レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service og kvalitet☺☺ Har kÞbt sengetÞj til voksen dyner endda med ekstra lÊngde.. sengetÞjet er helt perfekt i stÞrrelsen og dynen bliver hvor den skal. Kvaliteten er i top og sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kÞbte en juniortyngdedyne til min sÞn. Jeg havde ledt efter en fluffy tyngdedyne med fyld, der ikke alene bestÃ¥r af glasperler, og som samtidig er uden polyester. Den fandt jeg hos Lalatoto. Kval... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nem tilgang til bestilling, hurtig betjening og fin vare 👍🏻

5぀星のうち5の評䟡

Lalatoto har de lÊkreste produkter og verdens bedste kundeservice! Mine bÞrn har hver deres tyngdedyne og de kan ikke undvÊre den. Perfekte til en pause midt pÃ¥ dagen, indsovningen om aftenen og sÃ¥ e... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 寝宀家具店
  3. マタニティ ストア

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Lalatoto of denmark Et nyt kapitel fra skaberne af Hush Little One. Et sÞvnunivers af naturlige materialer og med vÊrdier som Êrlighed og transparens. En lille dansk familievirksomhed med store drÞmme. KÊrlige hilsner, Sara & Nicolaj

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

AnbefalingsvÊrdige tyngdedyner👌🏌

Lalatoto var meget behjÊlpelige hele vejen igennem processen. Vi fik god (og hurtig) vejledning over chatten flere gange - selv i weekenden. Tyngdedynerne til voksne er lÊkre, og man mÊrker hurtigt, at man sover bedre om natten. Og de er gennemsigtige med produkt-materialer og kvalitet

2025幎12月29日

KÊre Laura,
Tusind tak for dine flotte ord!
Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞrst og fremmest sover godt med vores Kapok-tyngdedyne, men også at du sÊtter pris på gennemsigtighed, når det kommer til materialer. Det er nemlig også vigtigt for os.

Lalatoto skuffer ikke!

Kort og godt.
Om man er baby, barn eller mor, sÃ¥ er det hverdagsluksus at sove med – og i – de lÊkre ting, som er kommet ud af Sara og Nicolajs tanker.
Man mÊrker med det samme, at der er tÊnkt over alle detaljer. Farver, materialer, hvordan det bliver pakket når det bliver sendt, ja selv bindebåndenes lÊngde til betrÊkket er nÞje gennemtÊnkt, så det er nemt at få af og på igen.
Og det er ikke kun mig som synes det er godt, deres dyner og puder er os vores bÞrns fÞrste valg.
Alle skulle beriges med lidt lalatoto i deres hverdag 😍

2025幎12月22日

KÊre Naja,
Jeg smelter! TUSIND tak for at tage dig tid til at skrive SÅ mange sÞde ord i én anmeldelse. Det er virkelig rÞrende at hÞre, hvordan hele familien, bÃ¥de store og smÃ¥, er glade for vores produkter. TAK!

Super fine produkter 👌🏻 Der er super

Super fine produkter 👌🏻 Der er super service og ikke mindst masser af erfaring i god sÞvn. De bedste anbefalinger herfra 🫶🏌

2025幎12月5日

KÊre Katja,
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder mere end du aner!

GlÊdelig jul til dig og dine.

Fantastisk service og produkt

Fantastisk service og produkt!
En fornÞjelse at handle med Jer - lige fra spÞrgsmål og hurtige svar i chatten til en personlig hilsen med i pakken. Tak for jer!

2025幎11月10日

KÊre Pernille,
Wauw! TAK for dine flotte ord. Det varmer på denne decemberdag :)

KÞbte den fineste månepude

KÞbte den fineste månepude, super lÊkkert produkt, lavet i rigtig gode materialer og et stort hit ved putte/hygge tid for mine bÞrnebÞrn.

2025幎10月31日

KÊre Susanne,
Hvor lyder det bare hyggeligt :)
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder mere end du aner.

Fantastisk service og produkter🙏

Jeg har kÞbt en kapok tyngdedyne som er virkelig lÊkker og jeg sover dejligt. Den regulerer temperaturen godt så den ikke er voldsom varm om sommeren. Og her, indtil videre på de få kolde nÊtter hvor det nÊrmede som frysepunktet var den dejlig varm, ikke for varm, men tilpas.
Jeg vejer 79 og kÞbte en 9 kilos, det passer perfekt. Udover det yder Lalatoto en rigtig god service🙏

2025幎6月18日

KÊre Anders,
Et forsinket men ikke desto mindre stort tak for dine flotte ord.
Det gÞr mig glad at hÞre, at du også mÊrker Kapoks gode egenskaber, isÊr når det kommer til temperaturregulering.
Det betyder bare så meget for en god nats sÞvn :)

LÊkreste sengetÞj ❀🥰

LÊkreste sengetÞj ❀🥰
Har aldrig haft sÃ¥ dejligt sengetÞj, vel og mÊrke som jeg bruger til mig selv 🙈(mor skal ogsÃ¥ sove godt) det er den lÊkreste kvalitet og skÞnne farver som ogsÃ¥ kan bruges til voksne 😉

Fedeste detalje; lynlÃ¥sen er meget flot skjult i midten af den ene langside og Ã¥bner helt over til anden langside af betrÊkket. 🥰(detaljen jeg fÞrst opdagede 2. Gang jeg lagde det på🙈)

Det skÞnneste sÞvnunivers 😊🥰

2025幎9月15日

KÊre Christina,
Et forsinket men ikke desto mindre STORT tak for din anmeldelse! Det betyder mere end du aner.
Og ja, kvinderne på vores lille danskejede systue er simpelthen så dygtige, at man kan have helt svÊrt ved at finde lynlåsen fÞrste gang :D

5぀星のうち5の評䟡

Smukkeste og blÞdeste sengerend 😍 vi er

Smukkeste og blÞdeste sengerend 😍 vi er super glade for den - den er praktisk, pÊn og elsker at den er lavet i kapok!

2025幎9月16日

KÊre Emma,
TUSIND tak for din anmeldelse! Det er bare så skÞnt at "mÞde" flere som sÊtter pris på gode naturlige materialer, og Kapok er bare fantastisk i sovemiljÞet!
Tak!

God service!

Super tilfreds med min sengerand, som er i virkelig god kvalitet. Vi vidste ved kÞb at der var en lÊngere leveringstid, trods det blev vi stadig informeret undervejs. Jeg har henvendt mig to gange hvor der er blevet svaret tilbage med det samme, også hurtigere end hvad jeg forventer.
KAN VARMT ANBEFALES!! 🀗

2025幎9月23日

KÊre Emil,
Et forsinket men ikke desto mindre stort tak for din anmeldelse! Det betyder mere end du aner :)

5぀星のうち5の評䟡

God og overskuelig hjemmeside med nogle

God og overskuelig hjemmeside med nogle fantastiske og gennemtÊnkte produkter.
Sengeranden jeg havde bestilt, havde forlÊnget leveringstid, der var mails fra Sara og Nicolaj, omkring dette.
Den slags opfÞlgning er virkelig go stil.
Ikke sidste gang jeg handler hos lalatoto 🩷☀

2025幎9月23日

KÊre Regitze,
Et forsinket men ikke desto mindre stort tak for dine flotte ord!
Dejligt at hÞre, at du fÞlte dig tryg i kÞbet på trods af den lange leveringstid. Med god kommunikation kommer man langt :)

Fantastisk service og kvalitet☺☺

Fantastisk service og kvalitet☺☺

Har kÞbt sengetÞj til voksen dyner endda med ekstra lÊngde.. sengetÞjet er helt perfekt i stÞrrelsen og dynen bliver hvor den skal. Kvaliteten er i top og så lÊkker.

Hurtig levering, bestilte tirsdag aften og kunne hente pakken i pakkeshop torsdag⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎9月22日

KÊre Natascha,
Et forsinket men kÊmpe stort tak for din anmeldelse! Det betyder mere end du aner.
Hvor er jeg glad for at hÞre, at sengetÞjet er lige i skabet!

Sindssygt lÊkker kvalitet

KÞbte et sÊt sengetÞj til min datter, og det er SÅ sindssygt lÊkkert 😍 Jeg skal helt sikkert have et mere og kigger ogsÃ¥ pÃ¥ flere af deres produkter som jeg er ret forelsket i 😁

2025幎8月5日

KÊre Ida Tanita,
TUSIND tak for dine flotte ord her, og ikke mindst din evige hep i indbakken :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。