レビュアーのコメントを見てみましょう
Tidigt i mars beställdes bokhyllor. Efter några dagar kom besked att leverans skulle ske under vår/sommar. I mitten av augusti kom besked att att de var på väg. Ingen leverans har nåt oss ännu.... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Vi samlar inte längre in recensioner från Trustpilot utan samlar endast in verifierade recensioner från judge.me
スウェーデン
- hus41.se
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Verkar vara ett blufföretag
Verkar vara ett blufföretag . Inget telefonnummer, inga besked, ingen leverans. Hus41 om ni inte är ett blufföretag så behöver ni kraftfullt rycka upp leverans och kunddialog! Jag beställde och betalade ett vitrinskåp i december och ingen vara har kommit. Ingen återkoppling via mail.
Bristande information
Får ingen information om när jag kan tänkas få min vara trots fråga om det. Finns inget telefonnummer att ringa, endast mailkontakt. Besked om att varan är på väg efter 1 vecka. Efter 2 veckor ett svar att det är omgående leverans, dvs 1-4 veckor. Nu har det gått 10 veckor sen jag beställde. Har väntat länge och vill veta!!!
Beställde 31 januari
Beställde 31 januari, betalade på en gång, har mejlat flera gånger angående min beställning, fått ett svar att beställningen var borttappad. Skulle omgående skickas en ny för ca tre veckor sedan. Har inte kommit någon produkt ännu. Känner mig lurad.
Jag har inte fått min beställning i…
Jag har inte fått min beställning i huvudtaget och ingen har gjort någonting när jag tåg kontakt med er

Vilseledande företag
Varorna tog 1 månad att få. Hade jag vetat att de kom från Kina, så hade jag inte beställt dem!!

Villa からの回答
Beställde varor i november 2025.
Beställde varor i november 2025.
Har betalt fakturan. Har mailat hus41.
Får som ett automatiskt svar.det står att dom ska söka efter mitt paket men får ingen återkoppling var min leverans kan befinna sig./R-M

Villa からの回答
Får fakturor och påminnelser men inga…
Får fakturor och påminnelser men inga varor! Är månad sen jag beställde

Har som betalningsalternativ "Klarna
Har som betalningsalternativ "Klarna - få först betala sen", men det gäller inte! Beställde i februari, fick betala i mars och varan levererades i september! Uruselt! Undvik detta företag!

Villa からの回答
USEL leveranstid och ingen information
I mitten av augusti kom besked att att de var på väg.
Ingen leverans har nåt oss ännu.
Hus41 kan inte ge någon som helst information om hur lång tid det kan tänkas ta.
Nu - sju månader(!) senare har vi ännu inte fått våra bokhyllor som vi betalat för. Och ingen annan info än att "Tålamod. De är på väg".
En stjärna känns för snällt att ge men det går inte att välja mindre.

Totalt värdelöst företag
Totalt värdelöst företag. Noll känsla för kundsupport. Skickar inte hela beställning. För lång leveranstid. Hittar på ursäkter hela tiden. Lurendrejerier rakt igenom. Handla inte här, du blir bara missnöjd om du ens får dina varor.

Villa からの回答
Jag beställde en vara 30 maj och har…
Mycket trevligt bemötande lördag 6 september.
Jag har inte fått det jag beställde och kommer inte att få det så det är jag besviken över men förhoppningsvis kommer åtminstone fakturan bli krediterad.
08bb1637

Uppdatering.
Uppdatering.. byrån som beställdes 6/11-24 är fortfarande inte levererad nu 7 månader senare. Jag har flertalet gånger velat häva köpet men enligt hus41 är detta inte möjligt.
Skåpet är dessutom redan betalt vid beställning 4139kr.
Rekommenderar ingen att köpa något från hus41.

Villa からの回答
Lååång vänte tid på leverans om jag ens får det jag beställt.
Beställde en vindklocka via cdon och nu har det gått 11 dagar och jag har fortfarande inte fått något besked om när jag får min vara.

Återkommande kund!
Har handlat många fina inredningsartiklar från deras fysiska butik i Forshaga. Så fina produkter, känns noga utvalda och av hög kvalitet! Köpt både julpynt, lampor, vackra skärbrädor, skålar, handdukar och andra köksdekorationer. Rekommenderar verkligen att handla här 😍

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。