Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn pÃ¥ mÊrket med en kuglepen. Dette opdagede vi desvÊrre fÞr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk og Êrlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling pÃ¥ en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjÊlpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op ð Super rÃ¥dgivning ift. va... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dÃ¥rlige nÊtter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag fÃ¥r vi dynen leveret og vi fÃ¥r de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hush Little One â Kvalitetsudstyr og interiÞr i nordisk design Velkommen til vores univers af nÞje udvalgt babyudstyr og interiÞr. Hos Hush Little One finder du alt fra blÞde tekstiler til praktisk tilbehÞr, der gÞr hverdagen med en lille ny bÃ¥de nemmere og smukkere. Vi udvÊlger vores produkter med omhu og lÊgger vÊgt pÃ¥ tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. NÃ¥r du handler hos os, kan du vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ produkter, der holder, og som er skabt med kÊrlighed til de mindste verdensborgere. Vi glÊder os til at sende din pakke afsted!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kunne man give 6 stjerne havde de ogsÃ¥âŠ
Kunne man give 6 stjerne havde de ogsÃ¥ fÃ¥et det ðððððð
Jeg er faldet helt pÃ¥ halen over deres produkter. Smukke gennemfÞrte produkter. Jeg har multinesten, junior tyngde dynen og 2 natdragter. Og Wow det til hele, det koster lidt mere end nogle af de andre steder men den pris er retfÊrdig for det produkt man fÃ¥r. Ville Þnske jeg havde haft dem fra min pige var lille. Tyngdedynerne er varmeregulerende og den ENESTE dyne min datter selv beder om at fÃ¥ pÃ¥ af alle dem vi hat haft. Multinesten er god bÃ¥de pÃ¥ sofaen og i sengen og holder formen og altsÃ¥ natdragterne er sÃ¥ gennemfÞrte og lÊkker kvalitet! Ãnsker mig ALT de har lavet og hÃ¥ber de en dag laver til voksne ð tÞv ikke med at prÞve deres produkter hvis dit barn sover dÃ¥rligt, de har ihverfald virkelig hjulpet min pige (2 Ã¥r) â€ïž Ellers skriv til dem, de overdrevet sÞde at vÊre i kontakt med!

LÊkkert produkt
LÊkkert produkt. Vi har to dyner, en til den store pÃ¥ snart 5 og en til den yngste pÃ¥ 16 mÃ¥neder. Det beroliger begge bÞrn nÃ¥r de er overtrÊtte - det bliver dog lige varmt nok her i sommermÃ¥nederne ð

Min datter på 5 år elsker sin nye dyne
Min datter pÃ¥ 5 Ã¥r er generelt ikke sÃ¥ glad for nye tiltag, men hun blev straks vild med dynen og finder en enorm tryghed under hendes âhyggedyneâ, som hun kalder den.
Efter hun er begyndt at sove med den, har hun fået en mere rolig sÞvn. Hun er blevet mere stille -fÞr talte hun meget i sÞvne- og hun bevÊger sig heller ikke nÊr så meget.
Er sÃ¥ glad for dynen og ville Þnske, jeg havde fundet Hush tidligere. Tak for jer ðð»

Hush Little One ããã®åç
Fin oplevelse med bestilling ogâŠ
Fin oplevelse med bestilling og levering, men dynen virker ikke pÃ¥ min lille urolige baby pÃ¥ 6 mdr desvÊrre ð« ð«

Produkter af hÞjeste kvalitet
Modtog hurtigt den lÊkreste pakke med en junior dyne og en junior plus. De er sÃ¥ smukke og lÊkre. Og mine drengene har nydt dynerne fra dag 1 selvom de er 6 og 3 Ã¥r. Herhjemme forkorter dynen indsovningen og forlÊnger sÞvnen en halv time om morgenen. ð«¶ðŒ Vil klart anbefale produktet til andre â€ïž

Alle pengene vÊrd :-)
Efter kun små 14 dage med tyngdedynen sover vores datter nu strÊk på 5-7 timer uden at vågne. Derudover er det nu muligt at putte hende, uden at skulle vugge hende i sÞvn, men blot give hende dynen på og nus på kinden.
Vi er SÃ
glade for vores kÞb âºïž

Hush Little One ããã®åç
Hurtig afsendelse og levering og enâŠ
Hurtig afsendelse og levering og en dyne af virkelig god kvalitet.

TAK ð«¶ðŒ
Ikke kun et produkt, men et redskab og vejledning til bedre sÞvn.
Vi er gået fra at vÊre oppe hver time - til et barn, som sover igennem. Der er blevet skabt trygge og faste rutiner med hjÊlpemidler fra Hush Little One, som er uundvÊrlige for os! Tyngedynen giver vores barn den tryghed, som hun har stor behov for. FÞr hen tog putningerne timevis, hvor vi sad med vores hÊnder på hende, dette er blevet erstattet på tyngedynen.
Vi har netop modtaget nattÞjet, igen - kvalitet over alle forventninger. Der er tÊnkt på alle detaljerne. Tryghed, varme og komfort. Jeg har ikke oplevet en natdragt fÞr, hvor barnet svÞbt i overdelen. Dette har stor betydning for os, da vi kan have bleskift om morgen og aften uden alt tÞjet skal af og vores barn fÞler sig utrygt.
Vi er kÊmpe fan - tusind tak for hjÊlpen.
Overskud og smil er tilbage på kontoen.

Håber på lÊngere sÞvn
Jeg kÞbte en tyngdedyne til min 3,5 måneders dreng, som kun sover 1-1,5 time af gangen. Han ligger urolig og jeg havde håbet på at en tyngdedyne ville hjÊlpe. Det gjorde det ikke, eller det vil sige at han ligger nu mere rolig og kan godt lide at ligge med dynen, men den har ikke hjulpet på at han sover lÊngere. Jeg havde nok desperat ledt efter et mirakel, men nu har han en dyne som han er glad for.

Verdens bedste krammedyne
Fantastisk og hurtig service. Derudover har dynen virkelig gjort en forskel for sÞvnen her hjemme, så kunne man give mere end fem stjerner, så havde jeg gjort det!
âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Det er krammedynen, som datteren pÃ¥ to Ã¥r kalder den. ð€ðŒ

Hush Little One ããã®åç
Giver ro og er lÊkker at mÊrke på
Super produkt, klart den bedste model vi endnu har prÞvet, bÞrnene opsÞger selv brugen af den.

Hush Little One ããã®åç
Gode nÊtter og hurtig putning
Da vores datter på 4 mdr pludselig kun ville sove op ad mor og vågnede utrolig mange gange om natten, besluttede vi at prÞve en tyngdedyne og allerede efter 1. nat sov hun i tremmesengen med kun 1 opvågning og putningen tog ikke mere end 5 min. Den aller bedste beslutning og kan klart anbefales til alle!

Hush Little One ããã®åç
Tak for at have reddet vores aftener
Vi har KÃMPET i snart 1,5 Ã¥r med at fÃ¥ vores sÞn pÃ¥ 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to aftener er han faldet pÃ¥ sÞvn under en halv time. Vi hÃ¥ber, at det varer ved. KÊmpe anbefaling herfra. Dynen er i lÊkkert materiale og ogsÃ¥ dynebetrÊkket - flotte farver og materiale. Tak for at have reddet vores aftener. Mvh de trÊtte forÊldre

Hurtigt levering
Hurtigt levering. ð€© bestilte onsdag eftermiddag, den ankom torsdag formiddag.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã