Vi fick för en tid sedan problem med en duschdörr i vÃ¥rt Attefallshus frÃ¥n Husverket. Ett kort samtal med Husverket löste problemet och den tidigare duschhörnan ersattes bums med en ny! Bra jobbat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÀnligt bemötande. God process för materialval, och relativt bra uppföljning under projektet. Dock nÃ¥got försenad leverans ut frÃ¥n vad som blev utlovat. Vi gjorde nog de flesta tillval man kunde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snyggt och funktionellt hus 40 kvm komplementbyggnad. Bra kontakt med sÀljare och montörer pÃ¥ plats. Felfritt hus och leverans i tid. Trevlig attityd frÃ¥n alla. Enda undantaget var killen pÃ¥ produktio... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi valde en totalentreprenad och det fungerade mycket bra. Den inledande fasen, dÀr vi hade kontakt med sÀljare och projektledare, var vÀldigt pedagogisk och tydlig. Vi fick bra stöd vid val av hus oc... ãã£ãšèŠã
Vilket Àr ert drömhus projekt? Ett fjÀllhus mitt i skidbacken, ett sommarhus i skÀrgården, eller varför inte en egendesignad friggebod med bastu och relaxavdelning? Företagare eller markÀgare med exploateringsplaner, kanske funderar ni på att paketera fÀrdigexploaterade tomter med arkitektritade fritidshus eller permanentbostadshus? Husverket Àr en helhetsleverantör av hus i alla dess former. Vår vision Àr att vara det sjÀlvklara valet som tar husbranschen till nÀsta nivå! Vi vill kunna inspirera dig och visualisera dina husdrömmar med hjÀlp av den senaste tekniken. Vår målsÀttning Àr att underlÀtta hela byggprocessen och skapa en trygghet gÀllande kostnader och ett totalansvar för ert kommande byggprojekt. Du ska sjÀlv kunna vara delaktig i skapandet av ditt drömhus. Med oss får du exempelvis möjlighet att testa olika placeringar på din tomt samt att bygga ditt hus i vår tjÀnst bygg online. En fÀrdig offert med leveransbeskrivning, ritningar och bilder laddar ni sedan enkelt ner direkt från vår hemsida. Vi kan erbjuda våra nyckelfÀrdiga husmoduler till konkurrenskraftiga priser och ett kvalitetssÀkrat helhetskoncept. Detta kan vi göra tack vare vår specialistkompetens inom alla led samt ett eget Àgarskap av både fabrik och produktion. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt kundsegment strÀcker sig från privatpersoner och företag till markÀgare och exploatörer. NÀr vi vÀl har skrivit ett köpeavtal erbjuder vi en totalentreprenad dÀr allt från bygglovsansökan till slutkontroll av ditt nya hus ingår. Allt detta kan bli verklighet. Låt Husverket hjÀlpa dig, vi kommer inte att göra dig besviken!
Munkforsplan 37, 12347, Farsta, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Huset överensstÀmde bra med bestÀllningen och förvÀntningarna. Trots komplicerade förhÃ¥llanden med mÃ¥nga trÀd pÃ¥ tomten sÃ¥ lyckades man lyfta huset pÃ¥ plats och dÀr Ahmed pÃ¥ Husverket gjorde allt och lite till för att lösa problemen som uppstod. Ãven en eloge till kranfirman.
Rakt igenom en mycket proffsig, seriös och trevlig upplevelse. Ãlskar mitt nya hus!
Mycket bra process att hitta rÀtt hus, rÀtt material, tjÀnster och leverans.
Effektivt att vÀlja tillval och all bestyckning. IstÀllet för att spendera oÀndliga timmar på byggvaruhus, kataloger, snickariexperter och andra leverantörer erbjöd Husverket en mycket effektiv process dÀr majoriteten av alla val gjorde under en dag och sen kunde huset gå till bestÀllning och produktion.
KvalitetsmÀssigt kÀnns huset mycket bra och skall nu testas under kommande vinter.
Snabb återkoppling och proffsigt bemötande! Problemet var åtgÀrdat under 24 timmar
Projekt ledaren Sahand har kÀmpat vÀldigt bra för att jag som kund får tillrÀkligt information och stod steg för steg från plan ritning tills huset kommer på rÀtt plats i fastigheten. Jag och min familje Àr nojda med sin problem losning och koordinations förmåga. Jag kan inte glomma Mohammads och Davids stod i processen. Alla som deltog för att fÀrdigstÀlla huset var jÀtte trevliga och ansvarsfulla.

husverket.se ããã®åç
Sahand o Ahmed gjorde ett mycket bra jobb vid husleveransen och var vÀldigt trevliga. De informerade hela tiden vad som skulle hÀnda.
De hade ett gott samarbete med Jinert.

husverket.se ããã®åç
Du gjorde ett super jobb, det gick snabbt, det ser vÀldigt vÀldigt mycket bÀttre ut stort tack för din hjÀlp och tid, plantorna Àr vÀldigt sköna att gå på och det e ett lysande resultat.
Stort tack, mvh Wilhelm super nöjd kund

husverket.se ããã®åç
Vår inledande kontakt med sÀljaren var riktigt bra. Han guidade oss igenom de val som måste göras för att kunna bestÀlla ett hus; i vårt fall ett Attefall av typen Pulpet Panorama P4.Vi fick veta att det var lång vÀntetid för hus från fabriken i Litauen, men att de skulle öppna en ny fabrik i BorlÀnge. Det tillkom dock en extra "avgift" på drygt 32,000 SEK för att få huset tillverkat i BorlÀnge och dÀrmed en snabbare leverans. Vi fick berÀknad leverans september 2022. Sedan blev det tyst. Vår produktionsansvarige meddelade ingenting nÀr det blev augusti och sedan september. Vi jagade, men inga besked kom. Till slut återkom Husverket med att det skulle bli oktober istÀllet. I oktober jagade vi besked och till slut fick vi veta att det skulle bli november. Vi begÀrde att få byta produktionsansvarig - han körde ju med radiotystnad! Vi började om på nytt med ny produktionsansvarig som lade upp en noggrann plan med leverans i slutet av januari 2023. Vi har senare fått reda på att varje produktionsansvarig har 50+ kunder att sköta om - inte en chans att hjÀlpa till med något alltså.
Nåja, det levererades enligt den nya planen (4 månader sent), men huset var inte fÀrdigt!
Vi pratade med lastbilsföraren som hÀmtat huset och han sa att nÀr han kom dit var det inte ens klart för lastning; han hade vÀntat tills sent på kvÀllen och då hade de i princip fått ge upp och lasta på huset som det var - halvfÀrdigt.
Husverkets avtal med Jinert (kranföretaget) tillåter 1 timme för lyftet. Om trailern med huset Àr sen (som i vårt fall) eller något hakar upp sig blir det DYRT och kunden betalar.
Vi begÀrde offert från ett lokalt kranföretag för en motsvarade kran och landade runt 10.000:- för en 8h arbetsdag plus transport till/från uppstÀllningsplats, etablering, avetablering.
Vår egen elektriker lyckades fixa till det hafsiga eljobbet från fabriken och dra fÀrdigt det som inte gjorts. Vår VVS-man fick göra om en hel del som var ogjort eller dåligt utfört. Husverkets egna snickare grÀt nÀstan - de åkte i skytteltrafik till Bauhaus och Beijer för att skaffa grejor som skulle funnits med från fabriken. De försökte bygga fÀrdigt huset på den lilla tid de fått på sig innan nÀsta leverans, men hade inte en chans.
Husverket saknade dessutom tillgång till kyltekniker så någon inkoppling av vÀrmepumpen kunde inte ske.
Ytterligare 3 veckor gick. Huset stod dÀr halvfÀrdigt, men vi hade ingen nyckel och ingen aning om huruvida Husverket tÀnkte fÀrdigstÀlla det hela och i så fall nÀr.Allt avfall, packmaterial, överblivet byggmaterial etc. dumpades på vår tomt. Innan de åkte hÀlsade snickarna att det ligger på kunden att stÀda upp. Miljöfarligt avfall, spik, metallrör, kakel, gips, fimpar, allt i en enda stor soptippsliknande hög.Efter några veckor återkom snickarna och fixade de sista arbetena i huset. Fabriken hade bl.a. mÀtt fel så de båda huskropparna passade inte riktigt ihop - det hela fick lösas på plats. Jag nÀmnde vÀl att vi betalade 32,000:- extra för snabb leverans från denna ypperliga fabrik�
VÀrmepumpen kunde fortfarande inte kopplas in - Husverkets kyltekniker var upptagen med annat. Vi tröttnade och kallade in en egen kyltekniker; och tur var vÀl det! Han upptÀckte att kopparrören i vÀggen saknade isolering och skulle oundvikligen ha orsakat röta i vÀggen efter ett par Ã¥r nÀr kondensen gjort sitt. Rören lÀckte ocksÃ¥ varför vakuum inte kunde uppnÃ¥s, ett fuskjobb utan like alltsÃ¥. Vi bestÀmde tillsammans med vÃ¥r kyltekniker att borra ett hÃ¥l genom vÀggen och leda ett nytt rör i kanal pÃ¥ utsidan. Det blev bÃ¥de snyggt (samma fÀrg som vÀggen) och sÀkert. Undrar hur mÃ¥nga tickande fukt-katastrofer det finns dÀr ute i Husverkets byggnader ð±
6 månader efter planerad leverans kunde vi så sÀtta nyckeln i dörren och ta huset i bruk.
Hade vi kunnat backa bandet skulle vi gÀrna haft resan med Husverket ogjord. De Àr oorganiserade, otydliga, oseriösa, dåliga på kommunikation och har på tok för lite personal för de uppdrag de åtar sig.
Vår mardröm börjar förhoppningsvis nÀrma sig sitt slut nu.
Slutfakturan Àr betald, och nu återstår bara de ökÀnda efter-fakturor som jag vet att många Husverket-kunder skrivit om i olika forum.
På slutfakturan står angivet att en snickare har varit hÀr och utfört slutbesiktning - något sådant har dock inte Àgt rum; en ren lögn alltså.
Vår första efter-faktura har kommit och går ut på att vi ska betala för den dÀr kranen som skickades efter från Småland: 96,679:- !!!
Så tro inte på vad som står i kontraktet vad gÀller sjÀlva lyftet - ni kan åka på en duktig efter-rÀkning för lyftet (och andra saker).
Vi har f.ö. flera ggr blivit ombedda att ta bort vÃ¥r recension frÃ¥n Trustpilot. Undvik gÀrna Husverket ð±

husverket.se ããã®åç
Tack till husverket vi Àr supernöjda resultatet frÃ¥n snickaren Ahmed och er snabba handlÀggning. ð

husverket.se ããã®åç
Fantastiskt kunnig och duktig hantverkare! Hur husverket har skött affÀren i övrigt lÀmnar mkt att önska, men TACK till Ahmed Ragragui för extraordinÀra hantverkare egenskaper, tack till Pablo Carrasco och William Linde Eriksson för proffsigt bemötande och alltigenom kundens bÀsta i åtanke.
Mycket snabbt, snyggt och smidigt utfört jobb med att justera fallet i golvet till duschen och extra plus med att dörren till huset också justerade så att den går att stÀnga utan problem nu.

husverket.se ããã®åç
Dilara Yildiz (bygglovsarkitekt) på Husverket har hanterat vårt bygglovsÀrende på ett föredömligt sÀtt.
Trevligt att kunna mötas personligen på deras kontor i Farsta för att få svar på frågestÀllningar. Allt har fungerat smidigt och problemfritt.
/Hasse och Sinikka Björnström
Vi har nu haft vÃ¥r âBolundareâ i drygt tvÃ¥ Ã¥r, och trivs utmÀrkt med huset. Det Àr anpassat efter vÃ¥ra önskemÃ¥l och behov i tÀt dialog med den kunniga sÀljaren. MÃ¥nga besökare har exempelvis efterfrÃ¥gat samma smarta kökslösning, med liten diskmaskin under frys som Àr under kyl.
Summa sumarum Àr vi mycket nöjda med vårt lilla hus.
Husverket Àr dåliga på att återkoppla till kund samt
komma med en åtgÀrdsplan vid som i vårt fall reklamation angående ett bullrande tak.
Vi har ett tak som bullrar nÀr det blåser och det upptÀcktes för dryga 2 år sedan nÀr vi flyttade in. Trots att vi påtalade felet direkt hÀnde ingenting det första året. DÀrefter har de varit hos oss 2 ggr men inte lyckats åtgÀrda felet. Men Àndå bra att de försökt men dÀr har de stannat.
Vi har sedan november 2022 haft kontakt mest från vår sida då de inte återkopplar, svarar på mail. Sista kontakten för 1 månad sedan var att vi skulle få återkopplat samma vecka. Det har inte hÀnt. Sista mailet till Husverket skrev vi att om vi inte får återkoppling får vi ta det vidare och hÀr Àr vi nu.
Vi Àr vÀldigt missnöjda med husverket, vi fick inte vad vi bestÀllt och det har varit mycket bekymmer! Jag ger en etta, endast för att huset Àr fint. Hade vi vetat hur jobbig processen skulle bli med Husverket så hade vi inte valt dom, trots fint hus!
7 månaders försening, pga husverkets långsamma process! Husverkets VD försökte sedan pressa oss att betala straffavgift för den försenade produktionsstarten, som de sjÀlva förorsakat och som inte fanns stöd för i avtalet! Tillslut (60mail!) drogs kravet tillbaka, men vi utpressades istÀllet att ta bort tidigare TrustPilot kommentarer för att de skulle producera huset. Riktigt jobbigt och utan stöttning från advokat (Zeijersborger) så hade vi inte klarat det.
Totalt kaos nÀr huset skulle lyftas på plats, pga fel plan hos husverket och deras kranfirma. Det tog 1 dag extra, två kranbilar och mycket folk! Huset kom med fullt utrustat kök trots att vi bestÀllt utan, vilket kostade oss mer Àn planerat (vitvarorna hade vi redan). Vår trappa saknades, trots att huset har loft! Och förts efter 10 veckor kom den, trots utlovat och efter mycket besvÀr. DÀrefter kommer rÀkning för den extra krankostnaden, på mer Àn det dubbla mot avtalat pris! Deras motivering var att det fasta priset inte gÀller och att de kan fakturera oss vad det egentligen kostat, oavsett varför!
Vi förstod då att vi behöver hjÀlp av ARN, och lÀmnade in två Àrenden.
Efter en tid drar de Àven tillbaka kravet för den extra krankostnaden, men fortsÀtter Àndå hÀvda att deras tolkning av avtalet och konsumentköplagen gÀller. Som konsument till husverket Àr det dÀrmed inte möjligt att i förvÀg veta vad det kostar, och avtalat pris gÀller inte. ARN fortsÀtter att utreda om de verkligen kan fakturerar "faktiska kostnader" oavsett avtalat pris.
NÀsta ARN-Àrende rör ersÀttning för de extra kostnaderna vi fått för tillverkning av grund pga husverkets försenade leverans. De vill inte kÀnnas vid någon försening!, och Àven denna tvist får lösas av ARN.
Jag önskar ingen att behöva gå igenom processen vi gjort, under 1,5 års tid! Men vill man göra det Àr det nödvÀndigt att vara pålÀst på köpeavtalet, förstå din rÀtt som konsument (ARN har bra lÀnkar), ha en hemförsÀkring som tÀcker advokatkostnader, endast kommunicera via mail (som du sparar) och att begÀra priset för transport och kranlyft till platsen!
Husverket som levererar riktigt snygga hus kunde göra bÀttre! Håll utlovade leveranstider, vad som står i kontraktet och avtalat pris.
Vi bestÀllde vår Bolundare av Husverket för 2 år sedan. Vi har haft ett mycket bra bemötande från försÀljning till leverans.
I ett husprojekt dyker det alltid upp saker och avvikelser som inte går att förutse från början. Det gjorde det Àven för oss.
Vid dessa tillfÀllen har vi alltid haft ett bra bemötande och de har snabbt åkt ut på site för att avhjÀlpa problemen.
Bra att de anstÀllt en person från en kommuns bygglovsavdelning. Det underlÀttade för oss.
Vi uppskattar Àven att de automatiserat olika varianter pÃ¥ huset sÃ¥ att man via internet kan bygga âsitt egetâ hus.
Trevligt bemötande med uppmÀrksamhet för vad som behövs och sedan en förmåga att leverera detta!
KÀndes som jag oftast fick kontakt och stöd i processen med mitt attefallshus.
Leverans till en tomt med ett annat hus på samma tomt.
11 hus belÀgna ovanför platsen,dÀr lyftkranen skulle blockera gatan var förvarnade via brev i brevlådan om tidpunkten för husets ankomst
Ankomstdagen. kÀnde jag. att alla var mycket koncentrerade. Jag. iakttog hur. lyftkransföraren repeterade. hur. han skulle bete sig med lyftet. Då. huset kom visste alla,vad de skulle göra och föjde en inlÀrd mall. Jag. antog att man skulle lyfta huset kortaste vÀgen. genom en gata. i skogsdungen. Döm om min förvåning. då. man. lyfte. högt. ovan de höga ekarna för. att landa exakt på den fÀrdigstÀllda grunden--- ett spektakulÀrt. skådespel. DÀrefter. visste alla exakt. vad de skulle göra och. pojkarna sprang omkring huset. som rymdvarelser och fullgjorde. sin uppgift så att huset. kom på plats
Som ni förstår. var. allt vÀl förberett. De två som hade. iordningstÀllt grunden arbetade. kvÀllen före Àven efter mörkrets inbrott med hjÀlp av en av våra bordslampor.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã