hutsen.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Wij kochten beschermhoesjes voor stoelpoten. Trekt op niks, na korte tijd onmiddellijk kapot. De beschermrondjes komen los van het plastiek, de lijm kleeft aan de vloer. Kortom, 100% pure brol, zoals... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Schandalige bedriegers !! Blijf weg van dit bedrijf !! KOOP ER NIETS !! Veel beloven , maar geen gerespecteerde afspraken ! Bestelling én betaling gedaan op 2 december ' 24 . Levering zou plaa... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beste slachtoffers van Plek en Hutsen.nl (het is een bedrijf), Zet aub ook een melding uit bij de ACM en Reclame Code Commissie. Alleen dan kunnen dit soort misleiders/oplichters gestopt worden. E... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind augustus 2 badmatten bij Hutsen gekocht voor 30 euro. Werden pas na paar weken geleverd. Waren stuk kleiner dan verwacht. Badmatten waren na 2 keer op 40 graden wassen kapot. Onderkant gekrompen... もっと見る

企業情報

1. 電化製品卸売業者

当該企業による記述

Onze producten zijn speciaal gesorteerd voor het beste gemak en betaalbare prijs. Wij hebben unieke producten met een hoogwaardige kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Bekijk onze verschillende collecties, en vind producten die bij jou passen!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 36

レビューを書く

NIET HIER KOPEN.

NIET HIER KOPEN.
Heb een smartwatch net geen jaar kunnen gebruiken en was toen best tevreden. Na 11 maanden begon het scherm raar the doen en binnen een dag niks meer deed. Contact gezocht met Hutsen maar die gaven niet thuis ( iets van max 40 dagen garantie, je bent gewaarschuwd ).
Deze exacte smartwatch is al meer dan 1 jaar de laatste kans en elders veel goedkoper te krijgen met waarschijnlijk dezeflde garantie.

2024年7月1日
5つ星のうち5の評価

TOP SERVICE! Ik heb bij een besteling twee keer het…

TOP SERVICE!
Ik heb bij een bestelling twee keer het verkeerde artikel ontvangen. Dit werd twee keer uitstekend opgelost. In tegenstelling tot berichten die ik hier gelezen heb kan ik alleen maar zeggen dat ze een topservice hebben. Uiteindelijk heb ik het juiste artikel ontvangen met ook nog een tegoedbon van 20% bij mijn volgende aankoop! Kan menig ander bedrijf nog iets van leren. Vijf sterren voor Hutsen *****

2024年7月11日
5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf zegt in Nl te zitten

Dit bedrijf zegt in Nl te zitten, maar alles komt uit China. Beter bestel je bij alie. Slechte klantenservice. Krijgt 2 opties die in hun voordeel zijn en verder geen reactie.
Bestel hier niet. Het is het niet waard!

2024年6月30日

Opgelicht

Voor €39,95 een autostofzuiger gekocht en het bleek een zeer slecht product te zijn, bij Aliexpress te koop voor €4 en dat is nog te veel. Nooit iets kopen bij deze site!!!!!

2024年7月4日
5つ星のうち2の評価

Dropshipper

Product is geleverd, lijkt op zich goed; duurde langer dan verwacht. Beter zelf op ali express/temu oid kopen want nu veel te duur. Retour sturen moet naar China. Slecht

2024年6月29日
5つ星のうち1の評価

Hutsen is geen ster waard

Hutsen is geen ster waard! Maar ik kon niet anders om review te kunnen schrijven.
Product - Hutsen douchemat - voldoet totaal niet: lelijk en afmetingen zijn niet correct. Foto’s waren duidelijk niet correct! Het heeft me 29,95€ gekost. Het product komt uit China, maar Hutsen is een bedrijf uit Nederland. Dus retour naar China kost handen vol geld!! Waarom niet naar Nederland?
Mail gestuurd geen antwoord ontvangen.
Ik koop hier nooit meer, firma is onbetrouwbaar. Mijn advies: Hutsen een onbetrouwbare firma, niets kopen.

2024年6月29日
5つ星のうち1の評価

Product dunne sokjes met katoenen zool…

Product dunne sokjes met katoenen zool en hielbescherming voor in Sneakers komt niet overeen met foto’s. Maatvoering zou zijn tot en met maat 40 maar is alleen geschikt voor kleine Aziatische voetjes. Hielbescherming bedekt niet hele hiel en krult om. Inferieur product. Heb dit besteld na een artikel waarin paar dames vertelden dit product te hebben ontwikkeld na veel inferieure producten (!) in de markt te hebben gezien. Product was daardoor iets duurder maar wel beter. Productie was uitbesteed. Blijkt dus gewoon goedkope troep uit China te zijn. Ik ben wel klaar met dit soort Facebook advertenties in interviewstijl. Want die oorspronkelijke tekst is uiteraard nergens online meer terug te vinden. Advies: koop niks bij Hutsen maar koop gewoon bij Nederlandse erkende winkel of webshop.

2024年6月8日

Zeer slecht

Zeer slecht. Adverteert met aantrekkelijke beschrijving en komt niet overeen met ontvangen artikel.
Retourneren erg kostbaar en moet naar China gestuurd worden. Geld krijg je niet retour wel een tegoedbon. Maar deze zal je niet verzilveren na deze slechte ervaring.
Ging hier over sokjes voor in open schoenen of sneakers. Zouden voor alle maten geschikt zijn absoluut niet waar. Ik heb maat 38 en zijn gewoon te klein.
Blijven dus niet zitten. Terwijl er gezegd wordt perfect te blijven zitten. Kortom chinezen rondzooi.
Nooit iets kopen is mijn advies😡

2024年5月30日

Waardeloos product

Waardeloos product. Retour sturen naar China. Ik heb retour gestuurd naar het Nederlandse adres vanwaar het product is verstuurt. Accepteren ze niet. Moet gewoon betalen voor een prut product wat niet doet wat gezegd is. Wat een k-bedrijf.

2024年6月13日

Misleidende product beschrijving

Misleidende product beschrijving; geen omruilservice. De uitgebreide product omschrijving is iets anders dan het product dat wordt opgestuurd. De klantenservice die met grote letters op de site staat wordt niet waar gemaakt. Klantenservice is traag

2024年5月13日

Oplichterij

Artikel ontvangen met significante kleurverschillen, retour sturen kan enkel naar adres in China maw onaanvaardbaar hoge retourkosten.
Klantentevredenheid is voor Hutsen van geen waarde.

2024年6月11日

Bestel niks bij hutsen.nl

Het zijn vieze oplichters had de hoge drukreiger besteld maar na een uur geanuleert maarcde volgende dag kreeg ik een mail dat ze de hogedruk spuit hadden verzonden maar ik betaal niks ik heb het via klaren gedaan dus achter af betalen die heb ook gebeld en gezegd ik betaal niks ps ik heb nog niks ontvangen van hutsen en als ik het stuur ik het niet terug na China dat kost even 27,50 via PostNL dus mensen bestel daar niet

2024年5月10日

Traag en slechte service

De hondendraagzak werd pas na een dikke maand geleverd en was te klein. Retourneren kon niet meer omdat ik het volgens hun gegevens op 29 april had ontvangen. 25 mei was echter de ontvangstdatum. De kwaliteit van de draagzak is ook maar zo zo. Blijf gewoon weg van deze website!

2024年6月6日

Trustpilot エクスペリエンス