Doggie-Zen レビュヌ 307

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt fin service, snabb leverans och hundarna absolut Àlskar leksakerna (som konstigt nog har överlevt samtliga tappra försök att slita isÀr dem)

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiska hundleksaker! Oerhört vÀlgjorda och hÃ¥llbara och tÃ¥l en hel del dragkamp frÃ¥n större hundar. Hundarna Àr dessutom helt galna i de med djurskinn, det Àr verkligen en vÀrdefull belöning och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpÀlsfyllning Ã¥ fick vÀlja fÀrger. SÃ¥ nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba pÃ¥ att skicka dom. Min hun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supernöjd!!! Snabb leverans, SUPERFIN kampleksak 🥳🙌🏌, det var en glad hund hÀr hemma nÀr han fick öppna sitt födelsedagspaket 😍. Nu vill han inte sluta leka och det sÀger mycket om hur bra denna l... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ
  2. 犬のトレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Doggie-Zen, alla hundars paradis! HÀr kan du hitta leksaker för ALLA hundar. Det spelar ingen roll om du Àr stor eller liten, mjuk i munnen eller stans tuffaste kampare. Du kan till och med vara den mest svårmotiverade hunden, vi garanterar att du kommer att hitta din nÀsta favoritleksak.

4.9

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastiskt fin service

2026幎3月13日

Doggie-Zen からの回答

Underbart att hundarna Àlskar leksakerna 🥳, och att du Àr nöjd med service och snabb leverans! Stort tack för ditt omdöme 💖

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans! Leksaken Àr också en favvo sen tidigare. Kommer handla hÀr igen!

2026幎2月22日

Doggie-Zen からの回答

Underbart att du Àr nöjd med bÃ¥de leksak och den snabba leveransen! 🥳 Stort tack för ditt omdöme! 💖

MÃ¥nga val

Många val, fantastiska fÀrger att vÀlja mellan, fina leksaker och bra pris.

2026幎3月12日

Vad roligt att du Àr nöjd med vÃ¥ra leksaker! 😍 Stort tack för ditt omdöme 💐

Toppen!

Superfina leksaker och supersnabb leverans. Kommer köpa mer!

2026幎2月13日

Doggie-Zen からの回答

Vad roligt att du Àr nöjd bÃ¥de med leksakerna och den snabba leveransen! 🀩 Stort tack för ditt omdöme! 😍

Fantastiske leker

Fantastiske leker, hundene elsker de!

2026幎2月1日

HÀrligt att hundarna Àlskar sina leksaker 🎉. Stort tack för ditt omdöme! 💖

VÀlgjorda egentillverkade leksaker

BestÀllde en leksak ur ordinarie sortiment och en specialbestÀlld. Min hund Àlskar bÀgge. Bra service och kommunikation samt snabb tillverkning.

2026幎1月3日

Doggie-Zen からの回答

Underbart att din hund Àlskar sina leksaker, och att du Àr nöjd med service och leverans 🀩. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Briljant experience with Doggie-Zen

I've had real good communication with Sara during the ordering process. It was my first time placing a large order for my company with Doggie-Zen and it was a bit scary to send a large sum of money over the border. But I am SO GLAD I did it. The products look amazing, the before- and aftercare is top notch. Everything could be personalised and the shipping time was just as predicted. I will be placing a 2nd order soon because some of the products have allready been sold out!

2025幎11月11日

Doggie-Zen からの回答

Thank you so much for your thoughtful review! 😍💐

5぀星のうち5の評䟡

Super snygga leksaker som min hund kommer Àlska

Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpÀlsfyllning å fick vÀlja fÀrger. Så nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba på att skicka dom. Min hund kommer bli så glad nÀr han får dom i julklapp.

2025幎12月4日

Doggie-Zen からの回答

Underbart att du blev nöjd med din bestÀllning! Stort tack för ditt omdöme! 🀩💐

Allt bra

Allt bra, snabb leverans bra saker

2025幎12月3日

Doggie-Zen からの回答

HÀrligt att du Àr nöjd med bÃ¥de produkter och den snabba leveransen! 🥳 Stort tack för ditt omdöme 💐

5぀星のうち5の評䟡

Svarar i höggrad på meddelande

Svarar i höggrad på meddelande, smidiga att ha o göra med Àven om du vill göra en tillÀggs bestÀllning om din bestÀllning inte hunnit gå ivÀg. Löste betalningen på tillÀgget enkelt o smidigt med Swish.
Tack det Àr 2:a ggn jag handlar hÀr.
🙋🏌‍♀👍🏻

2025幎10月3日

Stort tack för ditt omdöme! 💐 Underbart att du Àr nöjd med servicen 🥳

Toppklass

Superfina leksaker. Står klart och tydligt vart skinnen kommer från. Uppskattar starkt deras vÀrdegrund.

2025幎11月7日

Underbart att du Àr nöjd med leksakerna! Stort tack för ditt omdöme 🀩

Bara bra

Bra varor, bra pris, snabbt skickat :)

2025幎10月29日

Doggie-Zen からの回答

HÀrligt att du Àr nöjd med bÃ¥de varor, pris och leveranstid 🀩. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。