Fantastiskt fin service, snabb leverans och hundarna absolut Àlskar leksakerna (som konstigt nog har överlevt samtliga tappra försök att slita isÀr dem)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastiska hundleksaker! Oerhört vÀlgjorda och hÃ¥llbara och tÃ¥l en hel del dragkamp frÃ¥n större hundar. Hundarna Àr dessutom helt galna i de med djurskinn, det Àr verkligen en vÀrdefull belöning och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpÀlsfyllning Ã¥ fick vÀlja fÀrger. SÃ¥ nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba pÃ¥ att skicka dom. Min hun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Supernöjd!!! Snabb leverans, SUPERFIN kampleksak ð¥³ððŒ, det var en glad hund hÀr hemma nÀr han fick öppna sitt födelsedagspaket ð. Nu vill han inte sluta leka och det sÀger mycket om hur bra denna l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀlkommen till Doggie-Zen, alla hundars paradis! HÀr kan du hitta leksaker för ALLA hundar. Det spelar ingen roll om du Àr stor eller liten, mjuk i munnen eller stans tuffaste kampare. Du kan till och med vara den mest svårmotiverade hunden, vi garanterar att du kommer att hitta din nÀsta favoritleksak.
Lishaga, 645 91, StrÀngnÀs, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Snabb leverans av leksaker med hög kvalitet som både hundarna, stora som små, Àlskar att leka med tillsammans med mig!

Doggie-Zen ããã®åç
Snabb leverans! Leksaken Àr också en favvo sen tidigare. Kommer handla hÀr igen!

Doggie-Zen ããã®åç
Många val, fantastiska fÀrger att vÀlja mellan, fina leksaker och bra pris.

Doggie-Zen ããã®åç
Snabb o grym service med fina produkter â€ïž

Doggie-Zen ããã®åç
BestÀllde en leksak ur ordinarie sortiment och en specialbestÀlld. Min hund Àlskar bÀgge. Bra service och kommunikation samt snabb tillverkning.

Doggie-Zen ããã®åç
I've had real good communication with Sara during the ordering process. It was my first time placing a large order for my company with Doggie-Zen and it was a bit scary to send a large sum of money over the border. But I am SO GLAD I did it. The products look amazing, the before- and aftercare is top notch. Everything could be personalised and the shipping time was just as predicted. I will be placing a 2nd order soon because some of the products have allready been sold out!

Doggie-Zen ããã®åç
Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpÀlsfyllning å fick vÀlja fÀrger. Så nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba på att skicka dom. Min hund kommer bli så glad nÀr han får dom i julklapp.

Doggie-Zen ããã®åç
Svarar i höggrad på meddelande, smidiga att ha o göra med Àven om du vill göra en tillÀggs bestÀllning om din bestÀllning inte hunnit gå ivÀg. Löste betalningen på tillÀgget enkelt o smidigt med Swish.
Tack det Àr 2:a ggn jag handlar hÀr.
ððŒââïžðð»

Doggie-Zen ããã®åç
Virkelig fine produkter af top kvalitet og god service

Doggie-Zen ããã®åç
Superfina leksaker. Står klart och tydligt vart skinnen kommer från. Uppskattar starkt deras vÀrdegrund.

Doggie-Zen ããã®åç
Ãlskar er hundmat, lilla bosse Àter bara er mat haha!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã