijken wanneer bestelling zal toekomen en zelfs of ze zal toekomen...

Howsea ããã®åç
The Worst seller ever
This is the worst experience I ever had online, never been treated like such a nothing and felt so powerless thanks howsea for ruining the trust for everyone for online shopping

Howsea ããã®åç
onderweg
Levering nog onderweg maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden van de vertraging.
Een prima webshop!
Een prima webshop!
Zeer snel antwoord (ook in het weekeind).
Alles ging zoals afgesproken, transparante prijzen.
Grtz Stevie
Prima, ga zo door.
Men levert wat er gekocht wordt, ( gaat bij anderen niet altijd op) Bij vragen via E-mail echt snel antwoord. Prima, ga zo door
goede service,bij vragen meteen antwoord
Telefoon bevalt zeer goed
Telefoon bevalt zeer goed, echter Sim Acces Profile niet beschikbaar zodat koppeling in auto op BT moet. Niet echt een probleem maar wel jammer. Telefoon is heerlijk zonder SKIN software. Standby tijd meer als 4 dagen voor iemand die niet de hele dag erop bezig is maar ook nog gewoon werkt.
Goede website aangename prijzen âŠ
Goede website aangename prijzen fantastische telefoons.
Vragen werden snel beantwoordt en de âŠ
Vragen werden snel beantwoordt en de beloofde levertijd werd gerespecteerd. Prima! Doe zo verder! Zeker een aanrader!
Toppie
Goede afspraken, snelle reacties en zeer klantvriendelijk. Gewoon top.
ik had de verkeerde telefoon besteld
ik had de verkeerde telefoon besteld! ik wil nfc en zat er niet op .dus gelijk contact gehad met Annie Lee / Howsea of ik nog kon weizigen helaas was de telefoon al onder weg .maar Howsea zei stuur de eerste verkeerde telefoon op naar het huis adres van Howsea ongeopend en betaal wat bij want de andere telefoon met nfc was wat duurder ..Howsea bestelde de telefoon met nfc en stuurde die door naar mij zodra deze in Nederland was
ging vlot zonder gezeur alles per ideal
Goede service en reageren snel!
Top Seller
Top Seller, 100% recommended to do business with ! Great Service, Great Speed !
Alles was goed geregeld verzend tijd 10 âŠ
Alles was goed geregeld verzend tijd 10 dagen. Ik had de Umie e plus besteld ik ben daar zeer tevreden mee .
zoals het hoort te gaan:
zoals het hoort te gaan:
info prijs deal en afhandeling conform
aflevering via juiste aankondiging;
zeer goed product ,
nu nog zicht op de levensduur van het product staat garantie tegen over
No-nonsense
No-nonsense webwinkel.
Gekocht toestel niet op voorraad in Nederland werd echter redelijk vlot geleverd vanuit China.
snellen levering van mijn âŠ
snellen levering van mijn telefoon,alleen jammer dat de beschrijving niet in het Nederlands is te downloaden.anders is het perfect.
Prima
Zonder enige problemen mijn bestelling ruim binnen de verwachte tijd ontvangen. Alles in prima staat. Duidelijke shipment tracking via mail ontvangen na verzending/
Niet twijfelen, Howsea is TRUSTWORTHY, Annie Lee levert puik werk !!
Voor de 2de keer een toestel gekocht via Howsea Benelux.(zie mijn beoordeling van 22 mei 2017) De BV8000Pro. Ik had hem pre-ordered (8 juni). De vooropgestelde beschikbaarheidsdatum was 5 juli.Op 11 juli werd mij gemeld dat het toestel onderweg was en vroeg men mij om betaling. Op 17 juli ontving ik van AnnieLee het tracenummer van mijn pakje dat onderweg was. Op 19 juli ben ik het gaan afhalen. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Howsea leverde zoals beloofd.
Erg goed
Erg goed! Fijne en pro-actieve houding van personeel (mailtjes worden snel en volledig beantwoord). Veel goedkoper dan hetzelfde product bij bol.com. Levertijd is wat langer maar dat weet je van tevoren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ