Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillÊg pÃ¥ betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte navneskilt d. 9 og de skrev rigtig nok at de ville behandle ordren hurtigt og sÃ¥ gik de i stÃ¥. TÊnker de bliver sendt med brevduen fordi de er ikke kommet frem endnu⊠og de har selvfÞlgeli... ãã£ãšèŠã
Absurd lang leveringstid og underlige svar pÃ¥ henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der hÃ¥ndterer udbringning. Har nu fÃ¥et en mÊrkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal sÃ¥ betale for ge... ãã£ãšèŠã
Ho letto molte recensioni negative. Ma non sono d'accordo. Le medagliette sono arrivate in una settimana, belle, ben fatte e fedeli a quanto richiesto. Servizio di assistenza tempestivo nelle ris... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Modtager ingenting
Modtager ingenting. Får besked om at postlevering i området er dårligt.Tror ikke meget på jeg får leveret noget. KÞb ikke herfra.
Brug ikke denne hjemmeside
Virkelig dårlig kvalitet, dyrt og laaaaaang levering.
2 uger levering og ingen told.
Jeg bestilte de få fine ting de har på deres hjemmeside, jeg tjekkede fÞrst trustpilot efter og tÊnkte, nej nej nej jeg får aldrig mine vare og ellers bliver jeg taget i tolden, for jeg havde ikke lige regnet med at tingene kom fra switz, når den hedder .dk ⊠men jaja jeg glemte alt om det og tÊnkte ikke mere over det.
Men i dag, smÃ¥ 2 uger efter at ordre blev lagt har jeg fÃ¥et mine vare, uden ekstra told og kvaliteten er SÃ
lÊkker.
Så ja jeg ved ikke om i andre tÞr prÞve. Men vÊr ikke bange hvis du fÞrst lÊser trustpilot efter du har bestilt, det kan vÊre at tingene kommer uden ekstra toldafgift.
Service client au top
Malgré un délai de réception un peu long, nous sommes contents de notre commande et avons beaucoup apprécié la réactivité du service client.
Really love the tag I got
Really love the tag I got! I chose to buy from this company cause they have this smart hanger for the tag also. Nice customer service and fast to reply ð
Alles bestens und die Hundemarken sindâŠ
Alles bestens und die Hundemarken sind von QualitÀt =) Wenn ich wieder welche brauche, bestelle ich die Hundemarken von dieser Firma.
Top karakter herfra!
Hvor blev jeg Êrgerlig over alle de dårlige anmeldelser. Jeg fik som mange andre ikke tjekket trustpilot, selvom jeg undrede mig lidt over at jeg skulle indtaste land, da hjemmesiden så dansk ud. Jeg var sikker på at jeg aldrig ville modtage mit hunde navneskilt, men jeg har i dag modtaget det flotteste navneskilt til vores lille hundehvalp Walter. Lang leveringstid, 13 hverdage. Men helt klart ventetiden vÊrd. Intet at sÊtte en finger på. Kraftig kvalitet, flot skrift og lige prÊcis den vare jeg i god tro havde kÞbt via hjemmesiden. På ingen måde noget svindelfirma.
Kh Maria
Jeg vil give dem 5 stjerne jeg modtogâŠ
Jeg vil give dem 5 stjerne jeg modtog begge mine dog med lidt ventetid men de er helt klart vente tiden vÊr de så fine og så god kvalitet så helt klart 5 stjerner her fra :) kan desvÊrre ikke dele billede men de super fine :)
STOOOOOOPPPP
STOOOOOOPPPP
Svindelfirma. Hvor dum kan man vÊre? Glemte at få tjekket trustpilot - brug ALDRIG Dette firma!!!!!!!!!!
KÃB ALDRIG noget pÃ¥ denne hjemmeside.
KÞb ALDRIG noget på denne hjemmeside.
De tager dine penge og du får aldrig dine vare..
De udgiver sig for at vÊre en dansk hjemmeside, med har en amerikansk adresse. Når man rykker for sin vare for man denne undskyldning :
Tak for din forespÞrgsel!
Vi er så kede af at hÞre, at du ikke har modtaget din ordre med posten.
Din ordre blev afsendt den 22/1/2022, og du burde modtage den meget snart.
Levering tager normalt mellem 5-7 hverdage, men i nogle tilfÊlde kan det tage lidt lÊngere tid siden vi sender fra Schweiz.
De kan tage lidt lÊngere tid end normalt på grund af den nuvÊrende COVID-19-situation. Men bare rolig! Din ordre er på vej!
Du er velkommen til at kontakte os til enhver tid.
Jeg har stadig ikke modtaget mine vareð€¬
KÃB ALDRIG AF HUNDENAVNESKILT.DK
Hvor dum kan man vÊre - tjek ALTID Trustpilot fÞr man kÞber pÃ¥ nettet..... Jeg rÞg lige i med begge ben - glemte at tjekke hundenavneskilt.dk ð£
Bestilte et skilt den 31. december 2021, endnu ikke modtaget - undskyldning fra "kundeservice Zoe": Det tager lang tid at sende fra Schweiz og Corona-situationen og så videre.
Det er bare ikke lige noget der bliver nÊvnt på hjemmesiden, som iÞvrigt ellers ser dansk ud.
Nu kan jeg så også lige fÞje moms og told til regningen - hvis jeg da overhovedet modtager noget.
SVINDEL og HUMBUG
Bestil dit hundetegn et andet sted
Bestil dit hundetegn et andet sted. Det fremgår ikke at webshoppen er schweizisk, og at der derfor skal betales moms og told.
Lang lang leveringstid.
Lang lang leveringstid.
Selve skiltet var ok, men at det skulle tage 3 uger, er i overkanten, for at sige det pÊnt.
ÃV - skulle have tjekket Trustpilot!
ÃV - skulle have tjekket Trustpilot!
Varen sendes fra Schweiz - det fremgÃ¥r ikke af den danske hjemmeside. Told og moms oveni gÞr hundeskiltet meget dyrt. HOLD JER VÃK
Lang leveringstid og I skal regne medâŠ
Lang leveringstid og I skal regne med en skat og afgift fra told på ca.180 kr fordi firmaet ligger i udlandet.
Vildledning
Fup. Jeg skulle have checket fÞr kÞb. Troede det var en dansk shop. 390 kr for import af en vare til 160 kr.
Danske Bank tilbagefÞrte pengene med det samme. Meget fin service i Danske Bank. ToldvÊsenet returnede varen, brugervenlig side hos Skat og Told. Opfordrer hermed andre til at gÞre det samme. Selv om det er meget små belÞb, det handler om, så bÞr man reagere på denne form for vildledning. Nethandel fungerer normalt så fint, og det er derfor vigtigt at gÞre op med dem, som ÞdelÊgger tilliden til nethandel.
ð€¬KÞb ikke pÃ¥ denne hjemmeside
ð€¬KÞb ikke pÃ¥ denne hjemmeside , det er snyd og bedrag. Man modtager ikke sin varer. ð¡ð€¬ð¡ð€¬
Vil advare alle mod at handle pÃ¥ denneâŠ
Vil advare alle mod at handle på denne side. Det er snyd og bedrag. Jeg har aldrig modtaget varen, og det er ikke en dansk side, som man lige umiddelbar tror.
Snyd og fusk!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹