Litt lang leveringstid, men hundene ble veldig glad og fornÞyd med pakkene sine ð¥°. Vi fikk ogsÃ¥ en personlig melding og én liten ekstra snack for ventetiden. De elsker G&W lekene. Fantastisk service!... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Handlet her et par gange. Hurtig forsendelse, ingen bÞvl - blot ligetil. Dejlige produkter :) kÞbte smagekasse til min hvalp- de lÊkreste naturgumleting! SÃ¥ vi har siden kÞbt forskellige ting lignend... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à ge glÊder sig hver mÃ¥ned, til at modtage kassen med godbidder,super kvalitet,som bliver indtaget med glÊde.. Camilla er flink til melde ud hvis der er udfordringer med evt leverandÞrer og sÃ¥ er de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitetsudstyr til hund og hundeejer. På webshoppen finder du hundelegetÞj til hygge, aktivering og trÊning. Her er isÊr fokus på holdbart legetÞj, som er produceret af kvalitetsmaterialer, der kan holde til hundeleg og hundetÊnder. LegetÞj til aktivering af din hund i hjemmet eller udendÞrs, eksempelvis til flydelegetÞj hundesvÞmning eller legetÞj og belÞnningslegetÞj til hundetrÊning, fx agility eller andre former for hundesport. Vi tilbyder også et bredt udvalg af sunde og naturlige godbidder og snacks til hunde. De er primÊrt tÞrrede snacks samt godbidder uden kunstige tilsÊtningsstoffer baseret på naturlige proteinkilder. Du finder også forskellige godbidder til hundetrÊning, trÊningspÞlser som du selv kan skÊrer i tern, der passer til din hunds stÞrrelse. Vi har desuden et godt udvalg af hundeudstyr i god kvalitet; seler, snore, halsbånd, samt diverse tilbehÞr til hundeturen, og du finder ligeledes forskellige naturligt producerede plejeprodukter, der kan give din hund velvÊre og pleje til pels, hud, poter, negle, m.m. Produkterne er personligt udvalgt i forhold til kvalitet, funktionalitet, design, holdbarhed og materialer. Vi har fokus på naturlighed, bÊredygtige materialer og produktion i hÞjsÊdet, så din hund får den bedste kvalitet. Vi leverer altid personlig service og rådgivning - og sÊlger udelukkende produkter, vi selv ville benytte. Som kunde på Hundeverden.dk kan du vÊre sikker på en god kundeservice og produkter, vi kan stå inde for.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Litt lang leveringstid
Super tilfreds
Super tilfreds. Gode produkter. Kan varmt anbefales og er ikke sidste gang jeg handler der. ð¶ðð»

"Hurtig levering"
Jeg venter stadig på min pakke, kÞbte den onsdag aften og håbede den ville komme fredag. Men har fÞrst modtaget en mail i dag, lÞrdag, at den er afsendt. "Hurtig" levering vil jeg ikke kalde det, når pakketiden er uden leveringstiden.
Så 2-4 dage, er efter de har brugt 2-3 dage på at pakke det.
Ikke et sted jeg Þnsker at bruge hvis jeg har et håb om hurtig levering.

Hundeverden ããã®åç
Bestilte fredag aften og kunne henteâŠ
Bestilte fredag aften og kunne hente varerne onsdag, det hele var pakket sikket ind og Darwin er glad for det jeg har kÞbt til ham

Hundeverden ããã®åç
Hurtig levering, fair priser, naturlige EU produceret produkter
Ledte efter en side med EU produceret natursnacks, da jeg gÃ¥r op i at mine hunde fÃ¥r noget godt og ikke en masse 'skrammel' besluttede mig for at prÞve Hundeverden. Kan kun sige at vi er meget tilfredse! Hurtigere levering end forventet, gode produkter som mine vapser nyder godt af og som en lille bonus en fin hÃ¥ndskrevet seddel - det er der ikke mange der besvÊrer sig med i vores digitale tider. Meget tilfreds og har helt sikkert fundet min fremtidige "snack-pusher". Potedask herfrað

Super service.
Modtog de ting jeg havde bestilt.
Her ud over lå der et håndskrevet kort i pakken med tak for at kÞbe hos dem.

Hundeverden ããã®åç
Super betjening og hurtigt levering afâŠ
Super betjening og hurtigt levering af lÊkre vare ð

Hundeverden ããã®åç
Virkelig lÊkre produkter og enâŠ
Virkelig lÊkre produkter og en fantastisk service!

Super fin kalender jeg fik kÞbt
Super fin kalender jeg fik kÞbt
GlÊder mig til at give min hund en lÊkker godbid hver dag

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã