Exceptionelt fantastisk behandling fra start til slut
Jeg har netop afsluttet et forlÞb hos HudkrÊftklinikken, og kan på alle tÊnkelige måder anbefale denne klinik.
En mÃ¥neds tid inden, jeg indledte mit forlÞb hos HudkrÊftklinikken, havde jeg vÊret hos en ANDEN klinik i KÞbenhavn, som min praktiserende lÊge havde henvist mig til, men hvor plastikkirurgen yderst succesfuldt formÃ¥ede at installere bÃ¥de frygt og nervÞsitet i mig i forbindelse med lokalbedÞvelse og fjernelse af aterom, ved at fortÊlle at lokalbedÞvelse i ansigtet gÞr âpÊnt nasâ. Derfor tog det mig en mÃ¥neds tid at samle mig mod til at finde en anden klinik, og her faldt jeg over HudkrÊftklinikken - heldigvis!
Lige fra starten, da jeg talte med Bolette, blev jeg mÞdt af en ekstrem venlighed og menneskelighed. Jeg blev hurtigt efter tilbudt en tid til forundersÞgelse. Da jeg ankommer på klinikken er jeg nervÞs, men bliver mÞdt af et skÞnt og varmt personale, samt rolige og afslappende lokaler, der på mÊrkvÊrdig vis formår at få mig til at fÞle mig hjemme, hvilket er rart og langt over forventning i forbindelse med en kirurgisk klinik. Personalet er sÞde og smilende, og jeg fÞlte mig fra starten respekteret og vÊrdsat. Ingen arrogante undertoner, hvilket jeg tidligere har oplevet på hospitaler og hos praktiserende lÊger.
Til forundersÞgelsen fortÊller jeg Inanna Weiss om mine drakoniske, middelalderlige erfaringer fra den anden klinik, og bliver mÞdt med fuld forståelse, menneskelighed og empati. Meget hurtigt fÞler jeg mig helt afslappet, og vigtigst af alt, tryg! Jeg havde fornemmelsen af, at jeg talte med en verdensklasse kirurg, der samtidig formåede at vÊre exceptionelt menneskelig med patientens velvÊre i fokus. Og jeg havde helt ret!
Til trods for jul og nytår, får jeg hurtigt en operationsdag. I hele perioden op til, fÞlte jeg mig yderst tryg, velvidende jeg var i gode hÊnder. Inanna havde udskrevet tryllecreme til mig, hvilket skulle tage det vÊrste af en lokalbedÞvelse, samtidig med, hun havde informeret mig om at hun anvender en speciel blanding af lokalbedÞvelse, som er mindre smertefuld. Ganske rigtigt mÊrkede jeg nÊrmest intet. Operationen var fuldstÊndig smertefri, jeg fik lov til selv at sÊtte en plade på som baggrundsmusik, og Inanna spurgte flere gange ind til, om jeg var okay, og om jeg kunne mÊrke noget. OmstÊndigheder til trods, var det et utroligt afslappende forlÞb, hvor jeg på intet tidspunkt fÞlte smerte, og hele tiden fÞlte mig tryg. Der var absolut intet at sÊtte en finger på, og jeg kunne ikke have Þnsket mig et bedre forlÞb. Inanna er den slags person, man ville Þnske ikke kun var ens plastikkirurg, men også ens praktiserende lÊge og ens tandlÊge. En fremragende rollemodel for alle mennesker, hvad angår faglig dygtighed og menneskelighed. De varmeste anbefalinger herfra, og af hjertet, tak!
- Kasper
2020幎1æ19æ¥