レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillÊg pÃ¥ betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte navneskilt d. 9 og de skrev rigtig nok at de ville behandle ordren hurtigt og sÃ¥ gik de i stÃ¥. TÊnker de bliver sendt med brevduen fordi de er ikke kommet frem endnu
 og de har selvfÞlgeli... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Absurd lang leveringstid og underlige svar pÃ¥ henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der hÃ¥ndterer udbringning. Har nu fÃ¥et en mÊrkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal sÃ¥ betale for ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ho letto molte recensioni negative. Ma non sono d'accordo. Le medagliette sono arrivate in una settimana, belle, ben fatte e fedeli a quanto richiesto. Servizio di assistenza tempestivo nelle ris... もっず芋る

1.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

2 uger levering og ingen told.

Jeg bestilte de fÃ¥ fine ting de har pÃ¥ deres hjemmeside, jeg tjekkede fÞrst trustpilot efter og tÊnkte, nej nej nej jeg fÃ¥r aldrig mine vare og ellers bliver jeg taget i tolden, for jeg havde ikke lige regnet med at tingene kom fra switz, nÃ¥r den hedder .dk
 men jaja jeg glemte alt om det og tÊnkte ikke mere over det.

Men i dag, smÃ¥ 2 uger efter at ordre blev lagt har jeg fÃ¥et mine vare, uden ekstra told og kvaliteten er SÅ lÊkker.

Så ja jeg ved ikke om i andre tÞr prÞve. Men vÊr ikke bange hvis du fÞrst lÊser trustpilot efter du har bestilt, det kan vÊre at tingene kommer uden ekstra toldafgift.

2022幎5月6日
5぀星のうち5の評䟡

Top karakter herfra!

Hvor blev jeg Êrgerlig over alle de dårlige anmeldelser. Jeg fik som mange andre ikke tjekket trustpilot, selvom jeg undrede mig lidt over at jeg skulle indtaste land, da hjemmesiden så dansk ud. Jeg var sikker på at jeg aldrig ville modtage mit hunde navneskilt, men jeg har i dag modtaget det flotteste navneskilt til vores lille hundehvalp Walter. Lang leveringstid, 13 hverdage. Men helt klart ventetiden vÊrd. Intet at sÊtte en finger på. Kraftig kvalitet, flot skrift og lige prÊcis den vare jeg i god tro havde kÞbt via hjemmesiden. På ingen måde noget svindelfirma.

Kh Maria

2022幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

KØB ALDRIG noget på denne hjemmeside.

KÞb ALDRIG noget på denne hjemmeside.
De tager dine penge og du får aldrig dine vare..
De udgiver sig for at vÊre en dansk hjemmeside, med har en amerikansk adresse. Når man rykker for sin vare for man denne undskyldning :

Tak for din forespÞrgsel!

Vi er så kede af at hÞre, at du ikke har modtaget din ordre med posten.

Din ordre blev afsendt den 22/1/2022, og du burde modtage den meget snart.

Levering tager normalt mellem 5-7 hverdage, men i nogle tilfÊlde kan det tage lidt lÊngere tid siden vi sender fra Schweiz.

De kan tage lidt lÊngere tid end normalt på grund af den nuvÊrende COVID-19-situation. Men bare rolig! Din ordre er på vej!

Du er velkommen til at kontakte os til enhver tid.

Jeg har stadig ikke modtaget mine vare🀬

2022幎2月5日

KØB ALDRIG AF HUNDENAVNESKILT.DK

Hvor dum kan man vÊre - tjek ALTID Trustpilot fÞr man kÞber pÃ¥ nettet..... Jeg rÞg lige i med begge ben - glemte at tjekke hundenavneskilt.dk 😣
Bestilte et skilt den 31. december 2021, endnu ikke modtaget - undskyldning fra "kundeservice Zoe": Det tager lang tid at sende fra Schweiz og Corona-situationen og så videre.
Det er bare ikke lige noget der bliver nÊvnt på hjemmesiden, som iÞvrigt ellers ser dansk ud.
Nu kan jeg så også lige fÞje moms og told til regningen - hvis jeg da overhovedet modtager noget.
SVINDEL og HUMBUG

2022幎1月19日

Vildledning

Fup. Jeg skulle have checket fÞr kÞb. Troede det var en dansk shop. 390 kr for import af en vare til 160 kr.
Danske Bank tilbagefÞrte pengene med det samme. Meget fin service i Danske Bank. ToldvÊsenet returnede varen, brugervenlig side hos Skat og Told. Opfordrer hermed andre til at gÞre det samme. Selv om det er meget små belÞb, det handler om, så bÞr man reagere på denne form for vildledning. Nethandel fungerer normalt så fint, og det er derfor vigtigt at gÞre op med dem, som ÞdelÊgger tilliden til nethandel.

2021幎12月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ