Har bestÀllt en transportbur för katt, som har kommit, men som jag vill returnera. Har mailat ett antal gÃ¥nger och efterfrÃ¥gat retursedel och information. Har inte fÃ¥tt nÃ¥got svar annat Àn sÃ¥ kallat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀll inte frÃ¥n det hÀr företaget. Jag bestÀllde en sÀck kattfoder den första juli och betalade 849 kronor. NÀr paketet inte kommit efter en mÃ¥nad och jag klagat betalade de tillbaka 5 %. Nu har det... ãã£ãšèŠã
SÀmsta webbutik upplevelse nÃ¥gongÃ¥ng. Har bestÀllt varor för mer Àn en mÃ¥nad sedan och idag 28/8 har fortfarande ej fÃ¥tt det. Har kontaktat kundtjÀnst vid flera tillfÀlle och bad att fÃ¥ bestÀllningen... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 4,5 kg hundmat. Efter en mÃ¥nad utan svar kontaktade jag Svea som Àr deras betalleverantör för att avbryta bestÀllningen. Dagen efter skickade Hundsortimentet ett paket pÃ¥ mindre Àn 2 kg enl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oseriösa företag som inte levererarâŠ
Oseriösa företag som inte levererar varorna eller svarar på frågor.
Har inte fÃ¥tt min vara och sistaâŠ
Har inte fått min vara och sista betalningsdag har passerat. Har mailat och ringt flera gånger men inget svar. Handla inte av hundsortimentet!
BestÀllde hills torrfoder salmon 2/6âŠ
BestÀllde hills torrfoder salmon 2/6 och har Ànnu inte fått varan. Fick ett mail dÀr de skyllde på att något blivit fel och skulle göra en återbetalning 3/2 och har inte fått mina 264kr + kompensation tillbaka. Lurendrejeri företag. Stackars tjejen på kundtjÀnsten.....
Handla inte hÀrifrån
Handla inte hÀrifrån! Jag bestÀllde varor som aldrig kom. Efter att ha legat på fick jag till slut mina pengar åter. Då hade jag ringt 11 gånger och skickat 6 mail.
Handla inte från dem.
Har inte fått min leverans trots att betalning gjordes direkt.
BestÀllningen gjordes i november 2024.
Mailkonversationerna Àr oseriösa.
Handla INTE från dem.
BLUF!!
BLUF!!! Varorna kom aldrig och jag får inget svar angående återbetalning.
BLUFF
BLUFF!
Hoppas att inte fler gör misstaget att handla hÀr.
BestÀllde ett dyrt hundtÀcke hÀrifrån, inte fått någon vara, inget svar från kundtjÀnst.
Kommer polisanmÀla, uppmanar alla som blir blåsta av detta företag att göra samma.
Uruselt företag
Skickar fel varor, tar över en månad innan man får svar på mail. Skickar inte rÀtt vara efter retur, trots att de skrivit det i mail. Urusel service, borde inte få driva företag.
Hemsk!
Dåligt kundtjÀnst, svarar inte. Bara tar pengar, inte ansvar.
Otroligt dåligt
Otroligt dÃ¥ligt. BestÀllde en hundsele och fick orderbekrÀftelse men sedan inget mer. Efter 10 dagar började jag frÃ¥ga var min order tagit vÀgen. Fick dÃ¥ veta att den var försenad frÃ¥n leverantör och borde komma om 1-2 dagar. Nöjde mig med det. Efter ytterligare en vecka hade inget hÀnt. FrÃ¥gade igen. âOjdÃ¥, den var visst inte med i leveransen frÃ¥n leverantörenâ. Ingen ursÀkt, ingenting. Tid fortsatte att gÃ¥. Jag har nu begÀrt pengarna tillbaka och fÃ¥tt beskedet att det ska jag fÃ¥, men en vecka senare har inga pengar kommit.
Otroligt oseriöst företag
Otroligt oseriöst företag. Svarar bara sporadiskt på mejl. Glömmer att meddela att varor Àr slut i lager trots att de Àr fullt synbara och bestÀllningsbara på sidan. HÀnvisar till dåligt lagersaldo och slutar sedan svara på telefon och mejl. Efter flera veckor skickas slutligen två av tre varor utan förklaring. Tar betalt för frakt trots att det skulle vara fraktfritt (tar bort detta efter en första påstötning). Otroligt oproffsigt. Undvik till varje pris!
FÃ¥tt vÀnta i 2 mÃ¥nader pÃ¥ Ã¥terbetalningâŠ
Fått vÀnta i 2 månader på återbetalning efter annullerad order. Undvik företaget.
Har skickat efter hundmat vÀntat ingetâŠ
Har skickat efter hundmat vÀntat inget svar på telefon en satt i möte ringer senare ingen ringer. Slut i lager efter påtryckning. Inget meddelande ursÀkt
till kunden.!BegÀrt återbetalning!
Fick se omdöme nu! VARNING Svea bank ramlar ner att ha denna som kund
samlar de in pengar från kunder som ej orkar stå på sig!
Kommer att kontrollera mer efter detta!
Men sagan för mig Àr inte slut!
Bet 30/1 Svea bank
LÃ¥ng leveranstid.
Hej igen.
Jag fick min leverans igår och den var bra och bra pris.
TyvÀrr lite lång leveranstid.
Extremt dåligt
Extremt dåligt. Leveransen dröjde flera veckor utan förklaring. Då jag frågade så var svaret att de ej hade en av de bestÀllda produkterna i lager men att jag kunde få de övriga omgående. Då varorna kom var det fel antal och mÀrke! Inte vad jag bestÀllt. De hade inte meddelat Svea att jag hade lÀgre belopp att betala efter att ordern Àndrats i och med att en produkt saknades.
De sa att jag skulle få liknande produkt skickad, men de skickade aldrig. De påstod efter några veckor, efter många mejl från mig som de svarade med löften om att skicka, att produkten (koppelförlÀngare) var slut i lager trots att flera sorters koppelförlÀngare fanns på webbsidan.
Jag skulle få ekonomisk kompensation men det har jag inte fått Àn. Det har gått ca 6 mån.
Supernöjd!
Köpte en hundleksak och fick den efter bara några dagar, supernöjd!
Rekommenderas absolut inte
Rekommenderas absolut inte. Oseriösa rakt igenom.
HANDLA EJ AV DETTA BLUFFâŠ
HANDLA EJ AV DETTA BLUFF FÃRETAG!!!BestÀllde varor som tog sjukt lÃ¥ng tid att fÃ¥ hem, nÀr varorna kommer fÃ¥r jag 2/4 dÀr det stÃ¥r âfinns inte i lagerâ sedan skickar jag tillbaka allt utom 1 vara. Betalar men sen börjar helvetet. I 3 mÃ¥n har Svea skjutit fram betalningen för att hundsortimentet sÀger att dom vill ha ytterligare pengar! USCH vilket bluff företag. Sedan tar det 3 veckor för som att svara pÃ¥ Mail. UNDER ALL KRITIK
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹