Scam Alert â Avoid This Company â ïž This so-called company is a complete scam. They use Letracking to create fake shipping updates that make it look like your package is on the way, but it never... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerst dit: Howsea is een betrouwbaar onderneming. Ik heb een poosje moeten wachten op mijn bestelling maar alles is uiteindelijk wel aangekomen. Ik had graag 5 sterren willen geven maar het is bij 3 g... ãã£ãšèŠã
Langere levertijd dan voorspeld op website omdat toestel niet voorradig was in NL. Pas bekend na bestelling geplaatst was. Levertijd werd hierdoor 3/4wk ook bijbestelde flipcase niet geleverd pas week... ãã£ãšèŠã
Zeer slechte garantie afhandeling. Men vind het normaal dat een reparatie 7 tot 14 weken duurt. Ik wacht al twee maanden. Als reactie op de reactie: men pretendeert een chinees bedrijf te zijn ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
goede webwinkel
zeer goede service, mooie producten. altijd bereid om te helpen en advies te geven.
Goede service, ook na verkoop
Altijd zeer snel reactie op mijn vragen per mail, ook nadat ik mijn toestel hier had besteld. Toen ik na een paar weken problemen met mijn telefoon had werd ik ook netjes behandeld, en omdat Howsea zelf het euvel niet kon verhelpen moest de telefoon opgestuurd worden naar de fabrikant. Dit duurde wel nogal lang, maar dit werd van tevoren netjes gemeld. Toen ik de telefoon weer ontving zat er zelfs een nieuwe screenprotector (oude was ietwat kapot...) op, mét reserve erbij. Ik vind het een fijne winkel en heb echt het gevoel dat ze er voor je zijn als dat nodig is. Aanrader!
zeker een aanrader!
snelle levering, goede prijzen, super tevreden met m'n nieuwe gsm! duidelijke communicatie met de verkoper (ja, in het nederlands!) zou hier zeker opnieuw bestellen.
het zijn goede telefoons ze werken goed âŠ
het zijn goede telefoons ze werken goed en de rest moeten we afwachten
Slechte service, lange wachttijd
Ik heb mijn UMI iron pro tot twee keer toe op moeten sturen.Problemen: touchscreen werkte deels niet, batterij laadde niet op, audio jack was kapot en het apparaat crashte eens per dag. De eerste keer toen ik hem opstuurde duurde het 8 weken en inmiddels duurt het al 12 weken. Ze zijn niet bereid het geld terug te geven. Ze zeggen dat ik moeten wachten tot de fabriek het apparaat beoordeeld heeft. Als het "soepel" verloopt heb zal ik dus in totaal 28(!) weken zonder telefoon zitten!

Howsea ããã®åç
Alles prima geregeld
Alles prima geregeld, toppie, tijdsduur bestellen/afleveren zou wat korter mogen, zal de afstand zijn??.
Ik heb een smartphone Blackview BV 7000 âŠ
Ik heb een smartphone Blackview BV 7000 bij dit bedrijf gekocht.
Via een vriend van mij, die mij opmerkzaam maakte van dit bedrijf, kwam ik in contact met de Nederlandse afdeling van Howsea.
Nou, toen ging het snel.
Er zit daar een medewerkster, Anna Lee, die volgens mij dag en nacht werkt.
Bestelling geplaatst en binnen no time was ik de eigenaar van een zeer goede en betaalbare smartphone.
Bedankt Howsea
prima geholpen!
top site
Ik heb mijn telefoon besteld bij deze site en ik vindt dit een goede site ik heb nergens problemen mee gehad
Via de webwinkel besteld.
Via de webwinkel besteld.
Een product had vertraging, maar de andere producten kwamen binnen de 10 werkdagen binnen.
Mevrouw Annie Lee geeft snel reactie op mijn vragen.
Alle producten waren netjes en stevig verpakt.
Een toppertje.
Prima service ook als het nodig is âŠ
Prima service ook als het nodig is achteraf
Eerlijk en goede communicatie.
Geen tegenvallers
Geen tegenvallers. Snelle reactie op vragen.
Howsea heeft mijn order zeer snel en âŠ
Howsea heeft mijn order zeer snel en goed uitge oerdegelijke. De communicatie was zeer goed over de verse ding. Annie Lee heeft telkens een bericht gestuurd. Dan het product de smartphone voldoet aan alle verwachtingen . De Umi plus e is een snel en goed product. De zending was 7 dagen na plaatsing order al ontvangen. Super geregeld Howsea en Annie Lee.
uitstekend
Bestelde bij howsea benelux de xiaomi Mi 5S en ben over de hele lijn tevreden. Goed toestel en uiterst snelle levering vanuit China (eerste dag binnen de voorziene leverperiode), geen bijkomende douanekosten , plug aangepast voor W-Europa, prima verpakt.
Betrouwbare shop voor chinese smartphones
Blackview bv 6000 besteld, prima communicatie, snel geleverd voor spullen uit china (7dg) Nederlandse mail, betrouwbaar adres voor spullen van uit China .
Goede communicatie
Goede communicatie, prima kwaliteit voor de prijs.
Levering duurde iets langer dan verwacht maar al bij al toch vrij vlot.
Howsea
Howsea: Prima webshop!
Van bij de bestelling tot de levering top: vlot en duidelijk contact!
Aanrader....
Koop al jaren mijn telefoons bij âŠ
Koop al jaren mijn telefoons bij Howsea. De Nederlandstalige helpdesk is zeer snel. Je wordt goed geholpen. Echt een aanrader. (Over 2 jaar weer een nieuwe telefoon via Howsea voor mij.... !!)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ