Har beställt en transportbur för katt, som har kommit, men som jag vill returnera. Har mailat ett antal gånger och efterfrågat retursedel och information. Har inte fått något svar annat än så kallat... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beställ inte från det här företaget. Jag beställde en säck kattfoder den första juli och betalade 849 kronor. När paketet inte kommit efter en månad och jag klagat betalade de tillbaka 5 %. Nu har det... もっと見る
Sämsta webbutik upplevelse någongång. Har beställt varor för mer än en månad sedan och idag 28/8 har fortfarande ej fått det. Har kontaktat kundtjänst vid flera tillfälle och bad att få beställningen... もっと見る
Beställde 4,5 kg hundmat. Efter en månad utan svar kontaktade jag Svea som är deras betalleverantör för att avbryta beställningen. Dagen efter skickade Hundsortimentet ett paket på mindre än 2 kg enl... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Beställde en vara 4 maj
Beställde en vara 4 maj, efter 1 vecka
skrev jag och undrade var min beställning var, fick då tillbaka, ber så mycket om ursäkt, vi skickar direkt. Jag har mailat otaliga gånger, även ringt, inget svar. Har nu kontakt med Svea Bank för att få hjälp, tog faktura.
Banken får inte heller tag i företaget.
Ny har det gått drygt 1 månad, måste jag betala utan att få min vara? Är det så ni jobbar?
B T E
Handla inte
Beställde en hundoverall den 26/2 har bara haft problem med Hundsortimentet sedan dess.
Leveransdatum passerar, jag skickar mail och frågar varför den inte kommit än och de skyller på saldofel och lovar leverans "om en vecka", det nya leveransdatumet passerar... Repetera.
Har försökt få pengarna tillbaka sedan 29/4. Får endast autosvar tillbaka.
Beställde ett hundkoppel för tre veckor…
Beställde ett hundkoppel för tre veckor sedan och fick en orderbekräftelse. Sedan har jag inte hört från dem mer än att de ska undersöka saken, för jag skrev och efterlyste kopplet. Uselt!! är bara förnamnet!
*** OSERIÖST FÖRETAG ***
*** OSERIÖST FÖRETAG ***
En vecka efter lagd order var den fortfarande inte skickad, skrev och frågade vart min order var. Fick till svar att den skulle skickas under veckan, den veckan gick och ingen leveransinfo öht. Kontaktade dom igen och skrev att om dom inte skickar min order idag så får dom makulera den. 20min senare fick jag att min order hade skickats enligt dom.
Dom hade endast skapat en fraktetikett men inte skickat, min order blev inte upphämtad av fraktbolaget förens veckan därefter.
Behövde dessutom göra ett byte, inget som jag fått svar på än idag - 2 månader senare.
Beställ aldrig därifrån
Jag beställde 2 varor därifrån. Det stod att hanteringstiden var 1-4 dagar, då jag behövde sakerna ca 2 veckor efter beställningen kändes det lugnt. När jag inte fått något mail om att varorna än hade skickats mailade jag dem. Fick svaret att sakerna skulle skickas veckan därefter. Jag lyckades hitta en någon jag kunde låna samma sak av men behövde ändå sakerna till nästa gång. Veckan därpå skickades inte sakerna heller, jag mailade då ingen och fick svaret att sakerna skulle skickas inom kort. När det hade gått över en månad mailade jag igen och fick nästan alla pengar tillbaka. 1kr saknades men det är inget som spelar större roll för mig men kan vara bra att känna till. Kommer aldrig beställa härifrån igen, de tomma löftena att sakerna skickas inom kort är det som främst är avgörande för min det.
Beställ ej här
Nej, beställ inte detta är inte ett seriöst bolag. Jag beställde hundmat och har fortfarande över en månad fått någon mat och inga svar från bolaget. Bespara er nerverna för detta är under all kritik NEJ !
Pajasverksamhet
Skrev just detta mail till detta företag:
"Hej! Jag la en beställning med ordernr: #8467 2025-04-21.
Båda varorna (hundfoder och regnjacka till hund) stod som "i lager", med leveranstid 2-4 dagar.
2025-05-04, alltså nästan två veckor senare meddelar Ni att Ni upplever förseningar i leveranser och att min order räknas att skickas den veckan.
2025-05-13 mottar jag hundfodret.
Regnjackan har jag varken fått eller fått meddelande om, så jag är inte så glad, funderar vad Ni har för pajasverksamhet och tipsar Er om att lägga ner Er affärsverksamhet då Ni uppenbarligen inte kan hantera den och kunder på rätt sätt.
Vänligen återbetala kostnaden för regnjackan omgående!
Hälsningar
Mia Sjölund"
Oavsett vad dem kommer att svara så säger detta allt, detta är uppenbarligen ett väldigt oseriöst företag.
La en order för ungefär en månad sedan…
La en order för ungefär en månad sedan med en hundbädd, leveransen dröjde och dröjde och jag fick svar via mail att den skulle skickas. Till slut skrev jag att jag ville avbryta ordern (när en månad gått) och jag fick en bekräftelse på det, men jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar, dum som jag var betalade jag i förskott. Blir en polisanmälan om inte pengarna kommer in snart.
Bedrägeri
Hej, jag har mailat till er och ringt massviss med gånger.
Ni kommer med olika ursäkter och säger att ni ska skicka mina varor eller skicka ett mail, men jag har inte fått något av det. Jag gjorde min beställning för en månad sedan och har inte fått någon vara eller spårningslänk eller någonting. Jag kommer att anmäla er nu, jag tänkte att ni skulle skicka varorna men ni har inte ens försökt!
Jag tycker att det är Under all kritik hur ni har hanterat ärendet! Kan ni göra en återbetalning av mina pengar? Tack på förhand!!
Bluff företag
Jag beställde kattfoder för två veckor sedan. När jag mejlade företaget för att fråga om beställningen hade skickats, fick jag ett autosvar där de beklagade förseningen och meddelade att ordern skulle skickas snart. De svarar inte när man ringer – det går endast att kontakta dem via SMS. Telefonnummern som anges på hemsidan tillhör en 18-åring.
När jag till sist ville ha tillbaka mina pengar, erbjöd de mig 10 % rabatt om jag kunde tänka mig att vänta ännu längre. Jag var tvungen att hota med polisanmälan för att de skulle annullera ordern. Jag hoppas nu att jag får tillbaka mina pengar. Oseriösa ungdomar som leker företagare.
Oseriöst!!
Jag beställde en säck foder för två veckor sedan och inga besked ännu om vart mitt paket är. Representanter från bolaget svarar ej på samtal, men bara på SMS. Och ljuger för mig att paketet är skickat. Fakturan ska betalas idag och jag kommer att ta en dialog med Svea ekonomi.kommer aldrig mera någonsin att beställa av bolaget. Och alla kommer få veta hur oseriöst detta är.
Köp INTE från detta företag
Köp INTE från detta företag, det är bluff. Jag fick polisanmäla bolaget för att tillslut få mina pengar tillbaka då de aldrig skickat varorna. När polisanmälan gjordes fick jag en tillbaka mina pengar genom Swish .
Unlike others I got my products but…
Unlike others I got my products but they were packed very poorly. I ordered dog food which are packed in big soft plastic bags from the manufacturer. But Hundsortimentet decided to pack those in very thin soft plastic bags. When they arrived there were holes all over the manufacturer's bags. I emailed them and they said they were sorry and offered to take it back or let me keep it with compensation. I wanted to keep it but no compensation ever arrived. Even though I reminded them.
Handla ej!
Handla ej!
Köpt 29/4 och idag är det den 19 maj och varan har fortfarande inte dykt upp!!
Tröttnat på detta
Köpte acana light som var betydligt billigare än andra företag. Kommer handla igen
Bluff-företag!
Bluff-företag!
Beställt hundbäddar som fanns i lager för 3v sedan inte fått någon leverans Avbeställde ordern i förrgår men inget svar från dem, så oseriöst
Första och sista gången!
Sista gången jag beställer från den här hemsidan. Beställde 25/4 och idag 12/5 fortfarande inte fått en leveransbekräftelse. Krävde återbetalning och det tack och lov gick smidigt. Betalade med SVEA
Tog 4 månader att få varorna
Tog 4 månader att få varorna. De svarar inte i telefon och man behöver ifrågasätta när varorna kommer
HANDLA INTE HÄR
Beställde en hundsäng och som andra skriver står det att de skickar varan inom 4 dagar. Kontaktade dem efter 5 dagar (pga oro efter att ha läst andra recensioner här) och fick över telefon veta att den skulle skickas om 2 dagar och att ”de skickar inom 8 dagar så inga konstigheter”. Sa genast ifrån och sa att jag har deras hemsida framför mig just nu och nej det stämmer inte.
Hade även mejlkontakt och där fick jag samma dag som samtalet (!) veta att den skickas om 3 dagar. Så inom loppet av typ 2 timmar hade estimerade sändningsdatumet ändrats en dag.
Well 3 dagar gick och varan skickades fortfarande inte på utlovade dagen. Inte heller dagen därpå. Nu har jag gett upp och kommer kolla upp vilka åtgärder jag behöver ta för att få pengarna tillbaka.
Övrig info: När jag ringde numret listat på hemsidan kom jag till en telefon där personen bara svarade med sitt förnamn. Bad om ursäkt då jag trodde jag ringt fel men icke. Inget riktigt företags kundtjänst agerar så. Väldigt oprofessionellt!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。