Helt igennem et fantastisk forlÞb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et hÃ¥b om en simpel, billig og nem kostplan og et trÊningsprogram der ku mÊrkes, og det leverede han udove... ãã£ãšèŠã
Hvis du overvejer at starte et forlÞb, sÃ¥ synes jeg klart, at du skal gÞre det hos Matti. Han sÞrger for, at din trÊning og kost er tilpasset til dine behov! Derudover arbejder han altid pÃ¥ at forbe... ãã£ãšèŠã
Dedikeret og ambitiÞs! Jeg kom til Matti for 3 mÃ¥neder siden. Da jeg igennem mange Ã¥r har haft svÊrt ved at tabe mig og se resultater. Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drÞm... ãã£ãšèŠã
Matti har vÊret en stor hjÊlp i at fÃ¥ mig ordentligt i gang og har givet mig den nÞdvendige viden, jeg tidligere manglede. LÊnge gik jeg rundt uden at vide, hvordan jeg skulle spise og trÊne korrekt,... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Efter 12 ugers Cut med Matti
Efter 12 ugers Cut med Matti, fik jeg lÊrt meget om kost og trÊning og ikke mindst mig selv. Det ville jeg ikke kunne have gjort uden Matti. Fantastisk coach, som ved hvad han snakker om. KÊmpe anbefaling, hvis du ligesom jeg gjorde, leder efter en coach som kan sin ting
Bedste coach!
Sindssyg coach! HjÊlper med hvad som helst når som helst! Matti er den person, der tÊnker kun på dig. Derudover så hjÊlper Matti med at opnå dit mål. Hvis man mister motivationen, motiverer han dig! Bedste coach!
HjernedÞd coach
HjernedÞd coach. Han Êndre ens syn på al kost og trÊning. Ik nok med at han lÊgger din kost og trÊning. Så gÞr han også så man får en bedre forståelse og overblik over hele processen. Kan 100% anbefales
Super oplevelse
Jeg har lige afsluttet et 4 måneders forlÞb med Matti. Matti har stor fokus på kontakt med sine klienter og det kan mÊrkes tydeligt da du bl.a får videobeskeder hver uge. Som virkelig gÞr en stor forskel da det ligesom bliver et mere direkte samarbejde.
Igennem forlÞbet kÞrte jeg en âcuttingâ periode og jeg fik med mattis hjÊlp smidt i alt 11 kg!!
Så hvis du er klar på at lave en vanvittig transformation, så tÞv ikke med at kontakte Matti.
Kan klart anbefales.
Kan klart anbefales.
Jeg kom hen til Matti og fortalte ham gennem et telefon opkald, at jeg har tabt mig 29 kilo, sommeren i 2020, så kom corona osv og fik taget nogle kilo på. Matti fik så en opgave om at sÊtte mig igang, med forskellige opgaver. (Kost plan + trÊning) jeg kom virkelig godt igang, og fÞler mig allerede mere motiveret, selvom det ikke varede så lÊnge. FÞler jeg har fået mange forskellige former for markeringer ved kroppen, og alt i alt en supper fed og godt online coatch. Kan klart anbefales! Hvis jeg sku vÊlge en online coatch, så sku det vÊre ham!
Dedikeret og ambitiÞs!
Dedikeret og ambitiÞs!
Jeg kom til Matti for 3 måneder siden. Da jeg igennem mange år har haft svÊrt ved at tabe mig og se resultater.
Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drÞmme vÊgttab har Matti også formået at give mig den vildeste livsstilsÊndring, selvtillid samt glÊde i hverdagen. Matti giver den vildeste motivation til at opnå ens mål og er til rådighed 24/7. Så hvis du vil have hjÊlp til et vÊgttab, lean gains, muskelopbygning eller andet, så tÞv ikke med at tage kontakt til Matti.
en dedikeret coach der ikke skuffer
Jeg kan klart anbefale Matti om du er en der lige begyndt at trÊne eller mere erfaren. Jeg er selv erfaren men fik en masse nyde viden og gode tips omkring trÊning.
Matti giver den vildeste motivation til at opnå det mål der er sat. Han er altid til at kunne skrive med hvis det er nogen tvivl og han laver de vildeste kostplaner så ens mål virkelige kan ske.
Fik taget 5 kg på og det vilde er det skete kun på 4 uger så kÊmpe anbefaling til at prÞve Matti og du erfaren eller Ej, så ring eller skriv til ham i vil ikke fortryde det
En seriÞs coach der skaber resultater!
Helt igennem et fantastisk forlÞb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et håb om en simpel, billig og nem kostplan og et trÊningsprogram der ku mÊrkes, og det leverede han udover mine forventninger. Hvis du leder efter en coach som virkelig vil se dig lave fremskridt, fÞlger op på dig lÞbende og virkelig skubber dig i den rigtige retning så er Matti manden! KÊmpe anbefaling herfra!
online coaching
For 5 måneder siden kom jeg til Matti med en ambition om, at han kunne forandre mig til en helt ny person. Det vidste jeg godt ikke kunne ske, men Matti beviste godt nok det modsatte. Vi fik en god snak, om det vi gerne ville opnå og vi blev enige om, at vi skulle ud i et lean gain forlÞb. Jeg vidste en lille smule om kost og trÊning, men over hovedet ikke det store. Matti hjalp mig med kostplan, trÊningsplan og en masse motiverende videoer. 5 måneder senere stod jeg 7+ kg tungere og en helt ny person. Giv Matti et kald eller en Dm på insta, i vil ikke fortryde det.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, Matti forstår sig på hvad det vil sige at have en hÞj forbrÊnding og var derfor virkelig god til at hjÊlpe mig med at bulke. Virkelig motiverende og dygtig!
Verdensklasse coach
Jeg har vÊret i forlÞb hos Matti i 6 måneder, hvor jeg er blevet mÞdt i ÞjenhÞjde af en coach der virkelig brÊnder for det han laver og tydeligt kan fornemme hans passion indenfor trÊning!
Vi har primÊrt har fokus på muskelopbygning, som har resulteret i at jeg har taget 16,2kg på.
Klar anbefaling herfra!
Bedste coach du kan få
Matti er en mand der ved hvad han snakker om. Jeg startede hos ham for at komme i gang igen med at trÊne, og få ordentlig styr på min kost - og det gjorde jeg også. Manden laver skrÊddersyrede kostplaner prÊcis efter hvordan du vil have det. Oven i det giver han trÊningsprogrammer som ikke kan undvÊres. Han er ikke bare en personlig trÊner men også din ven, til at hjÊlpe dig alt det du har brug for. Han står altid til rådighed med spÞrgsmål og motiverer dig nok til du vil trÊne hele tiden. KÊmpe anbefaling herfra, det er i hvert fald et forsÞg hver, nu hvor prisen er minimal i forhold til hvad man får ud af ham, og i forhold til andre personlige trÊnere.
Bedste investering min krop har taget
Jeg startede hos Matti, da jeg synes han selv så vanvittig ud og derfor kunne se han havde styr på sine ting . Han en dialog med ham omkring hvordan min hverdag er osv og det medfÞrte til jeg gerne ville samarbejde med ham! Siden den dag har han altid vÊret der for mig selv i de perioder hvor jeg har ramt rock bottom! Jeg er lige nu på pause grundet en operation, men kan ikke andet end at vente til at samarbejde med ham igen! Han kunne tilpasse min hverdag hvor jeg arbejder en del! Udover det er han nok noget af det sÞdeste menneske du kan finde der rent faktisk er der for dig når du har brug for det- han er en man kan skrive til når man har spÞrgsmål osv og en der lytter til en! Han hjalp mig med st sÊtte struktur over stÞrre skoleopgaver osv!
Kan i bund og grund sige at hvis du vil investere i din egen krop så kontakt Matti! Han kan sin del og hvis du er villig og dedikeret nok skal du nok komme i mål!
HjÊlpende hånd
HjÊlpende hånd
Jeg har vÊret hos en del coachâs enden Matti og jeg mÃ¥ bare sige at han klar det lige sÃ¥ god som de andre ogsÃ¥ selvom han slet ikke har ligesÃ¥ meget erfaring. Han var hjulpet med struktur og vÊret med til at gÞre det hele en leg. KÊmpe anbefaling her fra