Hush Little One レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn pÃ¥ mÊrket med en kuglepen. Dette opdagede vi desvÊrre fÞr... もっず芋る

Fantastisk og Êrlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling pÃ¥ en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjÊlpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rÃ¥dgivning ift. va... もっず芋る

Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dÃ¥rlige nÊtter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag fÃ¥r vi dynen leveret og vi fÃ¥r de... もっず芋る

䌁業が回答したした

3. 寝宀家具店
  4. リネン専門店
  5. モビィティ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hush Little One – Kvalitetsudstyr og interiÞr i nordisk design Velkommen til vores univers af nÞje udvalgt babyudstyr og interiÞr. Hos Hush Little One finder du alt fra blÞde tekstiler til praktisk tilbehÞr, der gÞr hverdagen med en lille ny bÃ¥de nemmere og smukkere. Vi udvÊlger vores produkter med omhu og lÊgger vÊgt pÃ¥ tre ting: Sikkerhed, komfort og kvalitet. NÃ¥r du handler hos os, kan du vÊre sikker pÃ¥ at fÃ¥ produkter, der holder, og som er skabt med kÊrlighed til de mindste verdensborgere. Vi glÊder os til at sende din pakke afsted!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Kunne man give 6 stjerne havde de også

Kunne man give 6 stjerne havde de også fået det 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg er faldet helt pÃ¥ halen over deres produkter. Smukke gennemfÞrte produkter. Jeg har multinesten, junior tyngde dynen og 2 natdragter. Og Wow det til hele, det koster lidt mere end nogle af de andre steder men den pris er retfÊrdig for det produkt man fÃ¥r. Ville Þnske jeg havde haft dem fra min pige var lille. Tyngdedynerne er varmeregulerende og den ENESTE dyne min datter selv beder om at fÃ¥ pÃ¥ af alle dem vi hat haft. Multinesten er god bÃ¥de pÃ¥ sofaen og i sengen og holder formen og altsÃ¥ natdragterne er sÃ¥ gennemfÞrte og lÊkker kvalitet! Ønsker mig ALT de har lavet og hÃ¥ber de en dag laver til voksne 🎁 tÞv ikke med at prÞve deres produkter hvis dit barn sover dÃ¥rligt, de har ihverfald virkelig hjulpet min pige (2 Ã¥r) ❀ Ellers skriv til dem, de overdrevet sÞde at vÊre i kontakt med!

2023幎6月15日

KÊre Sif,
wauw! Dine flotte ord vil jeg leve hÞjt på lÊnge! Tusind tak :)

Det gÞr mig så glad, at du kan fornemme den gode kvalitet! Men allergladest er jeg for, at det har hjulpet din datter til stÞrre ro i sÞvnen :)

LÊkkert produkt

LÊkkert produkt. Vi har to dyner, en til den store pÃ¥ snart 5 og en til den yngste pÃ¥ 16 mÃ¥neder. Det beroliger begge bÞrn nÃ¥r de er overtrÊtte - det bliver dog lige varmt nok her i sommermÃ¥nederne 😊

2023幎7月24日

KÊre Mette,
tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at hÞre, at dynerne kan berolige når overtrÊtheden melder sig :)

Vi har gjort alt hvad vi kan, for at gÞre tyngdedynen så lidt varmgivende som muligt, men der vil alligevel altid vÊre nogle bÞrn, for hvem dynen er for varm på de varme dage :)

Min datter på 5 år elsker sin nye dyne

Min datter på 5 år er generelt ikke så glad for nye tiltag, men hun blev straks vild med dynen og finder en enorm tryghed under hendes ‘hyggedyne’, som hun kalder den.

Efter hun er begyndt at sove med den, har hun fået en mere rolig sÞvn. Hun er blevet mere stille -fÞr talte hun meget i sÞvne- og hun bevÊger sig heller ikke nÊr så meget.

Er sÃ¥ glad for dynen og ville Þnske, jeg havde fundet Hush tidligere. Tak for jer 🙏🏻

2023幎8月1日

Hej Hanna,

Tusind tak for at dele jeres opstart med jeres nye tyngdedyne med os :)

Det gÞr mig så glad at hÞre, at I kan mÊrke en positiv forskel på flere punkter med din datters sÞvn :)

Jeg sender ekstra sÞvnstÞv herfra :)

Virkelig hurtig levering.

2023幎7月24日

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :)

Jeg sender din anmeldelse videre til vores sÞde lagermand Ulrik som har pakket din ordre - det vil han sÊtte pris på :)

Natalija

Fin oplevelse med bestilling og

Fin oplevelse med bestilling og levering, men dynen virker ikke pÃ¥ min lille urolige baby pÃ¥ 6 mdr desvÊrre 🫠🫠

2023幎7月23日

Hej Helene,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)

Selvom vi ville Þnske at vi kunne hjÊlpe alle småbÞrn på vej mod bedre sÞvn, er dette desvÊrre ikke altid muligt :)

Du er mere end velkommen til at skrive til mig på natalija@hushlittleone.com, hvis du har spÞrgsmål eller Þnsker små fifs til en god opstart med vores tyngdedyne :)

Jeg krydser fingre for at den lille finder ro i sÞvnen, og at i finder den metoder der virker for jer :)

Produkter af hÞjeste kvalitet

Modtog hurtigt den lÊkreste pakke med en junior dyne og en junior plus. De er sÃ¥ smukke og lÊkre. Og mine drengene har nydt dynerne fra dag 1 selvom de er 6 og 3 Ã¥r. Herhjemme forkorter dynen indsovningen og forlÊnger sÞvnen en halv time om morgenen. 🫶🏌 Vil klart anbefale produktet til andre ❀

2023幎7月12日

Hej Mie,

Hvor er jeg glad for at hÞre at begge din drenge har taget så godt imod deres nye dyner :)

Der er ikke noget bedre end når de "små" finder ro i sÞvnen, og overskuddet stiger for både små og voksne i hverdagene :)

Jeg sende jer de bedste sÞvntanker herfra :)

Alle pengene vÊrd :-)

Efter kun små 14 dage med tyngdedynen sover vores datter nu strÊk på 5-7 timer uden at vågne. Derudover er det nu muligt at putte hende, uden at skulle vugge hende i sÞvn, men blot give hende dynen på og nus på kinden.
Vi er SÅ glade for vores kÞb ☺

2023幎7月17日

Hej Sofie,

Hvor er jeg glad for at hÞre, at jeres datter har taget så godt imod sin nye tyngdedyne, og at det kan mÊrkes på både putningerne og sÞvnen :)

Jeg sender ekstra sÞvnstÞv herfra :)

Natalija

Hurtig afsendelse og levering og en

Hurtig afsendelse og levering og en dyne af virkelig god kvalitet.

2023幎7月6日

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :)

Dejligt at hÞre at i har vÊret tilfredse med vores levering, og at i kan mÊrke den gode kvalitet i vores produkter som er en af grundstenene i vores virksomhed :)

TAK 🫶🏌

Ikke kun et produkt, men et redskab og vejledning til bedre sÞvn.
Vi er gået fra at vÊre oppe hver time - til et barn, som sover igennem. Der er blevet skabt trygge og faste rutiner med hjÊlpemidler fra Hush Little One, som er uundvÊrlige for os! Tyngedynen giver vores barn den tryghed, som hun har stor behov for. FÞr hen tog putningerne timevis, hvor vi sad med vores hÊnder på hende, dette er blevet erstattet på tyngedynen.
Vi har netop modtaget nattÞjet, igen - kvalitet over alle forventninger. Der er tÊnkt på alle detaljerne. Tryghed, varme og komfort. Jeg har ikke oplevet en natdragt fÞr, hvor barnet svÞbt i overdelen. Dette har stor betydning for os, da vi kan have bleskift om morgen og aften uden alt tÞjet skal af og vores barn fÞler sig utrygt.
Vi er kÊmpe fan - tusind tak for hjÊlpen.
Overskud og smil er tilbage på kontoen.

2023幎7月12日

KÊre Trine,
Det er mig, som takker for din flotte anmeldelse!
Wauw! Det er en helt vild effekt I har haft af tyngdedynen. Det gÞr mig simpelthen så glad at lÊse.

Tak også for de flotte ord om vores nye natdragter, som der er lagt mange tanker bag :)

Rigtig god sommer til dig.

Tak for dejlig dyne

2023幎7月2日

KÊre Martin,
velbekomme!

Tak for at du valgte at handle hos os :)

Jeg krydser for mere sÞvn på kontoen, og Þnsker dig en god sommer.

Håber på lÊngere sÞvn

Jeg kÞbte en tyngdedyne til min 3,5 måneders dreng, som kun sover 1-1,5 time af gangen. Han ligger urolig og jeg havde håbet på at en tyngdedyne ville hjÊlpe. Det gjorde det ikke, eller det vil sige at han ligger nu mere rolig og kan godt lide at ligge med dynen, men den har ikke hjulpet på at han sover lÊngere. Jeg havde nok desperat ledt efter et mirakel, men nu har han en dyne som han er glad for.

2023幎6月8日

Hej Ida,

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på :)

Det er helt naturligt med en tilvÊnningsperiode, og at din sÞn er glad for den, er et rigtigt godt fÞrste tegn :)

Du er mere end velkommen til at kontakte mig pr. mail på natalija@hushlittleone.com hvis jeg kan vÊre behjÊlpelig med gode tips og tricks til tilvÊnningen, eller andre spÞrgsmål skulle opstå :)

Verdens bedste krammedyne

Fantastisk og hurtig service. Derudover har dynen virkelig gjort en forskel for sÞvnen her hjemme, så kunne man give mere end fem stjerner, så havde jeg gjort det!
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Det er krammedynen, som datteren pÃ¥ to Ã¥r kalder den. 🀌🏌

2023幎2月15日

Hej Camilla,

Tusind tak for din varme anbefaling, den gÞr os virkeligt glad :)

Vi elsker din datters kÊlenavn til dynen! Måske vi skulle overveje at kalde den det fremadrettet ! :)

Natalija

God service og hurtig levering

2023幎6月5日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse :)

Hvor er det dejligt at hÞre at du har vÊret tilfreds med vores service og hurtige levering. Det sÊtter vi stor pris på :)

Natalija

Giver ro og er lÊkker at mÊrke på

Super produkt, klart den bedste model vi endnu har prÞvet, bÞrnene opsÞger selv brugen af den.

2023幎6月5日

Hej Stine,

Tusind tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :)

Hvor er det dejligt at hÞre at jeres bÞrn selv opsÞger deres dyner, og at i er glade for jeres kÞb :)

Natalija

Gode nÊtter og hurtig putning

Da vores datter på 4 mdr pludselig kun ville sove op ad mor og vågnede utrolig mange gange om natten, besluttede vi at prÞve en tyngdedyne og allerede efter 1. nat sov hun i tremmesengen med kun 1 opvågning og putningen tog ikke mere end 5 min. Den aller bedste beslutning og kan klart anbefales til alle!

2023幎6月7日

Hej Mette,

Hvor er det dejligt at hÞre at jeres datter har taget så godt imod sin nye tyngdedynen allerede efter 1. nat og at roen har kunne mÊrkes så hurtigt :)

Natalija

Tak for at have reddet vores aftener

Vi har KÆMPET i snart 1,5 Ã¥r med at fÃ¥ vores sÞn pÃ¥ 20 mdr til at sove. Putning tog som regel 1-3 timer. Vi bestilte juniordynen i weekenden (pinse), fik den onsdag morgen (hurtigt), og de sidste to aftener er han faldet pÃ¥ sÞvn under en halv time. Vi hÃ¥ber, at det varer ved. KÊmpe anbefaling herfra. Dynen er i lÊkkert materiale og ogsÃ¥ dynebetrÊkket - flotte farver og materiale. Tak for at have reddet vores aftener. Mvh de trÊtte forÊldre

2023幎6月1日

KÊre Mie,
Dine ord vil jeg leve hÞjt på hele weekenden!
Det gÞr mig så glad, at I har fået mere voksentid og en roligere afslutning på dagen. Det betyder virkelig noget :)

Rigtig god sommer til Jer.

Hurtigt levering

Hurtigt levering. 🀩 bestilte onsdag eftermiddag, den ankom torsdag formiddag.

2023幎5月23日

Hej Christina,

Tusind tak for din anbefaling, det sÊtter vi stor pris på :)

Jeg sender din ros videre til Henrik, der har stået for at pakke din ordre :)