Helt igennem et fantastisk forlÞb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et hÃ¥b om en simpel, billig og nem kostplan og et trÊningsprogram der ku mÊrkes, og det leverede han udove... ãã£ãšèŠã
Hvis du overvejer at starte et forlÞb, sÃ¥ synes jeg klart, at du skal gÞre det hos Matti. Han sÞrger for, at din trÊning og kost er tilpasset til dine behov! Derudover arbejder han altid pÃ¥ at forbe... ãã£ãšèŠã
Dedikeret og ambitiÞs! Jeg kom til Matti for 3 mÃ¥neder siden. Da jeg igennem mange Ã¥r har haft svÊrt ved at tabe mig og se resultater. Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drÞm... ãã£ãšèŠã
Matti har vÊret en stor hjÊlp i at fÃ¥ mig ordentligt i gang og har givet mig den nÞdvendige viden, jeg tidligere manglede. LÊnge gik jeg rundt uden at vide, hvordan jeg skulle spise og trÊne korrekt,... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God og betÊnksom coach
En god trÊner der tager tid til en og lytter til en. God kommunikation, gode planer og en virkelig flink og rar fyr! KÊmpe anbefaling herfra
Matti som coach
Jeg har haft Matti som coach i 1 mÃ¥neds tid - og det har vÊret et godt kort forlÞb! ððŸ Det har vÊret rart at have haft en dygtig coach pÃ¥ sidelinjen, som gÞre sit bedste for at imÞdekomme ens udfordringer og hjÊlpe en, samt motivere og give gode rÃ¥d generelt! Han kan helt klart anbefales herfra! âºïžððŸ
Kan kun varmt anbefale ham
Jeg har ikke i et sekund fortrudt at jeg valgte Matti som coach. Han er der altid og er super god til at motivere, holde en igang og skabe hurtige resultater! Han er super god til også at Êndre i planen alt efter hvordan det går og hvordan man har det. Kan kun varmt anbefale ham.
Jeg Fik Matti som coach midt sommerâŠ
Jeg Fik Matti som coach midt sommer 2023 og han har hjulpet mig så meget med min form og givet mig en masse viden om kost, trÊning, supplementer, sÞvn og endda givet mig en masse selvtillid.
Det jeg virkelig kan lide ved at hvae Matti som coach er at det er Matti som jrg får svar fra og ikke en der er ansat til at svare på beskeder som andre coaches gÞr. Det betyder også at Matti kan vÊre et par dage om at svare, men det er det vÊrd når jeg ved at det kommer fra ham!
Mattis forlÞb har nok vÊret det bedsteâŠ
Mattis forlÞb har nok vÊret det bedste jeg nogensinde har investeret i!
Fantastik coach ðª
Spild af alle mine penge
Jeg syntes ikke at det var pengene vÊrd, da jeg er ung og brugte alle mine penge på 3 måneder. Den stÞrste grund til at jeg kÞbte det var fordi jeg manglede motivation. Det syntes jeg ikke rigtig jeg fik, isÊr ikke den sidste måned hvor der slet ikke blev skrevet noget. Har ikke haft noget progress fordi der ikke har vÊret nogen der har hÊngt mig op på det og spurgt ind til hvordan det gik. Så en lidt trÊls oplevelse.
Inden jeg startede mit forlÞb var jegâŠ
Inden jeg startede mit forlÞb var jeg en usikker tynd dreng uden nogle form for selvtillid, men Matti hjalp mig med at fÃ¥ min selvtillid tilbage og starte pÃ¥ mit livs form, kan klart andbefalesðªðŒ
Vild oplevelse
Simpelthen en fantastisk oplevelse hos manden ham selv! FÞrste gang jeg overhovedet prÞver coaching og boys hvis i vil opnå resultater og et fedt samarbejde så skal i helt klar med på hans team! Hans programmer er value for money og han er mega fleksibel ift. din kostplan der skal skrÊddersyes til lige netop dig!
Matti. Tusind tak for kampen!
Den bedste online coach
Hvis du leder efter en online coach, som tager dig seriÞst så er Matti nummer 1. Jeg havde haft en dårlig oplevelse med en anden online coach inden Matti, så jeg var lidt skeptisk, men han er simpelhen den bedste online coach. Han har både lÊrt mig om sÞvn, trÊning og kost. Jeg vil 100% anbefale Matti til dig, hvis du kan finde ud af at tage det seriÞst, fordi så får du 100% resultater.
Ãn coach som holder ord!
Matti er en coach som virkelig brÊnder for at hjÊlpe én. Han er en meget loyal og Êrlig coach, som virkelig vil én det bedste!
Hvis du er klar på at give den fuld gas, med din trÊning samt din kost vil jeg helt klart anbefale Matti som coach.
Med Mattiâs hjÊlp er jeg gÃ¥et fra at vÊre skinny til vÊsentlige stÞrre og blevet meget mere markeret.
KÊmpe anbefaling herfra!!!
Bedste online coach
Matti er den bedste coach du kan finde, hvis du skal have hjÊlp til din trÊning. Han giver de bedste trÊningsplaner, kostplaner og sÞvnrutiner til dig + han brÊnder for at hjÊlpe en.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service og man bliver taget godt godt hånd om. Af mine erfaringer med online coaches så vil jeg 100% anbefale Matti hvis du er klar til at vÊre seriÞs med din kost og trÊning!
Blev klippet af malick og det var sygtâŠ
Blev klippet af malick og det var sygt dope, sindsyg servic.
Tak for en fed oplevelse!!
Matti har vÊret fantastisk
Matti har vÊret super! Stor forskel når man ved at der er nogen der regner med at man giver den gas. Kan klart anbefale
God klipning og mega god servis
God klipning og mega god service
Mudi er den bedste barber
Mudi er den bedste barber, der god service og altid godt humÞr
Jeg anbefaler dig HP CUTS!
Mudi er den bedste barber i Danmark
Mudi er den bedste barber i Danmark
Specialist i alt med hår og får dig til at gå ud af dÞren med en god klipning og et smil på lÊben
Vil anbefalede dig hp CUTS fordi de har de bedste klipninger i Aarhus og den bedste service som
Helt fantastisk service bÃ¥de drikkevareâŠ
Helt fantastisk service både drikkevare og de er snakkesalige. Mit Cut blev så godt. Det er helt sikkert ikke sidste jeg kommer her
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. Hurtig respons og velformulerede svar.
Eftersom jeg var i en ulykke, var jeg desvÊre nÞd til at afmelde forlÞbet. Men allerede efter 2 måneder fik jeg langt mere overskud i hverdagen og selfÞlgelig også nogle fornuftige resultater!
Programmet kan virkelig anbefales til alle dem som gerne vil fokusere og forbedre sig selv.