Er enkel oh ryddig portal. Men, nÃ¥ har jeg ikke fÃ¥tt inn to mÃ¥nesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to mÃ¥neder. NÃ¥ skal ligninga registreres og kan ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt suveren tjeneste, lett Ã¥ bruke og det gir en utrolig ro og trygghet rundt Ã¥ leie ut boliger. Husleie.no hjelper deg fra A til à pÃ¥ en veldig brukervennlig mÃ¥te, og jeg merker ogsÃ¥ at leietakerne... ãã£ãšèŠã
Jeg har tidligere vÊrt fornÞyd med husleie.no, men synes de har lite kontroll nÃ¥r de sender meg en faktura pÃ¥ ett tidligere leieforhold som var over for ett Ã¥r siden. Det er en rotete portal som skape... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg og utleier var fÞrst enige om Ã¥ bruke Husleie.no sin depositumsgaranti, sÃ¥ jeg trykket fÞrst pÃ¥ dette. Underveis sÃ¥ fant jeg og utleier ut at jeg skulle bettale inn depositum og jeg gjorde dette.... ãã£ãšèŠã
Husleie.no er lÞsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
ãã«ãŠã§ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 82ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Veldig flinke og raske til å ordne opp hvis noe feil skjer. Jeg brukte dem på depositumgaranti
Umiddelbar hjelp ved min forespÞrsel om å slette uÞnsket faktura. Ikke noe lureri, veldig greit.
Det var imiderltid vanskelig å finne adressen for kundekontakten. Det står også at de har et telefonnummer man kan ringe, men dette eksisterer ikke. Jeg brukte langt tid på å finne ut av det, så det var et aber.
Dette kan utbedres.
Ellers ypperlig kundeservice.
Jeg har bare positivt å si om min opplevelse. Veldig oversiktlig og greit. Kan anbefales til alle som skal leie ut.
Veldig tungrodd hjemmeside, lite intuitiv manÞvrering.
Jeg og min huseier brukte husleiekontrakten dems, og jeg måtte godta innboforsikring for å få fullfÞrt signeringen.
Heldigvis var det enkelt å kansellere den i etterkant med angrerettskjema og en mail til kundeservice. Kundeservicen er utmerket og hjelpsom.
Har prÞvd i flere dager å få svar fra husleie.no ang. kontrakten jeg opprettet. De svarer ikke på mail, ikke på tlf (ventet i 20 min) og heller ikke via nettsiden/chatroboten.
Dette er for dårlig - og blir veldig overrasket når jeg ser flere her skriver at de får rask respons!
Veldig bra tjeneste. Har brukt den i noen år nå, og kommer nok til å fortsette å bruke den.
Det som er så fantastisk med husleie.no er at en er har bedre muligheter til å få inn husleien på rett tid som ofte kan vÊre et stort problem. En betaler lite for å oppnå sikrere betaling. Det er slitsomt å mase på husleien.
Rask oppfÞlging.
Godt system med presis styring. Er svÊrt tiÞfreeds. Vi benytter systemet på omtrent 10 utleieenheter.
Endelig et selskap med kundeservice som faktisk svarer på både telefon og e-post. SvÊrt fornÞyd!
Veldig ryddig, hjelpsomme kundesenter og professionalt! Remelige priser på tjenester de tilby. Anbefaler 100%
Styr unna dersom huseier bruker husleie.no.
Utrolig vanskelig å få tak i. Fortsetter å sende faktura flere måneder etter at vi har flyttet ut.
Det har hele veien vÊrt kjapp respons pÃ¥ mine henvendelser. Profesjonelle og effektive. Kan absolutt anbefales videre! Dette gjÞr det enklere Ã¥ vÊre utleier âïž
Svarer ikke på mail, og sender mailer om at depositum ikke er betalt når det er betalt.. enten har de lengre svartid enn NAV eller så må mailsystemet deres vÊre nede..
Svar på spÞrsmål tok ikke lang tid, god service og gode råd. Veldig fornÞyd i forhold til depositumkonto gjennom Husleie.no
Lang ventetid på telefon. Svarer ikke på mail. Depositumgaranti ikke teygg for utleier.
Jeg vil absolutt anbefale Husleie.no til alle som leier ut bolig! ð€©
Fra fÞrste stund har vi opplevd en utrolig god service. De svarer raskt på henvendelser og er veldig hjelpsomme. Jeg fikk masse nyttige tips og råd om hva som er lurt å tenke på med ny leietaker, som f.eks. grundig bakgrunnssjekk og tydelige avtaler.
Husleie.no gjÞr hele prosessen med utleie mye enklere og tryggere. Jeg er superfornÞyd og gir dem 5 stjerner for fantastisk service! ððððð
Tips til andre utleiere: Sjekk ut Husleie.no sine tjenester for depositumskonto og leiekontrakt. Det sparer deg for mye tid og hodebry! ð
Enkel, oversiktlig og velfungerende totallÞsning for boligutleie.
Hadde nettopp et leieforhold hvor leietaker sa opp leieforholdet kun dager fÞr innflytting. Alt var da samlet og depositum betalt via husleie.no.
Veldig greit å ha valgt Basic pakken til Husleie.no, slik at leietaker kunne gjÞres oppmerksom på at husleie ville bli fulgt opp i oppsigelsestiden og depositum fÞrst utbetalt etter avtalt 3 måneders oppsigelse. Det er også praktisk med muligheten for bindingstid på opptil 12 mnd. i kontrakten.