High Performance Training Academy レビュヌ 75

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Helt igennem et fantastisk forlÞb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et hÃ¥b om en simpel, billig og nem kostplan og et trÊningsprogram der ku mÊrkes, og det leverede han udove... もっず芋る

Hvis du overvejer at starte et forlÞb, sÃ¥ synes jeg klart, at du skal gÞre det hos Matti. Han sÞrger for, at din trÊning og kost er tilpasset til dine behov! Derudover arbejder han altid pÃ¥ at forbe... もっず芋る

Dedikeret og ambitiÞs! Jeg kom til Matti for 3 mÃ¥neder siden. Da jeg igennem mange Ã¥r har haft svÊrt ved at tabe mig og se resultater. Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drÞm... もっず芋る

Matti har vÊret en stor hjÊlp i at fÃ¥ mig ordentligt i gang og har givet mig den nÞdvendige viden, jeg tidligere manglede. LÊnge gik jeg rundt uden at vide, hvordan jeg skulle spise og trÊne korrekt,... もっず芋る

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

75件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Matti som coach

Jeg har haft Matti som coach i 1 mÃ¥neds tid - og det har vÊret et godt kort forlÞb! 👌🏟 Det har vÊret rart at have haft en dygtig coach pÃ¥ sidelinjen, som gÞre sit bedste for at imÞdekomme ens udfordringer og hjÊlpe en, samt motivere og give gode rÃ¥d generelt! Han kan helt klart anbefales herfra! ☺👍🏟

2024幎3月14日
自発的なレビュヌ

Kan kun varmt anbefale ham

Jeg har ikke i et sekund fortrudt at jeg valgte Matti som coach. Han er der altid og er super god til at motivere, holde en igang og skabe hurtige resultater! Han er super god til også at Êndre i planen alt efter hvordan det går og hvordan man har det. Kan kun varmt anbefale ham.

2024幎3月4日

Jeg Fik Matti som coach midt sommer

Jeg Fik Matti som coach midt sommer 2023 og han har hjulpet mig så meget med min form og givet mig en masse viden om kost, trÊning, supplementer, sÞvn og endda givet mig en masse selvtillid.

Det jeg virkelig kan lide ved at hvae Matti som coach er at det er Matti som jrg får svar fra og ikke en der er ansat til at svare på beskeder som andre coaches gÞr. Det betyder også at Matti kan vÊre et par dage om at svare, men det er det vÊrd når jeg ved at det kommer fra ham!

2024幎2月23日
自発的なレビュヌ

Spild af alle mine penge

Jeg syntes ikke at det var pengene vÊrd, da jeg er ung og brugte alle mine penge på 3 måneder. Den stÞrste grund til at jeg kÞbte det var fordi jeg manglede motivation. Det syntes jeg ikke rigtig jeg fik, isÊr ikke den sidste måned hvor der slet ikke blev skrevet noget. Har ikke haft noget progress fordi der ikke har vÊret nogen der har hÊngt mig op på det og spurgt ind til hvordan det gik. Så en lidt trÊls oplevelse.

2024幎1月4日

Vild oplevelse

Simpelthen en fantastisk oplevelse hos manden ham selv! FÞrste gang jeg overhovedet prÞver coaching og boys hvis i vil opnå resultater og et fedt samarbejde så skal i helt klar med på hans team! Hans programmer er value for money og han er mega fleksibel ift. din kostplan der skal skrÊddersyes til lige netop dig!
Matti. Tusind tak for kampen!

2023幎12月10日

Den bedste online coach

Hvis du leder efter en online coach, som tager dig seriÞst så er Matti nummer 1. Jeg havde haft en dårlig oplevelse med en anden online coach inden Matti, så jeg var lidt skeptisk, men han er simpelhen den bedste online coach. Han har både lÊrt mig om sÞvn, trÊning og kost. Jeg vil 100% anbefale Matti til dig, hvis du kan finde ud af at tage det seriÞst, fordi så får du 100% resultater.

2023幎10月27日
自発的なレビュヌ

Én coach som holder ord!

Matti er en coach som virkelig brÊnder for at hjÊlpe én. Han er en meget loyal og Êrlig coach, som virkelig vil én det bedste!

Hvis du er klar på at give den fuld gas, med din trÊning samt din kost vil jeg helt klart anbefale Matti som coach.

Med Matti’s hjÊlp er jeg gÃ¥et fra at vÊre skinny til vÊsentlige stÞrre og blevet meget mere markeret.

KÊmpe anbefaling herfra!!!

2023幎10月13日

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service. Hurtig respons og velformulerede svar.

Eftersom jeg var i en ulykke, var jeg desvÊre nÞd til at afmelde forlÞbet. Men allerede efter 2 måneder fik jeg langt mere overskud i hverdagen og selfÞlgelig også nogle fornuftige resultater!

Programmet kan virkelig anbefales til alle dem som gerne vil fokusere og forbedre sig selv.

2022幎10月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。