レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillÊg pÃ¥ betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... もっず芋る

Bestilte navneskilt d. 9 og de skrev rigtig nok at de ville behandle ordren hurtigt og sÃ¥ gik de i stÃ¥. TÊnker de bliver sendt med brevduen fordi de er ikke kommet frem endnu
 og de har selvfÞlgeli... もっず芋る

Absurd lang leveringstid og underlige svar pÃ¥ henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der hÃ¥ndterer udbringning. Har nu fÃ¥et en mÊrkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal sÃ¥ betale for ge... もっず芋る

Ho letto molte recensioni negative. Ma non sono d'accordo. Le medagliette sono arrivate in una settimana, belle, ben fatte e fedeli a quanto richiesto. Servizio di assistenza tempestivo nelle ris... もっず芋る

1.6

1.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

hundenavneskilt is not placed in

hundenavneskilt is not placed in Denmark, and that is not clearly stated on their webpage. Their goods is shipped from Switzerland. So when you get your package must you pay import tax plus 160d.kr. in handling to the customs. This is a scam site . DO NOT BUY ANYTHING FROM THEM.

2021幎2月6日

MEGA ringe

Som så mange andre skriver - de er IKKE danske - så alle varer bliver meget dyrere pga. told og moms og PostNords sagbehandlingstillÊg!!

2021幎1月21日

Kan ikke anbefales

Mega irriterede at man bestiller på en dansk side og hjemmesiden er .dk, men at det så er fra Irland og der så lige kommer 200kr told oveni, så bliver man sku lidt bitter🙄

2021幎1月11日

Hold dig langt vÊk!!!!

Dette er IKKE et dansk firma, til trods for .dk web adresse!

Firmaet er beliggende i Irland og varer sendes fra Schweiz - det betyder at der skal betales TOLD og MOMS samt GEBYRER til Postnord.

Skulle du mod forventning have handlet der - så nÊgt modtagelse og gÞr brug af din fortrydelsesret!

2020幎12月28日

Humbug

Brug ikke den svindelside! Dansk hjemmeside, men virksomheden har adresse i Ireland og produkterne sendes fra Schweiz. Det resulterer i lang ventetid, dyre produkter pga importafgift og dårlig kommunikation

2020幎12月26日
自発的なレビュヌ

Bondefangeri af vÊrste skuffe!

Bondefangeri af vÊrste skuffe!En dansk side hvor der pludselig kommer told afgift på for det dobbelte, af hvad der er bestilt for. De sender så fra Schweiz fra en dansk side. Helt grotesk! De vÊlger desuden at sende bestillingen i to pakker og jeg bliver opkrÊvet told for 189 for den ene og 194kr for den anden. Det tog desuden over 2 uger fÞr jeg hÞrte mere fra min ordre fra den var bestilt (sms med told) den har jeg så betalt for 3 dage siden og stadig intet modtaget. Helt igennen forfÊrdelig oplevelse, hvor de heller ikke vil dÊkke tolden, selvom de fremstår som en dansk hjemmeside! Hold Jer langt vÊk!!

2020幎12月11日

Fup - Usynlig toldafgift

Hjemmesiden er knap så åbenlys omkring at man skal betale told afgift på 185 kr.

Typisk fup nummer at udgive sig som dansk drevet webshop og overlade omkostningerne til kunden.

2020幎9月15日

Et sted mellem 1 og 5

Et sted mellem 1 og 5
En stjerne fordi: Indledende var jeg temmelig negativ over at min pakke blev nappet i tolden. 213 kr ekstra. Det er stadig ikke lykkedes mig at finde det sted på hjemmesiden hvor de skriver at de sender fra et ikke EU-land.

Men jeg ender på 4 stjerner, dels er det er nogle virkelig lÊkre og pÊne navneskilte. Dels reagerede de positivt fra mit brok på deres hjemmesiden og refunderer de 213 kroner. Så super service! (y)

2020幎9月2日

Importafgift på 185 kr.

Jeg kÞbte et navneskilt til 147 kr. Fik nogle dage senere en mail fra PostNord, at jeg skulle betale 185 kr. i importafgift for at modtage pakken fra Schweiz.

332 kr. for et navneskilt fra Hundenavneskilt.dk.

Desuden er det lovpligtigt at skrive ejerens navn på navneskiltet. Af den grund syntes jeg, det ville vÊre god etik, at man som kunde hos Hundenavneskilt.dk, ikke kan kÞbe et navneskilt uden ejers navn.

2020幎8月21日
自発的なレビュヌ

LÊste ligesom andre alle de dÃ¥rlige

LÊste ligesom andre alle de dårlige anmeldelser efter jeg havde bestilt hundetegn og halsbånd, men må sige at jeg er helt tilfreds! Bestilte halsbånd og hundetegn d.22/8 og modtog det fredag d.31/8. Både halsbånd og hundetegn er super god kvalitet og lever bestemt op til forventningerne!

2020幎8月2日

God kundesupport - 5/5 stjerner

Jeg bestilte d. 17/7-20 et hundetegn hos Hundenavneskilt.dk.
FÞrst efter min bestilling tjekkede jeg Trustpilot, og mÃ¥ indrÞmme jeg blev nervÞs over de dÃ¥rlige anmeldelser. MEN jeg har absolut intet at klage over. Jeg har enten i gÃ¥r eller i dag modtaget mit hundetegn i postkassen, som er SÅ flot! Leveret i en fin lille stofpose!
Jeg skrev til deres kundesupport efter nogle dage, grundet manglende tracking nummer. En Christina skrev hurtigt tilbage til mig, at pakken var afsendt fra Schweiz, og at jeg inden for 5-7 hverdage ville modtage pakken. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Hundenavnskilt.dk

2020幎7月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ