W akademii jestem od miesiÄ ca i teraz dopiero widzÄ jakie miaÅam braki z poprzedniej nauki. W Huracan Trading nauczÄ CiÄ jak byÄ prawdziwym traderem a nie tylko graczem na gotowych indykatorach lub sy... ãã£ãšèŠã
JeÅli byÅeÅ juÅŒ na jakichÅ grupach sygnaÅowych to wiesz, ÅŒe nie zawsze sÄ najlepsze a to dziwny rozstaw SL do TP. Nie masz czasu na wejÅcie albo goÅciu od kogo masz mówi Ci, ÅŒe to przez brokera nie mo... ãã£ãšèŠã
Patologia moÅŒe i zarabiajÄ na rynku ale sygnaÅy to poraÅŒka. GrajÄ c ich strategiÄ opisanÄ na telegramie po jednym SL to trzeba zÅapaÄ z 5 TP aby wyjÅÄ na 0 kupiÅem sygnaÅy na trzy miesiÄ ce i juÅŒ po... ãã£ãšèŠã
Korzystam z grup sygnaÅowych Huracan Trading juÅŒ od dÅuÅŒszego czasu i jestem bardzo zadowolony. SygnaÅy sÄ czytelne, logicznie rozpisane i wysyÅane na czas, co bardzo uÅatwia podejmowanie decyzji na... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Unlock the world of trading with Huracan Trading â your ultimate destination for mastering the markets. We specialize in comprehensive trading education, providing top-tier forex and crypto signals, and an exclusive premium Discord community for dedicated individuals aspiring to thrive in trading. Whether you're starting your journey or looking to refine your strategies, Huracan Trading empowers you with the tools, knowledge, and support to succeed in the dynamic world of trading. Join the ranks of serious traders who are elevating their trading game with us
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trading "od ludzi, dla ludzi".
O Huracan Trading dowiedziaÅem siÄ z reklamy na instagramie. ZaobserwowaÅem profil, przejrzaÅem wyniki, raporty, ale nie doÅÄ
czyÅem do ekipy od razu, czekaÅem na wiÄcej zielonych ÅwiateÅ, jako, ÅŒe byÅem czÅonkiem prawdopodobnie kilkunastu grup "sygnaÅowych", wiÄc najpierw poobserwowaÅem grupÄ przez 2-3 tyg.
W koÅcu doÅÄ
czyÅem, w Årodku jest wiele cennych materiaÅów, w tym okoÅo 50h materiaÅów wideo, które uczÄ
tradingu od totalnych podstaw, a wszystko to przedstawione w formie, która 9/10 osób wyuczy jak zaczÄ
Ä swojÄ
przygodÄ z tradingiem. JeÅli chodzi o sygnaÅy to jest tu dosÅownie skutecznoÅÄ na poziomie 80-90%, strategia na snipera i swing mastera jest trochÄ inna, ale instrukcje sÄ
przypiÄte na kaÅŒdym z tych kanaÅów, generalnie to ciÄÅŒko jest tutaj nie zarobiÄ... ludzie lubiÄ
liczby, tak wiÄc ja jestem +12% konta w niecaÅe 3 tyg (mogÅo byÄ wiÄcej, zdarzyÅo mi siÄ nieprzestrzegaÄ strategii, podpalaÅem siÄ, sorry Dawid hehe).
Nie ma co gadaÄ, to sÄ
CHORE wyniki.
Na koniec wisienka na torcie, czyli ekipa stojÄ
ca za Huracanem... to sÄ
"zwykÅe" chÅopy, z którymi siÄ chce obejrzeÄ meczyk przy piwku. Mój przypadek jest jeszcze zabawniejszy, bo okazaÅo siÄ, ÅŒe pracujÄ w tym samym budynku gdzie Huracan ma siedzibÄ, a dowiedziaÅem siÄ tego po kilku tygodniach obserwacji ekipy w social mediach. NapisaÅem o tym Dawidowi (CEO), a ten jak kolega, którego znasz od zawsze nagraÅ mi gÅosówkÄ "No co Ty gadasz? Dawaj tu do nas na kawÄ!" Tak wiÄc poszedÅem, pogadaliÅmy, zostaÅem oprowadzony po biurze, generalnie atmosfera bardzo, ale to bardzo przyjazna.
Z Huracanem na pewno zostanÄ na dÅuÅŒej, bo za te pieniÄ
dze to grzech nie zostaÄ. Å»aÅujÄ tylko, ÅŒe tak późno doÅÄ
czyÅem. :)
PS: WidzÄ, ÅŒe Pan komentarz niÅŒej daÅ ocenÄ 1/5... aÅŒ szkoda to komentowaÄ, albo bot/troll/ktoÅ od konkurencji/albo sygnaÅy gra na odwrót. Na szczÄÅcie wyniki Huracan same siÄ obroniÄ
dzieki za dzisiejsze super rozegranieâŠ
dzieki za dzisiejsze super rozegranie na zlocie , sygnal gs wszedl jak zloto
Witam
Witam, obserwujÄ TwojÄ
grupÄ sygnaÅów Master Lets. Nadal nie ma pierwszego TP (Take Profit), a nie ma teÅŒ informacji, kiedy zamknÄ
Ä pozycjÄ.
Dla mnie to waÅŒne.
PamiÄtam, ÅŒe kluczowe sÄ
jasne informacje, kiedy zamykaÄ pozycje.
SprawdziÅam równieÅŒ na TradingView â widzÄ bÅÄdy w sygnaÅach.
ByÅem juÅŒ wczeÅniej w innej grupie (Akademia) â tam teÅŒ byÅy faÅszywe sygnaÅy i straciÅem duÅŒo pieniÄdzy.
U Ciebie równieÅŒ widzÄ bÅÄdy i faÅszywe sygnaÅy.
UwaÅŒaj â to moÅŒe prowadziÄ do problemów w przyszÅoÅci, bo ludzie mogÄ
siÄ odwróciÄ przeciwko Tobie
tak widziaÅem i czytaÅem opis twojej grupy swing/lets ale nadal nie ma osiagnietego pierwszego (1tp ) to znaczy ze sygnaÅ nie dziaÅa jak powinien
widze teÅŒ wiele bÅedów - trading nie wyglada na oryginalny a sygnaÅy sÄ
sÅabe
to nieprawda udaÅo siÄ zdobyc 50 lub 100 pipsów i zarobic pieniadze ale mam pytanie gdzie jest pierwszy tp nie ma go podanego to prawda ÅŒe sa bledy
Najlepsza firma w jakiej byÅem
Najlepsza firma w jakiej byÅem, sygnaÅy sÄ na najwyÅŒszym poziomie jak i komunikacja z supportem. Jak na Polskie wyplaty bardzo fajna cena.
Najlepsza firma w Polsce
Najlepsza firma w Polsce, fenomenalna cenowo i jakoÅciowo;)
Polecam serdecznie
Najlepsza grupa sygnaÅowa w Polsce wâŠ
Najlepsza grupa sygnaÅowa w Polsce w jakiej byÅam, gold sniper ma super skutecznoÅÄ, a cenowo naprawdÄ dobrze jak na polskÄ kieszeÅ
To jest wÅaÅnie to
Projekt z ludźmi dla ludzi spoÅecznoÅÄ bardzo pomocna jak i edukatorzy. OdwiedziÅem ich osobiÅcie w GdaÅsku majÄ chÅopaki wiedzÄ a zÅoto w jednym paluszku. Polecam z czystym symieniem. Marek
SkorzystaÅem ze wspóÅpracy i nie jestemâŠ
SkorzystaÅem ze wspóÅpracy i nie jestem zadowolony. Zero jakiejkolwiek pomocy ÅŒe strony HT, jeÅli masz problem ze zrozumieniem czegokolwiek to trzeba zapisaÄ siÄ na szkolenie prywatne. Osoby które to prowadzÄ sÄ nastawione tylko i wyÅÄ cznie na pieniÄ dze, na dobru studentów jak i na rozwoju ich w ogóle im nie zaleÅŒy. Mimo jakiejkolwiek proÅby o pomoc Pana D czy Pana M byÅy odpowiedzi typu przyjdź na prywatne szkolenie ale subskrypcja co miesiÄ c byÅa pÅacona. MaÅo tego pytania zadawane na analizach Live na YouTube lub Zoomie dotyczÄ ce wyÅŒej wymienionych kwestii koÅczyÅy siÄ usuniÄciem mnie z Live lub blokowaniem mojej osoby na Zoomie albo YouTube. WiÄc same takie zachowanie Åwiadczy jaka ta firma jest profesjonalna. MógÅbym to zrozumieÄ jeÅli uÅŒyÅ bym brzydkich lub wulgarnych sÅów w kierunku osób prowadzÄ cych Live ale pytania byÅy na poziomie kulturalnym i grzecznoÅciowym. TakÅŒe jeÅli chodzi o mojÄ opiniÄ dotyczÄ cÄ wspóÅpracy z tÄ firmÄ to polecam omijaÄ szerokim Åukiem.
This is my second day with them on freeâŠ
This is my second day with them on free trial. I have the âSwing Master Vipâ package and they send few signals every week with small stoploss and big takeprofit. Only 1 tp and not like other signal providers. The first signal from yesterday gave 620 pips for example. They are serious and professional. Just try them out for free and you will understand
UPDATE:
After months of using their signals I can honestly say that this provider is by far the best signal provider. They are real as it should be. Experts who knows how to trade. Yesterday I won 462$ from their signal with 0.1 lot size. I closed it earlier but if I had followed until their tp then it would had been 800$.
The last two weeks only 1 sl hit. They send 1 signal per day with profits up to 800 pips. The sl is big so use snall lotsize - but the tp is bigger and high winrate.
I have spent thousands of dollars on many signal providers lifetime access. I have them all but I am today only using Swing Master vip and 3 other for technical analysis.
Åapa w górÄ
Na poczÄ
tku myÅlaÅam, ÅŒe trading to czarna magia, a tu wszystko wytÅumaczone na luzie i mega zrozumiale. Ekipa ma ogromnÄ
wiedzÄ, którÄ
potrafi przekazaÄ w prosty sposób. Luźno, konkretnie i z efektami â dokÅadnie tak, jak powinno byÄ ð Polecam kaÅŒdemu, kto chce nauczyÄ siÄ tradingu.
Najlepsza szkola i grupy sygnaÅowe wâŠ
Profesjonalne podejscie , wiedza na wysokim poziomie - Najlepsza szkola i grupy sygnaÅowe w jakich byÅam do tej pory. Polecam z czystym sumieniem
Niestety muszÄ napisaÄ
Niestety muszÄ napisaÄ, ÅŒe uwaÅŒam, iÅŒ w grupie S.M. panuje baÅagan. Nie wiadomo, czy sygnaÅy sÄ
dobre, czy zÅe â przez to Åatwo moÅŒna straciÄ pieniÄ
dze.
JeÅli pojawi siÄ sygnaÅ z bardzo odlegÅym TP, trzeba czekaÄ dÅugo, a gdy cena pójdzie na SL, koÅczy siÄ to stratÄ
, poniewaÅŒ brak jest jasnej informacji, jak dÅugo naleÅŒy trzymaÄ pozycjÄ.
Zdarza siÄ równieÅŒ, ÅŒe po czÄÅciowym osiÄ
gniÄciu TP (np. 1/4 lub 1/3) pozycja wraca na stratÄ. WyglÄ
da to tak, jakby w grupie S.M. wiedzieli, ÅŒe cena poszÅa na SL, i nastÄpnie wysyÅali nowe sygnaÅy.
JeÅli ryzyko jest duÅŒe, lepiej byÅoby podawaÄ Åredni TP, a nie bardzo odlegÅy (np. 500 pipsów), ÅŒeby nie trzeba byÅo czekaÄ tak dÅugo.
Brakuje teÅŒ wyraźnych informacji, kiedy dokÅadnie zamykaÄ pozycjÄ.
Mam nadziejÄ, ÅŒe w grupie da siÄ to jeszcze poprawiÄ i wprowadziÄ wiÄcej przejrzystoÅci.
DziÄkujÄ za uwagÄ.

Huracan Trading ããã®åç
Jestem bardzo zadowolony z HuracanâŠ
Jestem bardzo zadowolony z Huracan Trading!
SygnaÅy sÄ
skuteczne i dobrze przemyÅlane, a do tego duÅŒo siÄ nauczyÅem dziÄki materiaÅom edukacyjnym i livom na YouTubie z Adamczykiem.
PróbowaÅem róŌnych sygnaÅów i edukacji z wielu źródeÅ, ale dopiero w Huracan Trading znalazÅem to, czego szukaÅem â prawdziwe zÅoto!
Åwietna atmosfera, konkretne podejÅcie do tradingu i realna wartoÅÄ â widaÄ, ÅŒe chÅopaki wiedzÄ
, co robiÄ
Polecam kaÅŒdemu, kto chce rozwijaÄ siÄ w tradingu i osiÄ
gaÄ lepsze wyniki!
PS. JeÅli znajdziecie jakieÅ bÅÄdy w moim tekÅcie, wybaczcie, nie jestem Polakiem ð
Szczerze polecam Huracan Trading
Szczerze polecam Huracan Trading do nauki i doskonalenia umiejÄtnoÅci tradingu. Akademia zawiera kilkadziesiÄ t godzin nagraÅ szkoleniowych oraz caÅÄ masÄ pomocnych dokumentów, do tego codzienne analizy rynku, trafne sygnaÅy, aktywna i pomocna spoÅecznoÅÄ oraz wsparcie Dawida, Åukasza i caÅego zespoÅu. Doceniam uczciwe podejÅcie i atmosferÄ.
Opinia
Åwietna ekipa! Wszystko jasno tÅumaczÄ
i naprawdÄ pomagajÄ
zrozumieÄ trading. Polecam kaÅŒdemu, kto chce nauczyÄ sie
trejdingu od podstaw ðªð
To miejsce jest idealne dla kaÅŒdego ktoâŠ
To miejsce jest idealne dla kaÅŒdego kto chce siÄ nauczyÄ graÄ na gieÅdzie. Wszystkie materiaÅy sa w 100% zrozumiaÅe dla kaÅŒdego. Dodatkowo ciagÅe wsparcie zawodowych traderów oraz caÅej grupy osób szkolÄ cych siÄ, pomaga w zrozumieniu zasad dziaÅania. Jestem mega zadowolony, ÅŒe trafiÅem na tÄ grupe i polecam ja kaÅŒdemu kto zaczyna przygodÄ z tradingiem. Tylko HT ðª
Z czystym sumieniem mogÄ poleciÄâŠ
Z czystym sumieniem mogÄ poleciÄ Huracan Trading! KompleksowÄ edukacja z super profesjonalnÄ ekipÄ i naprawdÄ super druÅŒynowej atmosferze! CiÄ gÅy kontakt z edukatorami i wspólne rozkminy na discordzie. Analiza waszych bÅÄdów na bieÅŒÄ co. Bez lania wody albo naciÄ gania na róŌnego rodzaju scamy. Plus to grupy sygnaÅowe które serio robiÄ wyniki"i nie kosztuja duzo w porownaniu do generowanych zyskow". Najlepsze miejsce do którego trafiÅem do tej pory. Wszystko od podstaw no i jeszcze raz ATMOSFERA.
Trading bez Åciemy
Pomocna, merytoryczna ekipa, bez Åciemniania i zbÄdnego marketingu - mówiÄ jak jest. JeÅli trzymasz siÄ zasad, wygrywasz. Polecajka!
MiÅa rodzinna atmosfera i ogromna dawkaâŠ
MiÅa rodzinna atmosfera i ogromna dawka wiedzy! Polecam kaÅŒdemu kto chce na prawdÄ nauczyÄ siÄ tradingu bez Åciemy
Polecam 100%