Ãskar idén med naturligt hundgodis och tuggben. Just hornen Àr en favorit hos vÃ¥ra tvÃ¥ boxrar varav junioren har kronisk tarmsjukdom och just dÀrför Àr det sÃ¥ viktigt att han inte fÃ¥r i sig tillsatse... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãr sÃ¥ nöjd, bÃ¥de med kvaliten pÃ¥ produkterna och pÃ¥ hemsidans utformning. Till och med min lilla tant har börjat tugga ben och Àta godis och jag behöver inte oroa mig för vad hundarna fÃ¥r i sig, t... ãã£ãšèŠã
Min hund fullstÀndigt Àlskar dessa tuggben och blir helt till sig nÀr jag öppnar pÃ¥sen. KÀnns bra att veta att jag ger honom en naturlig produkt utan tillsatser som dessutom Àr kalorisnÃ¥l. Han Àr kÀns... ãã£ãšèŠã
Jag Àr otroligt nöjd med mitt köp av kvalitetsben frÃ¥n Hundben. Det mÀrks verkligen att det Àr produkter av hög kvalitet, naturliga, hÃ¥llbara och vÀldigt uppskattade av mina hundar. Benen höll lÀnge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hundben.se Àr din partner för en enklare vardag med din hund. Vi har en vision: att göra vardagen lite enklare för oss mÀnniskor och våra bÀsta vÀnner, hundarna. Vi tror att alla hundar förtjÀnar godis och tilltugg av högsta kvalitet, utan onödiga tillsatser och till en rimlig summa. DÀrför erbjuder vi: Högkvalitativa hundben och godis: Vi samarbetar med noggrant utvalda leverantörer för att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Alla våra produkter Àr fria från onödiga tillsatser och konserveringsmedel. Rimliga priser: Vi anser att alla hundar förtjÀnar godis och tilltugg av högsta kvalitet, oavsett budget. DÀrför erbjuder vi våra produkter till rimliga priser. Brett utbud: Vi har ett stort utbud av hundben och godis i olika former, smaker och storlekar. Du hittar garanterat något som din hund Àlskar! Snabb och smidig leverans: Vi levererar direkt till din dörr inom 1-4 dagar. Varför vÀlja Hundben.se? Vi brinner för hundar och deras vÀlmående. Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi har ett stort utbud att vÀlja mellan. Vi ger dig snabb och smidig leverans.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- hundben.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta torkade oxlunga jag köpt
BÀsta torkade oxlunga jag köpt.
Snabb leverans, trevligt bemötande vid telefonkontakt.
Ãntligen en butik som erbjuder XXLâŠ
Ãntligen en butik som erbjuder XXL storlekar, det Àr inte lÀtt att hitta ben Ã¥t större hundraser tex irlÀndsk varghund.
UtmÀrkta robusta ben som rÀcker lÀngeâŠ
UtmÀrkta robusta ben som rÀcker lÀnge och som vår lilla vovve gillar !
BÃ¥de Àlg och nötbenen gillas vÀldigtâŠ
Både Àlg och nötbenen gillas vÀldigt mycket men det verkar som nötbenet Àr lite godare men båda Àr toppen
Bra kvalitet
Bra kvalitet, snabb och smidig leverans. Lite dyrt bara, men man får kvalitet.
Fint bemötande
Fint bemötande, snabb leverans, bara positivtð¥°
JÀttebra godisarð¶ð¶
JÀttebra - naturligt hundgodis och tuggben - smaka perfekt sÀger Curly duon - tack så mycket
JÀttebra godis
JÀttebra godis hundarna Àlskar har köpt flera gånger dÀr rekommendera. De har naturliga godis och fiskar som jag har letat flera gånger.
Snabb leverans och goda ben som vÃ¥râŠ
Snabb leverans och goda ben som vår Piggelin tokÀlskar
Varma rekommendationer!
Jag Àr såå nöjd med Hundben.se! Produkterna hÃ¥ller verkligen hög kvalitet och det mÀrks att de Àr noggrant utvalda. HÀr sÀljs bara naturliga och bra alternativ â inga tveksamma ingredienser eller "skrÀpprodukter", vilket kÀnns vÀldigt tryggt för mej som hundÀgare.
Jag uppskattar verkligen att butiken fokuserar på svenska och nordiska tillverkare från Sverige, Finland, Norge och Island. Det kÀnns bra att handla från aktörer som vÀrnar om kvalitet och djurens vÀlfÀrd.
Det mÀrks tydligt att Àgarna har ett genuint intresse för hundars hÀlsa och vÀlmÃ¥ende. De Àr dessutom vÀldigt vÀnliga, hjÀlpsamma och serviceinriktade nÀr man Àr i kontakt med dem â man kÀnner sej verkligen sedd som kund.
En stor bonus Àr hur tydlig hemsidan Àr. Vid varje produkt finns utförlig information om storlek (vilken hund den passar), tuggmotstånd, innehåll, ursprung med mera. Allt finns angivet, vilket gör det både enkelt och roligt att handla.
Som pricken över i skickar de alltid med smÃ¥ gÃ¥vor till hundarna â sÃ¥ himla gulligt och omtÀnksamt! Och frakten Àr riktigt snabb varje gÃ¥ng.
Kan varmt rekommendera denna butik till alla hundÀgare! ðŸ
Snabba leveranser
Snabba leveranser , bra produkter och ett proffsigt/personligt bemötande.
De Àr noga med att skapa goda kundkontaker.
Min schÀfer Àr kÀnslig i magen och alltâŠ
Min schÀfer Àr kÀnslig i magen och allt jag handlar hos Hundben, Àr av positiv upplevelse ð Rekommenderas!
Hunden gillar dem jÀttemycket
Hunden gillar dem jÀttemycket! KÀnns bra att inga giftiga tillsatser finns! Flera Àr ganska stora så vi får såga itu dem. Det enda negativa Àr att priset Àr högt!

Hundben ããã®åç
JÀttebra och snabba leveranser ochâŠ
JÀttebra och snabba leveranser och trevligt bemötande. Valpen Àlskade sina ben
LÀtt att hitta bra ben till kÀnsligâŠ
LÀtt att hitta bra ben till kÀnslig mage. Hornet vi köpte var ingen hit men resten gick hem!
Bra sortering på hemsidan dÀr man kan sortera på proteiner och hårdhet vilket uppskattades mycket.
Kom vÀldigt fort och hundarna blev såååâŠ
Kom vÀldigt fort och hundarna blev sååå nöjda
Hunden gillade benet
Hunden gillade benet, men på tok för dyrt för ett enda ben. Kommer inte att köpa igen pga kostnaden.

Hundben ããã®åç
Bra varor
Bra varor, bra kvalitet. Snabba leveranser. Har enbart positiva kommentarer om Hundben
BÀsta produkterna tycker Cosmo ochâŠ
BÀsta produkterna tycker Cosmo och matte och tuggbenen ligger i ett fint paket!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ