レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Wij kochten beschermhoesjes voor stoelpoten. Trekt op niks, na korte tijd onmiddellijk kapot. De beschermrondjes komen los van het plastiek, de lijm kleeft aan de vloer. Kortom, 100% pure brol, zoals... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Schandalige bedriegers !! Blijf weg van dit bedrijf !! KOOP ER NIETS !! Veel beloven , maar geen gerespecteerde afspraken ! Bestelling én betaling gedaan op 2 december ' 24 . Levering zou plaa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Beste slachtoffers van Plek en Hutsen.nl (het is een bedrijf), Zet aub ook een melding uit bij de ACM en Reclame Code Commissie. Alleen dan kunnen dit soort misleiders/oplichters gestopt worden. E... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Eind augustus 2 badmatten bij Hutsen gekocht voor 30 euro. Werden pas na paar weken geleverd. Waren stuk kleiner dan verwacht. Badmatten waren na 2 keer op 40 graden wassen kapot. Onderkant gekrompen... もっず芋る

䌁業情報

1. 電化補品卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Onze producten zijn speciaal gesorteerd voor het beste gemak en betaalbare prijs. Wij hebben unieke producten met een hoogwaardige kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Bekijk onze verschillende collecties, en vind producten die bij jou passen!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Heren Sokken besteld en betaald.

Heren Sokken besteld en betaald.
Na weken werden de sokken thuisbezorgd (levering komt uit China) echter ze zijn veel te klein. Terugsturen echter kan alleen naar China. Rond de €65,00

Is een Nederlandse organisatie

. Wat nu?
Op mails krijg ik geen reactie.

2024幎5月21日

Pure oplichting!

Pure oplichting!! Video’s en foto’s duidelijk en mooi voorgesteld, maar niets is minder waar. Één orthopedisch kussen gekocht, de grote van een normaal standaard kussen. Kussen komt uiteindelijk aan na lang wachten, is nog niet een derde van een standaard kussen. Heb 1reactie gekregen dat ik het mocht terug sturen naar China op eigen kosten. Kostprijs van vignet 52€  duurder dan de aankoop van 27€ die ik zou terug krijgen
 misschien.
Nog geprobeerd met enkele mails voor een andere oplossing, er wordt niet meer gereageerd.
Ondertussen zijn we 2weken verder
.Op de e-mails is gereageerd, het duurt telkens 2dagen, maar tot eindelijk wel reactie. Er werd mij voorgesteld om 110% teruggave in tegoedbon. Ondertussen iets anders besteld met deze bon. Hopelijk is dit in werkelijkheid, zoals op de foto’s wordt voorgesteld.Hutsen zou beter adverteren dat er niet mag teruggestuurd worden, komt op hetzelfde neer, maar wel eerlijker.

2024幎5月21日

Not deliverd package

Heb een pakketje bij hutsen besteld, zou binnen 2 weken geleverd worden. Je "krijgt een track en trace" maar om daar gebruik van te kunnen maken moet je eerst een account aan maken. Dus na de lever termijn kijk ik op de site en staat er dat mijn pakket albezorgd is. Dat is niet zo. Maar er is geen manier om hutsen hierover te contacteren. Heb nietbezorgd.nl gecontacteerd om mijn geld terug te krijgen. Bestel niet bij hutsen.

2024幎5月17日

KOOP HIER NIET

Als je al denkt IETS van dit bedrijf nodig te hebben, hier een paar tips:
1. doe het niet
2. als je toch wilt, betaal dan alleen achteraf
3. verwacht niet dat je kwaliteit krijgt
4. verwacht niet dat je het pakket op tijd krijgt
5. verwacht geen service
6. En de belangrijkste tip dus nog een keer: DOE HET NIET

2024幎5月4日

Mensen koop hier niet! Oplichting

Mensen, BESTEL HIER NIETS. Dit is pure OPLICHTING! Bestelde artikel wordt vanuit een Nederlands adres verzonden. Retourneren wordt je praktisch onmogelijk gemaakt. Ineens moet je je artikel naar China retour zenden en de verzendkosten komen (tegen de wet in) voor je eigen rekening. Je krijgt alleen standaard

2024幎5月15日

hogedrukspuit bestelt geen accu

hogedrukspuit bestelt geen accu geleverd retour zenden kost meer moet naar china gestuurt worden, heb hier niets aan voel mij bedrogen ,had eerst de reviews moeten lezen ,er staat niet bij dat je een aparte accu moet bestellen heb nog niet betaald eerst accu leveren dan betalen

2024幎5月15日

Hutsen is OPLICHTING

mails als antwoord. Promovideo van het artikel kwam totaal niet overeen met de realiteit. Ordinaire oplichters. Wees gewaarschuwd!!! Crimineel. Laat je niet verleiden door hun promo praatjes! Je komt 100% bedrogen uit. Dit soort oplichters moeten aan de kaak gesteld worden. Ga ook Klarna inlichten. Onbegrijpelijk dat zij hier zaken mee doen. De oplichters praktijken van dit bedrijf moeten stoppen.

2024幎5月13日

Hutsen wordt Flutsen!

Ze bombarderen je met reclame, kortingen en aanbiedingen, beweren de beste te zijn. Klopt daarin wel! Niet hun producten in ieder geval. Echte chinese rotzooi. De moeite en kosten van het terugsturen niet waard. Ik heb mijn verlies maar genomen. Dan is de les nog duur betaald. Ik stel voor dat ze hun naam veranderen in Flutsen!

2024幎5月1日

Ik had 3 lampen besteld en betaald

Ik had 3 lampen besteld en betaald. 2 ontvangen. Zonder verdere informatie. Dure dingetjes dus. Tja een is nu al stuk. Heeft 2 uur gebrand. Heb er nog 1 voor de prijs van 3! Geen ster waard. Wel een dikke nul. Tijd dat die in de reviews komt om te kiezen

2024幎5月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス