BestÀllde för 15 dagar sedan. NÀr jag ringde in efter 11 dagar fick jag veta att flera varorna jag hade bestÀllt inte kommer komma in i lager pÃ¥ ett tag. Kundservice svarade dÃ¥ att de tar bort varorna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde ett hundhalsband. Det blev fel lÀngd pga otydlig skrift om vilken lÀngd som passar vilken hund. DÀrefter sÃ¥ började det. Blev ifrÃ¥gasatt och synnerligen dÃ¥ligt bemött ifrÃ¥n deras kundt... ãã£ãšèŠã
StÃ¥r att Varor skickas ut efter 3-7 arbetsdagar men sen nÀr man betalat meddelar dem att "leverantören" inte kommer fÃ¥ in produkterna, ber dem avbestÀlla allt för jag vÀntat 1-2veckor pÃ¥ leveransen sÃ¥... ãã£ãšèŠã
BestÀllde Nutrolin Skin & Coat och Nutrolin Sport. Fick varorna snabbt och fick Àven med en liten pÃ¥se med hundmat frÃ¥n vilt och en hundgodis som min hund Àlskade. Fick Àven en rulle med bajspÃ¥sar och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
VÀlkommen till Hund.se †Stort sortiment med Allt som din Hund och du som HundÀgare behöver. â LÃ¥ga priser â Fri frakt fr. 299kr â Snabba leveranser.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lurendrejeri
Lurendrejeri. LÀgger ut kennel som hunpensionat fast de ej har det och inte varit i kontskr med Àgarna
Nosework - dyrt/dåligt
Nosework -dyrt och uselt. Hon kunde inget om min ras men kom ÀndÃ¥ med pÃ¥stÃ¥enden som inte stÀmmer, som att jag borde lÀrt min valp art inte skÀlla (alls?) Pà 2 VECKOR! Han var 5 mÃ¥nader vid kurstillfÀllet. Dessutom fick vi inte vara med pÃ¥ lektionen dÃ¥ min valp skÀllde lite för hon ville inte âdÀmpaâ de andra 2 ekipagen GÃ¥ngen innan gick det dock âbraâ, dÃ¥ skÀllde han mer. Man kanske inte ska ta emot valpar dÃ¥, om man inte kan hantera att de tex ljudar eller att det sker olyckor. Denna kurs handlade tyvÀrr inte om min valp utan mest om lÀrarinnans egna bekvÀmlighet. Dessutom Àr det stor skillnad pÃ¥ att trÀna en pinscher jÀmfört med en bordercollie som hon hade, nÃ¥got man bör kÀnna till om man kallar sig hundbeteendevetare.
VÀldigt snabb leverans
Varorna kom redan 24:e.
1 mjuk filt till hunden och Plutodukar som torkar hunden bÀttre Àn vanliga handdukar.
BestÀllt hÀrifrån innan oxå och alltid varit +++
Ett jÀtte bra företag jag köperâŠ
Ett jÀtte bra företag jag köper hundarnas leksaker och godis dÀr för dom Àr dom Ànda som har dom..funkar kanon bra och bestÀller man så kommer det fort
Lurendrejeri
BestÀllde en Hurtta-sele som fanns i lager på kampanj på onsdagkvÀll, skickades från dem på torsdagen och kunde hÀmtas på fredagen hos PostNord.
Snabb leverans! Helnöjd!
droppshopping företag som inte gÃ¥r attâŠ
droppshopping företag som inte går att nå då kontaktuppgifterna Àr felaktiga. De som ev lyckats få något har köpt kinaskrÀp för 10 gånger mer Àn orginalpriset.
Handla inte hÀr!
Kontaktade företaget för att göra en retur
Kontaktade företaget för att göra en retur fick då erbjudandet att få 150 kr i rabatt på en vara som kostar 700. Då de inte hade en returadress i Sverige utan i kina och det kunde vara dyrt och svårt att skicka tillbaka den.
Har nu försökt få kontakt med dem i över en månad utan resultat.
DÃ¥ligt!!!!!
Ingen retur på deras varor !!!!
Handlade som jag trodde var en luftrenare till djur men en vanlig flÀkt visade det sig!
Har försökt att få en returadress vilket jag inte får av dom.
Nu ville dom ge mig 100kr för en vara som kostade 499kr och jag kunde behålla varan! Jag vill inte ha varan utan mina pengar tillbaka. Nu går det inte att maila dom!!!!
100 % nöjd
Jag Àger mÃ¥nga hundar och Àr i nÀstintill stÀndigt behov av tillbehör; Àr det inte tuggben sÃ¥ Àr det nya dragselar. Det finns vissa butiker som Àr enklare Àn andra, och Hund.se Àr en av dem. De Àr inte alltid billigast men det kan det vara vÀrt, snabb leverans och möjligheten att fÃ¥ göra enkla returer Àr sÃ¥ vÀldigt uppskattat nÀr man behöver selar. De gÃ¥nger jag behövt reklamera sÃ¥ har det inte heller varit nÃ¥gra problem. Kundservice supersnabb och vÀldigt trevlig. MÀrkligt att de bara ligger som âmedelâ hÀr pÃ¥ Trustpilot, jag har bara 5 av 5 att ge. Jag Àr krÀsen e-handlare, sÃ¥ jag delar inte ut femmor till vilka företag som helst. Men hÀr hade jag kunnat ge 6 av 5 om det vore möjligt, för varje köp jag gjort under alla dessa Ã¥r. Det var dags för en vÀlförtjÀnt eloge!
ReklamationsÀrende bland annat
Hade nyligen ett reklamationsÀrende med Hund.se. Det sköttes exemplariskt: Smidigt, snabb och bra kommunikation utan något som helst krångel.
NÀr varan visade sig vara slut i lager vid annat tillfÀlle återkom de flera gånger för att erbjuda mig att hÀva köpet. Fick min vara före utsatt tid till slut.
Sjukt snabb leverans!
Sjukt snabb leverans ( köpte en lick matta till min hund), bestÀllde pÃ¥ natten till mÃ¥ndag och kring lunchtid pÃ¥ onsdagen kunde jag hÀmta paketet hos mitt ombudð
HÀrskartekniker
DÀrefter så började det. Blev ifrågasatt och synnerligen dåligt bemött ifrån deras kundtjÀnst redan från start. Blev utsatt för rena hÀrskartekniker.
För ett byte för en vara som kostar 199 kr.
Jag vet vilket företag jag inte kommer att handla av i framtiden...
En av favoritbutikerna på nÀtet
En av favoritbutikerna pÃ¥ nÀtet, bra utbud, tryggt, snabb leverans, trevlig personal ð
Snabb leverans & trevlig personlig service
Snabb och trevlig service nÀr mitt paket inte kommit fram som det skulle pga postnord. Ringde upp dem nÀr paketet fortfarande inte levererats efter en vecka trots att det stod som levererat hos postnord och då reklamerade de leveransen och skickade omedelbart en ny leverans som kom fram på nolltid!
Mycket nöjd.
Inte bra
JÀttedålig! Varje gång jag bestÀllt från dom har de varit problem med min order. Dom skickar aldrig ut den och de saknas alltid saker. Och dessutom har dom den sÀmsta kundservicen. Mitt tips bestÀll inte hÀrifrån!.
Köp ej trixi blinklampa röd!!
Köp ej trixi blinklampa röd!!!
ej fungerande blinklampor till hund,
Dyrt att betala båda frakt till mig och returfrakt!
Summa summarum MYCKET DÃ
LIGT FÃRETAG.
Returen blev dyrare Àn om jag behÃ¥llit trasiga lampor, inga varor men jag betalar 138:- för frakten ðððð
Lång leveranstid och dålig kundservice
BestÀllde för 15 dagar sedan. NÀr jag ringde in efter 11 dagar fick jag veta att flera varorna jag hade bestÀllt inte kommer komma in i lager på ett tag. Kundservice svarade då att de tar bort varorna som inte finns i lager och skickar resten av min order så fort som möjligt. 15 dagar har nu gått och min order Àr fortfarande inte skickad.
Paketet levererades till brevlådan fyra dagar efter jag bestÀllde det utan några problem. Kommer bestÀlla igen. Snabbt och smidigt. Bra med fri frakt också.
BestÀllde och betalade för 13 dagarâŠ
BestÀllde och betalade för 13 dagar sedan. Har inte fått mina varor och inte heller något meddelande om att varorna Àr packade/på vÀg.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã