Styr unna! Dårlig kundeservice og så mye rot. Bestilte et produkt for 3199,- får beskjed etter at jeg må mase om hvor varen blir av, at varen har dem ikke på lager. Bestilte varen 8 desember og i da... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hyggelig butikk med hjerte på rett plass Var innom Høyer Sjølyst – som alltid et flott sted med stilige klær, god stemning og et profesjonelt, vennlig personale. Da en hund sto bundet ute i v... もっと見る
企業が回答しました
Jeg la inn én bestilling, men Høyer delte den opp og sendte meg flere mindre pakker. Da jeg returnerte varer måtte jeg selvfølgelig sende flere returer fordi hver pakke hadde egen lapp. Og da måtte... もっと見る
企業情報
- hoyer.no
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hold dere vekke fra denne bedriften
Hold dere vekke fra denne bedriften. Har kjempet i 1 måned om en levering som ikke dukket opp. Sendt utallige Mails der jeg av og til får svar at de skal sjekke opp i det, og av og til ingen svar i det hele tatt. Etter det hadde gått en en og en halv måned og det ikke skjedde noe, truet jeg med å opprette sak. Fikk Mail dagen etterpå om at det skulle sende penger i retur.

Høyer からの回答
Skulle gått an å gitt null stjerner
Skulle gått an å gitt null stjerner!
Svært missfornøyd

Jeg kjøpte nye Mulberry sko
Jeg kjøpte nye Mulberry sko, det var feil i produksjon hvor vare ble ikke syd skikkelig og etter flere uker bruk inne på kontor dette løsnet seg. Kundeservice brydd ikke seg og mente det var feil bruk problem. Jeg måtte betale selv for å ordne dette hos skomakaren. Dårlig gjort når dere selger tjente merger og gir 0 service. Zalando alltid tilbyr noe garanti. Høyer sikkert prøve holde Tyrkisk torget nivå. Lykke til!
Mye sminkeflekker på klærene i butikk
Var innom Høyer Sørlandssenteret på fredag. Jeg må si jeg er sjokkert over hvor mye plagg det var i butikken med foundation / brunkrem på.. At ikke ansatte rydder bort de skittene plaggene for det var over 10 plagg jeg så som var tilgriset av sminke. En annen gang jeg var innom og nevnte dette på ett plagg som var siste i min størrelse om det var rabatt å få så var det kun 10% Jeg endte opp med å kjøpe en bukse og ett plagg til kusinen min og fikk veldig god hjelp av ei ansatt som jobbet der. Men det er trist å se så mange skittene klær. Tydligvis så bruker unge jenter sinnsykt mye brunkrem i trynet. Jeg er sjokkert.

Høyer からの回答
Jeg handler alltid hos Høyer!
Flotte klær og rask levering
Så mange flotte klær og rask levering. Kundeservicen er også behjelpelig og snille :-)

Dårlig kundeservice/vare-tracking
Bestilte en veske 2. April og mottok aldri en ordrebekreftelse. Tok kontakt 5 april der jeg ble fortalt at de skulle ringe butikken det gjaldt, også sende de en e-post for å være sikker. 9 april tar jeg kontakt med kundeservice selv og får beskjed om å ta kontakt med butikken det gjelder. Jeg spør pent om det er nødvendig og de sier nei, vi skal gjøre det.. 3 timer går og jeg får ikke noe svar. Bestemte meg til slutt å ringe butikken og de sier så "vi skal få sendt den ut i dag".. 2 timer senere får jeg en melding om at de ikke har varen på lager og at ordren blir kansellert..

Høyer からの回答
Håpløst netthandel uten å levere varer
Håpløst netthandel uten å levere varer. Butikken gjorde ikke jobben sin så det som jeg har bestilt har aldri blitt levert. Så dyre klar og såååå dårlig service!

Særdeles dårlig kundebehandling
Jeg bestilte to kjoler hos Hoyer.no.Den ene fra Aje,Gretta bow back dress,det var feilsøm og flekker flere steder. Hele kjolen er krøllete og ser brukt ut.Det er sjokkerende at det er så dårlig kontroll på det som sendes ut.
Jeg sender mail med bilder og informerer samtidig om at jeg ikke ønsker å beholde den andre kjolen. Jeg får svar med beklagelse og beskjed om at jeg får fri retur. Jeg sender begge kjolene i retur,og når denne er mottatt ser jeg at man har belastet meg for retur allikevel.
Når det gjelder den andre kjolen,Lisa dress,skrives det videre at hele kjolen er bedekket med hår.Det følger med et bilde av kjolen,liggende,brettet sammen.Hvorfor ta bildet når kjolen er liggende og sammenbrettet?Bildet bør da taes av hele kjolen,og da ser man jo at den ikke er bedekket av hår.
Ja det er noen hår,antagelig fra et hvitt reinskinn som ligger nederst på sengeteppet. Jeg brettet begge kjolene pent sammen på sengeteppet. Kjolen er ikke brukt,tagsen sitter på,ikke sminke,parfyme eller annen lukt eller skitt/flekker.
Jeg har lest byttereglementet,og må få si at Hoyer.no har meget høy terskel mtp returvarer tilbake i tilsvarende stand.Når det gjelder å sende ut varer og kontrollere at alt er i orden har Hoyer.no meget lav terskel.Jeg skjønner at varer skal komme tilbake i tilsvarende stand,men når man driver nettbutikk må man nesten regne med at støv og hår kan sitte igjen på produktet etter prøving,når det kommer i retur. Det er nesten helt umulig at ikke noe støv eller hår kan komme med,enten fra selve prøvingen,eller fra brette-pakke-legge inn i plastposen igjen. Det står ikke noe i reglene om støv eller hår på returvarer,og det synes jeg det burde ha gjort. Alt annet hva gjelder skitt,lukt,flekker,sminke,parfyme er da helt forståelig.
Om en retur er underkjent kan man også løse det ved å debitere det tapet Hoyer.no lider ved å måtte selge produktet med rabatt. Dette står altså oppført under bytteregler. Hoyer.no sender meg en brukt vare - og nekter å ta en ubrukt vare i retur som egentlig er i tilsvarende stand. Hvor vanskelig er det å børste av noen hår……
Min ene erfaring med å handle i nettbutikken Hoyer.no og etter å ha vært og kikket litt i fysiske butikker er at det er stor uvillighet til å ta vare på kundene. At det ikke har noe å si om firmaet mister kunder og får dårlig rykte.Fra fysiske butikker får man følelsen av en overlegenhet fra ansatte,lurer på om det er fordi butikken selger dyre merkeklær.Det har i alle fall resultert i at jeg aldri har handlet i fysisk butikk. Og nå vet jeg at jeg aldri mer vil handle på Hoyer.no.

Høyer からの回答
Kommer med absurde unsskylninger på en vare av dårlig kvalites
Forventet på en profesjonell svar fra kundeservice som selger så dyre klær. Isedenfor får jeg skylden på at glydelås på skibukser som koster 6000nok ikke holder seg lukket og åpner hele tiden. Til og med mine billige bukser har ikke et sånt problem.Neste steg er forbrukerådet. Hold dere unna disse uprofesjonelle selgere.
I bought a shirt
I bought a shirt, this June here in Oslo. It was ripped so I return it the day after. They were going to send me a new shirt, 5 month later and numerous emails , no shirt, no refund. It is really bad service.
I went down in the store as I thought I could just pick something instead. Than nobody found anything about the case, luckily I had message in my phone between my and the sales person when I bought in June. Now I have been in touch with the one in charge, with no effort to get a refund. 5 months. I am not even sure what to say. Great job.
Dårlig service
Dårlig service, man kan ikke returnere i butikk om man bestiller på nett og de tar betalt for både frakt og retur, uansett hva man har handlet for. Sjeldent tilbud og ofte billigere andre steder også.

Useriøs og slett service
To gonger svara butikksjef hjå Høyer Stadionparken på telefon at dei kunne levera det eg ville ha. Eg måtte berre koma innom. Då eg så tok turen viste det seg at ho ikkje har tatt seg bryet med å sjekka. Ein telefon til leverandøren medan eg venta gav negativt svar. Det var takka for å bruka ein time på å oppsøkja butikken! Ho foreslo endåtil at eg kunne kjøpa ein svart dress istadenfor! Tullete opplegg.
Elendig
Angrer på at jeg ikke sjekket anmeldelser av denne nettbutikken før kjøp. Funker sikkert greit dersom det ikke er snakk om retur/reklamasjon. Har aldri hørt eller vært borti hvordan de håndter slik. Velg noen andre er mitt råd. Styr unna!
Forferdelig kundebehandling og totalt…
Forferdelig kundebehandling og totalt mangel på selvinnsikt hos eierskapet.
Etter en sakelig og ærlig tilbakemelding fra meg i forbindelse med en reklamasjon blir jeg møtt med direkte løgn fra eier av butikken .
Styr unna dette systemet folkens, overprisede varer og skikkelig udyktige folk.
ELENDIG!!
Helt elendig når det gjelder reklamasjon. Styr unna denne kjeden!!! Bryr seg kun om omsetning og ikke kundenes opplevelse og tilfredshet.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。