レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det! Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog sav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Gardinstængerne virkede ikke. Jeg har allerede én stang herhjemme, som jeg med noget besvær fik sat op, og som virkede til at sidde OK til prisen, og jeg bestilte derfor to mere en uges tid se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores andet gardin vi køber - de er bare uundværlige med små børn i sommerhalvåret. Hurtigt levering og god kundeservice 🌟🌟🌟🌟

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.

4.5

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bedste mørklægningsgardiner 🌟🌟🌟🌟🌟

2026年4月1日

Kære Line

Tusind tak for din fine anmeldelse og for købe endnu et gardin 🌙

Det betyder meget for os at høre, at gardinerne gør en forskel hos jer, og ikke mindst at både levering og kundeservice har levet op til forventningerne 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering af fine…

Lynhurtig levering af fine gardinstænger - tak for det!
Intet at udsætte på hverken varer eller levering. Teleskopgardinstænger er et glimrende alternativ, når man ikke må/vil bore i væggene. Dog savner jeg mulighed for at tilkøbe gardinringe, for stængerne er 2 cm i diameter, og det er svært at finde ringe, der passer til.

2026年3月30日

Kære Ulla

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både gardinstængerne og leveringen.

Tak også for din feedback om gardinringe. Det er en rigtig god pointe som vi tager med videre 💛

5つ星のうち1の評価

Gardinstænger virker ikke og de vil ikke anerkende det

Gardinstængerne virkede ikke. Jeg har allerede én stang herhjemme, som jeg med noget besvær fik sat op, og som virkede til at sidde OK til prisen, og jeg bestilte derfor to mere en uges tid senere.

Ingen af de to kunne “låses”, og jeg reklamerede derfor. Får nu at vide, at shoppen mener, at de to stænger fungerer, så derfor har de trukket mig for returfragt (som koster over dobbelt så meget som den oprindelige fragt).

Det passer ganske enkelt ikke, og jeg har endda forsøgt at sætte dem op i åbninger i forskellig størrelse og højde for at teste, at det ikke bare var mig, der stod i en dårlig vinkel el. lign. Stængerne blev bare ved med at rotere uden at låse sig fast.

Den første stang har i øvrigt nu siddet i ca. 1 måned, og den synker længere og længere ned i vinduet og er umulig at rette op på. Jeg kan på ingen måde anbefale produktet eller shoppen.

Spar hellere pengene og køb en almindelig teleskopstang i en fysisk butik - jeg fandt til sidst en til 40 kr., og den var superlet at sætte op og sidder umiddelbart mere stabilt.

2026年3月9日

Kære Maria

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med stængerne og med forløbet omkring reklamationen.

Jeg testede de returnerede stænger, da jeg modtog dem, og her fungerede de helt hos mig. Derfor vurderede jeg, at returfragten var for egen regning, hvilket jeg også havde oplyst på forhånd. Når det er sagt, kan jeg godt forstå, at det er frustrerende, hvis du har oplevet noget andet i praksis.

Jeg har derfor kontaktet dig direkte for at prøve at finde en god løsning.

Ja, det er rigtigt at vi selv betaler en stor del af fragten, når man køber en vare hos os.

Hav en dejlig dag.

5つ星のうち5の評価

Fik et "Mørklægningsgardin Instant…

Jeg bruger det om dagen når dags-lys skal holdes væk (Ved foto-redigering på computer, hvor dags-lys gør computer-skærm besværlig at se ordentligt)

Fjeder-stangen er både stabil og kraftig (Og nem at have med at gøre) og gardinet (Selve stoffet) har en rigtig luksus-fornemmelse når man rører det og sætter det op.

Meget imponeret :)

2026年3月27日

Kære Jacob

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at Instant Night fungerer så godt hos dig, og at gardinet også gør en forskel når du arbejder med redigering, hvor lyset betyder så meget 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder mere end du tror.

5つ星のうち5の評価

Supper fin sovepølse ikke for meget…

Supper fin sovepølse ikke for meget fyld i hurtig levering

2026年3月9日

Kære Walther

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er glad for puden, og at den du er tilfreds med fastheden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig god service

Virkelig god service, og hurtigt levering. Kan klart anbefales. Produkterne virker som de skal og er meget tilfreds! Vil gerne handle her igen 👍

2026年1月29日

Kære Mark

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har fået både god service og hurtig levering, men især at produkterne lever op til dine forventninger.

Tak fordi du anbefaler os videre. Du er altid meget velkommen igen 😊

2025年11月26日

Kære Camilla

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder meget for os 😊
Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og håber, at du bliver glad for dit køb.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Gode produkter. Ligger fast på telefonen så jeg altid kan bestille igen 😍

2025年10月8日

Hej Pia

Tusind tak for din søde anmeldelse - hvor er det en dejlig besked at få, at vi ligefrem har fået en fast plads på telefonen 🙏 Det betyder meget at høre 😍

5つ星のうち4の評価

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Tak for hjælp

2025年9月22日

Kære Ditte

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Helt sort i soveværelset

Helt sort i soveværelset, præcis som jeg ønsket!

2025年9月15日

Kære Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at Instant Night giver dig præcis den mørklægning, du ønsker.

Tak for at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

En smugle til den dyre side men man for…

En smugle til den dyre side men man for det de lover. Det er kvalitet og det mørklægger super godt

2025年8月12日

Kære Jesper

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du oplever, at prisen matcher kvaliteten og at Instant Night lever op til dine forventninger.

Vi har et stort fokus på kvalitet og funktionalitet, og derfor betyder det meget at høre, at du oplever, at gardinet lever op til det, vi lover.

Helt Godnat <3

Anmeldt af Lisbeth Ryding

Gardinerne er i en helt fantastisk kvalitet og, som lovet, slipper der ikke den mindste sprække af lys ind. Hvor jeg bor har ejendommen udendørs lamper tændt hele natten - den ene lige ved mit vindue. Jeg bestilte 2 gardiner, og allerede dagen efter bestilte jeg et til.
God nattesøvn er uvurderlig, og jeg har prøvet mørklægningsgardiner før, men disse overgår dem alle. Og så er det super nemt at sætte dem op, og flytter jeg kan jeg tage dem med mig, og efterlader ikke engang huller i væggene.
De er også hjælpsomme og flexible på deres kontor, og hjalp mig med at rette min bestilling, efter den faktisk var afgivet.

2025年8月8日

Kære Lisbeth

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 😊 Det gør os virkelig glade at høre, at gardinerne har gjort så stor en forskel for dig.

Hvor er det dejligt at høre, at du både har været glad for kvaliteten, mørklægningen og den nemme opsætning – og at vi også kunne hjælpe med at få din bestilling rettet til 💛

5つ星のうち5の評価

Det bedste jeg har gjort for min søvn

Hvis du vågner, så snart der kommer lys ind i rummet – så er det her et must.
Jeg har altid haft svært ved at sove, når der bare er det mindste lys – men efter jeg fik monteret de her mørklægningsgardiner, så sover jeg faktisk meget bedre.

Rummet bliver helt mørkt, og det gør en kæmpe forskel for min søvn. Kvaliteten er i top, og hele processen fra bestilling til montering gik nemt og professionelt.

Kan varmt anbefales, især hvis du går op i god søvn og et roligt soveværelse.

2025年7月28日

Kære Nicolai

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 😊 Det glæder os virkelig at høre, at gardinet har gjort en mærkbar forskel for din søvn – det er lige præcis den effekt, vi håber på, når folk vælger vores produkter.

5つ星のうち3の評価

Hvis man har ikke har standard vinduer…

Hvis man har ikke har standard vinduer de kan sættes i. Så fungere det ikke særlig godt. Stoffet trækker ligesom ind under stangen i begge sider på dem begge, så der kommer lys ind for oven i begge sider på gardinet. Har så sat en tøj klemme i for at lukke så meget lys ude som mulig. Men det fungere ikke helt der kommer stadigvæk lys ind for oven . Da stoffet ikke kan lægge langs kanten af vinduet. Tænker det er pga stoffet krymper ind der for oven.

2025年5月9日

Kære du

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det lyder frustrerende, at gardinerne ikke fungerer optimalt hos dig, og det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.

Vores gardiner er designet til at passe til standardmål, men vi ved godt, at mange vinduer kan variere. Derfor vil jeg meget gerne hjælpe med at finde en løsning, der fungerer bedre i dit tilfælde – du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan se på, hvad der kan lade sig gøre 😊

Virker efter hensigten.

Virker efter hensigten.
Gardinet lukker alt lys ude, så det bliver dejligt mørkt og mine børn falder derved hurtigere i søvn. Og er vild med tanken om at det ikke krævede skruer og værktøj at sætte op, det var nemt og ligetil.

2025年4月22日

Kære Rikke

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Det betyder virkelig meget at høre, at gardinet gør en forskel hos jer – især når det hjælper børnene med at falde hurtigere i søvn 😴 Og skønt at du sætter pris på, at det er nemt at sætte op uden værktøj – det har netop været vigtigt for os at gøre det enkelt og bekvemt.

Sådan en besked betyder bare langt mere, end du måske tror - så tusind tak for dig.

5つ星のうち3の評価

Lever ikke op til forventningerne

Hurtig levering og god kvalitet. Desværre synes jeg det er rigtig svært (læs: umuligt) at få gardinet til at lukke af for al lys.
Vi har tidligere brugt andre alm mørklægningsgardiner på skinne, og mit bud er at de er lige så gode og væsentligt billigere.
Har man brug for funktionen ift at gardinet skal være mobilt, tror jeg at man bliver glad for det. Det var dog ikke det som var grunden til at jeg købte det.

Jeg var ikke klar over at det var en mulighed at kontakte jer efterfølgende? synes ikke i reklamerer for noget tilfredshedsgaranti eller lign?

2025年4月22日

Kære Ina

Vi er selvfølgelig ked af at høre, at gardinet ikke levede op til dine forventninger.

Det lyder som om, du har haft en klar idé om, hvad du havde brug for – og jeg kan godt forstå, at vores mobile løsning ikke nødvendigvis er det rette valg, hvis man ikke har brug for fleksibiliteten.

Jeg ville ønske, at du havde benyttet dig af vores mulighed for returnering, eller havde kontaktet os med henblik på at få råd og vejledning, så du ikke stod tilbage med en løsning, du ikke blev glad for.

5つ星のうち5の評価

Kan kun på det kraftigste anbefale at…

Kan kun på det kraftigste anbefale at købe mørklægningsgardiner fra HowToSleepBetter. Vi købte to gardiner for to år siden, og de var det bedste køb. Nu har vi lige købt to mere i andre størrelser (som forresten kom frem på under 24 timer). Tusind tak 🙏

2025年4月28日

Kære Marie

Tusind tak for din utroligt søde anmeldelse 😊 Det betyder virkelig meget at høre, at I har været så glade for jeres gardiner – både dem fra for to år siden og de nye.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det gjorde lige dagen 100% bedre.

5つ星のうち5の評価

Super J-pude som giver en god støtte i nakke, skulder og knæ

Super J-pude som giver en god støtte

2025年3月31日

Kære Nicolas

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det gør mig virkelig glad at høre, at du er blevet glad for din Instant Comfort J, og at den giver dig god støtte der, hvor du har brug for det.

Vi har lagt meget kærlighed i netop den pude, fordi vi ved, hvor stor en forskel den rette støtte kan gøre for både komfort og søvn. Så det betyder meget at høre, at den virker for dig 🙏

5つ星のうち5の評価

Nem bestilling og hurtig levering

Da jeg flyttede, var jeg ikke opmærksom på, at vinduerne i det nye hus var bredere end der, hvor vi flyttede fra.
Men der var heldigvis kun 2 dages levering af mørklægningsgardinet til sønnike, så det blev kun til 1 nat med lidt lysindfald gennem det alm gardin :)
Og nu har vi et ekstra, som kan komme med, når vi ikke sover hjemme.
/Sine

2025年3月31日

Kære Sine

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊 Hvor er det skønt at høre, at gardinet nåede hurtigt frem – og at det kun blev til én enkelt nat med lidt lysindfald hos sønnike 😴

Det lyder som en god løsning at tage det ekstra gardin med på farten – vi er glade for, at I kan bruge det, når I ikke sover hjemme.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder virkelig meget.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。