Magen til fup firma
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Magen til fup firma - hold jer langt væk hvis i ikke vil snydes 😡
Mage til fusker firma. Skal man lede længe efter. Har aldrig modtaget min iPhone. Trods den skulle være leveret.
Politiet er kontaktet. Og jeg sender firmaet mail 3 gange dagligt. Jeg kræver mine penge retur. Men intet svar.
Er udsat for nødaktigt det samme med IPhonen som alle jer andre … total til grin, hold jer langt væk… nu skal til at kæmpe med at få mine penge tilbage fra banken, men anmelder dem også til politiet jo flere jo bedre….
Og så husk… er det for lækkert et tilbud så er den nok for god til at være sandt 🥵
18. maj bestil jeg en iPhone hos HverdagProdukter til levering efter en til to dage. Jeg fik hurtig en mail om at der var udsolgt så den blev bestilt fra deres fjernlager i Canada så jeg måtte vente yderligere syv til ni hverdage. Jeg svarede med det samme at så ønsker jeg ikke produktet men da det allerede var bestilt så der kunne ikke annulleres. 15. juni fik jeg så besked om at ordren var leveret men bare ikke hos mig. En ny blev bestilt af hverdagsbrug men uden at jeg fik mulighed for at annullere købet. 4. juli har jeg stadigvæk ikke modtaget produkt. Jeg har tjekket speditør firmaet som har kontor i USA og Hongkong men ikke i Canada hvor firma påstår deres fjernlager er. Jeg har fået mine penge tilbage igennem Nets
men hold jer langt væk fra dette firma i starten er de meget hurtige til at svare men hvis du stiller kritiske spørgsmål hører du intet.
Købte en iPhone, pengene er trukket på min konto. Fik aldrig telefonen, og har aldrig fået svar fra dem, selvom jeg har skrevet til dem flere gange. Handel aldrig hos Hverdags-produkter.com
De er nu anmeldt til politiet for svindel.
Hvis det ser for godt ud til at være sandt, så er det nok heller ikke sandt. Desværre.
De annoncerede med 2-4 dages leveringstid. Efter en måned viste deres track and trace at varen var leveret. Det var den ikke og al kontakt med kundecentret stoppede - ingen svar på henvendelser. de skylder mig nu 1300 kr !
Købte en i phone i virksomheden Hverdags produkter.com Pengene er trukket på min konto. Fik aldrig telefonen, og har aldrig fået svar fra dem, selvom jeg har skrevet til dem 27 gange. Handel aldrig hos Hverdags-produkter.com
Christian Corneliussen
Fup hjemmeside. Meget fint sat op med e-handelsmærke osv., men man får aldrig det man bestiller, selvom man modtager tracking nummer osv.
Kundeservice svarer (måske en AI) indtil man kræver sine penge tilbage. Så ophører svarerne.
Hold jer langt væk.
Man får ikke de varer man bestiller, men de hæver pengene, hold jer langt væk fra denne side
Det er her tale om en hjemmeside med svindel produkter. Umiddelbart efter bestilling får man en mail om at levering er forsinket med 7-9 dage. Men varen kommer altid. Til gengæld trækket pengene 2 dage efter fra en fransk virksomhed. Man kunne frygte at det bare er nogle møgprodukter fra Kina via dropshipping, men her en måned senere kommer produktet slet ikke - så meget veludført SCAM!
Det burde være muligt at give nul stjerner. Firmaet er ren svindel. Spær dit betalingskort, hvis du har handlet her.
De udsætter hele tiden leveringstiden og jeg forventer ikke at få leveret min vare.
Min bank har oplyst mig at der skal gå 14 dage inden der kan gøres indsigelse
FIRMAET ER REN SVINDEL
Jeg har kontaktet Terma AS og ejeren Terje Matre
som er det norske firma hjemmesiden skriver er deres selskab. Terma AS i Norge fortæller at deres navn bliver misbrugt, og at de har politianmeldt den danske hjemmeside.
Alle kunders ordre inklusive navn, adresse og telefonnummer kan ses af alle der taster et vilkårligt ordrenummer i deres TRACK and TRACE. Der er rigtig mange danskere der har betalt og er blevet scammet.
Hvad kan jeg gøre hvis jeg har betalt allerede?
Du skal kontakte din bank og lave en indsigelse med det samme. Min bank er Nordea - og de tilbageførte beløbet 1 dag efter at jeg havde lavet indsigelsen.
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ STOP! ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
Det samme som Gadget giganten og de andre falske firmaer! De tager dine penge og du får ALDRIG dine varer!!! De trækker tiden, længere leverings tid, så er varerne afleveret forkert og skal nyt bestilles. Kun for at du i håb om at modtage varerne lader være med at gøre indsigelse i banken indenfor 60 dage. I øvrigt hvis du har købt, så få spærret dine kort. Tjek Facebook gruppen “snydt af Gadgetgiganten”, hvis du allerede har købt - her kan du få råd og tips til at forsøge at få dine penge igen! Pt 76 medlemmer.
Hverdags produkter er samme firma som Gagetgiganten og mange andre under samme firma som ligger gode tilbud ud som er for gode til at være sanne. de snyder folk og i får ikke jeres varer. Jeg har personligt anmeldt dem til Politiet for bedrageri.
Så køb ikke på denne side. FAKE SIDE.
Købte en højtaler i sidste uge. Fik en min email, men kundeservice var super hurtige. Tak!
Tilbyder iPhone 16e til kr. 1299,-, hvilket lyder helt usandsynligt. På Facebook hævder de at have e-mærket, ligesom de skulle have 4.8/5 stjerner her på Trustpilot. Kan vist kun advare om denne norske web-side.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。