Jeg er ikke vild med at gå til tandlÊgen, men får altid en meget fin og professionel behandling hos Ammar. Han er altid meget empatisk og man fÞler han har tid til spÞrgsmål.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ville ikke anbefale Hvidovre Tandklinik til nogen! TandlÊge Amar er uprofessionel og laver skade pÃ¥ ens tÊnder.. Skade der nu skal rettes op af en anden tandlÊge. Alt gÃ¥r for stÊrkt og han lytter ikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk Service! Jeg havde ekstremt dÃ¥rlige tÊnder i mange Ã¥r - Ankom kun til Hvidovre Tandklinik fordi jeg havde smerter - med ingen intention om at fikse resten. Vi havde en snak og eft... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hvidovre Tandklinik er din lokale omsorgsfulde tandlÊge i midten af Hvidovre. I klinikken vil du blive mÞdt af venligt personale i hyggelige omgivelser. Vi arbejder med den nyeste teknologi og tilbyder studerende 15% studie-rabat. Vi foretager alle former for tandbehandling, bl.a. tandregulering med Invisalign, fjernelse af visdomstÊnder, implantater, veneers, snorkeskinner, broer, parodontos-beh., mm. Du er velkommen til at kontakte os for en gratis konsultation, hvis du Þnsker en stÞrre behandling, invisalign-tandretning eller implantater til at erstatte dine manglende tÊnder.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altid en god oplevelse
Anbefales varmt
Anbefales varmt! Jeg havde ikke vÊret til tandlÊge i mange Ã¥r â som i rigtigt mange Ã¥r â og led af problemer med at spise normalt og smerter. Med knude i maven og sved pÃ¥ panden mÞdte jeg op hos Ammar og hans personale â nÊsten med lukkede Þjne ð. Jeg blev mÞdt med smil, forstÃ¥else, Ã¥benhed, professionalisme og tid! Jeg var ikke den fÞrste, og jeg ville bestemt heller ikke blive den sidste. Der blev lagt en behandlingsplan, som jeg er Ÿ igennem nu, og hver gang jeg gÃ¥r fra klinikken tager min livskvalitet et nÞk opad. Jeg kan bide i et Êble nu, drikke og spise kolde fÞdevarer, og der er nul smerter mere â jeg kan ikke udtrykke, hvor meget det har betydet for min hverdag. Ammar og hans personale har gjort en kÊmpe forskel og hele tiden sÞrget for, at jeg kan fÞlge med â ogsÃ¥ Þkonomisk. Det Þkonomiske overslag jeg fik ved mit fÞrste besÞg, flÃ¥r mig ikke, og det holder. Som sagt â anbefales varmt!
God tandlÊge klink!
Stor anbefaling.
Stor anbefaling.
Jeg er for nyligt skiftet til Hvidovre TK. Det er klart d, engagerede og dygtigste tandlÊger jeg haft at gÞre med.
Det er min go to
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. De fortjener flere stjerner hvis man kunne give det. Kom ind med en knÊkket tand og de fandt en tid selvom de var ved at lukke. Super sÞde og imÞdekommende og gÞr en tryg. Det er ihvertifald ikke sidste gang jeg kommer her. ð

âïžâïžâïžâïžâïž bedste tandlÊge
âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg kan varmt anbefale tandlÊge Ammar! Han er utrolig dygtig, rolig og meget imÞdekommende. Jeg har fÞlt mig tryg fra fÞrste dag, og han tager sig altid god tid til at forklare, hvad der skal ske. Behandlingerne foregÃ¥r professionelt, og man kan virkelig mÊrke, at han gÃ¥r op i, at man har det godt undervejs. Det er sjÊldent, man glÊder sig til at gÃ¥ til tandlÊge â men hos Ammar fÞler man sig i de bedste hÊnder!

Fantastisk Service!
Fantastisk Service!
Jeg havde ekstremt dårlige tÊnder i mange år - Ankom kun til Hvidovre Tandklinik fordi jeg havde smerter - med ingen intention om at fikse resten.
Vi havde en snak og efter de selv tilbÞd at give mig en afdragsordning, kunne jeg endelig få fikset mine tÊnder
- Alle mine besÞg hos dem har vÊret utrolig positivt både modtagelsen og selve arbejdet som er meget professionelt og lytter til hvad man siger.
Kan kun klart anbefale dem!

Danmarks bedste tandlÊge
Jeg har i mange år vÊret bange for at gå til tandlÊge, da jeg har vÊret meget uheldige med de tandlÊger jeg har vÊret hos. Jeg faldt så over en reklame for Hvidovre tandklinik og tog chancen, da de var super rare og hurtige både at tale med og til at give mig en tid. Da jeg skulle have lavet flere ting, var Ammar super god til både at ligge en god plan, give mig et prisoverslag som var bedre end de andre steder og samtidig helt fantastisk i forhold til betaling.
I forhold til de ting jeg fik lavet, bl.a. flere huller, en krone mm. Så har jeg aldrig oplevet så fantastisk behandling, helt smertefrit, hurtige, rolige og super sÞde og venlige. Jeg er så taknemlig og glad. Giver min stÞrste anbefaling til Ammar hos Hvidovre tandklinik, han er helt fantastisk!! Deres reklame online, er ikke bare god reklame, han er så dygtig og grundig og et virkelig rart menneske. Tusind tak mange gange!

Hvidovre Tandklinik ããã®åç
Jeg fik fjernet en visdomstand hosâŠ
Jeg fik fjernet en visdomstand hos Ammar på tandklinikken i Hvidovre, og jeg kan varmt anbefale ham Han var virkelig dygtig, rolig og tog sig god tid til at forklare, hvad der skulle ske. Selve fjernelsen gik hurtigt og smertefrit, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Ammar er rigtig god til at skabe en behagelig stemning, og man kan mÊrke, at han virkelig går op i, at man har det godt. 5 stjerner herfra

Fantastisk oplevelse hos Hvidovre Tandklinik
ððððð
Fantastisk oplevelse hos Hvidovre Tandklinik
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Hvidovre Tandklinik. Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt af et imÞdekommende og professionelt personale, der fik mig til at fÞle mig tryg og godt tilpas.
Ammar var grundig, tålmodig og forklarede hele behandlingen på en måde, der var nem at forstå. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem, og behandlingen blev udfÞrt både skånsomt og effektivt.
Klinikken er moderne og hyggelig, og der er tydeligvis fokus på både kvalitet og god service.
Jeg kan varmt anbefale Hvidovre Tandklinik til alle, der sÞger en tandlÊge med hÞj faglighed og en god atmosfÊre. Jeg kommer helt sikkert igen!

Hvidovre Tandklinik ããã®åç
Lavede en utvetydig aftale vedâŠ
Lavede en utvetydig aftale ved skranken, det var meget vigtigt for mig at det blev klart. Det blev imÞdekommet og en aftale kom i stand.
På dagen, hos tandlÊgen blev det hele Êndret og den klare aftale de havde indgået med mig blev fejet af bordet. Jeg valgte at gå da min tillid var brudt. Dette blev efterfulgt at et udeblivelsesgebyr og trusler om inkasso.

Hvidovre Tandklinik ããã®åç
Fik varig nerveskade efter visdomstand blev fjernet â frarÃ¥der klinikken
Jeg fik fjernet en visdomstand hos Hvidovre Tandklinik den 24. maj 2022. EfterfÞlgende oplevede jeg nedsat fÞlelse og summen i hÞjre side af underkÊben og mundvigen â noget som stadig ikke er gÃ¥et vÊk over to Ã¥r senere.
En efterfÞlgende afgÞrelse fra Patienterstatningen har slået fast, at der ikke blev lavet en tilstrÊkkelig vurdering eller planlÊgning af behandlingen. Der var ingen dokumentation for, hvorfor tanden skulle fjernes, ingen prÊcis beskrivelse af tandens placering, og ingen grundig vurdering af risikoen for nerveskade.
Det blev vurderet, at en erfaren tandlÊge â efter gÊldende specialiststandard â burde have undgÃ¥et skaden, hvis der var blevet foretaget en ordentlig vurdering og behandling.
Jeg kan derfor ikke anbefale Hvidovre Tandklinik. Min oplevelse har fÞrt til en varig nerveskade og en langvarig sag om erstatning, som heldigvis nu er anerkendt. Men skaden kunne og burde have vÊret undgået.
Tak for jeres svar.
Jeg bliver nÞdt til at rette nogle vÊsentlige misforståelser i jeres udlÊgning.
1. Ingen dokumentation for korrekt vurdering
Tryg og Patienterstatningen har vurderet, at der ikke forelå tilstrÊkkelig vurdering eller planlÊgning fÞr indgrebet. Der blev ikke dokumenteret nogen tydelig indikation for fjernelsen af visdomstanden i underkÊben, og der blev heller ikke foretaget en grundig vurdering af tandens placering i forhold til nerven. Det fremgår af journalmaterialet, at det var uklart, hvorfor tanden skulle fjernes.
2. Nerveskade kunne vÊre undgået
IfÞlge afgÞrelsen ville en erfaren specialist â efter gÊldende standard â med stor sandsynlighed have undgÃ¥et nerveskaden, hvis der var lavet en korrekt forundersÞgelse og planlÊgning. Det var altsÃ¥ ikke bare uheld, men en skade, som ifÞlge myndighederne kunne vÊre undgÃ¥et ved korrekt behandling.
3. "Midlertidig fÞleforstyrrelse" â over 2 Ã¥r senere?
I skriver, at det forhåbentlig er midlertidigt. Men fÞleforstyrrelsen har stået på i over 2 år, og speciallÊgen vurderer skaden som varig. Det er ikke et midlertidigt problem, men noget, jeg skal leve med.
Jeg sÊtter pris på, at I anerkender min kompensation og Þnsker mig det bedste. Men jeg håber også, I tager Patienterstatningens afgÞrelse alvorligt og bruger den til at forbedre jeres praksis, så andre patienter ikke skal opleve det samme.
Kim

Ville ikke anbefale Hvidovre TandklinikâŠ
Ville ikke anbefale Hvidovre Tandklinik til nogen! TandlÊge Amar er uprofessionel og laver skade på ens tÊnder.. Skade der nu skal rettes op af en anden tandlÊge. Alt går for stÊrkt og han lytter ikke til en. Ens henvendelser til klinikken bliver ikke besvaret, hvorfor der nu laves denne anmeldelse på Trustpilot.

Hvidovre Tandklinik ããã®åç
Endnu en virkelig god oplevelse
Endnu en virkelig god oplevelse! ðŠ·
I dag var jeg igen behandling hos Hvidovre Tandklinik. Selvom jeg altid frygter tandlÊgebesÞg, var det virkelig en god oplevelse.
Ammar er dygtig og effektiv og man fÞler sig virkelig i gode hÊnderâïž
Selvom det lyder tosset (med tandlÊgeskrÊk) sÃ¥ glÊder jeg mig til nÊste besÞg, sÃ¥ mine tÊnder kan blive helt fÊrdige og rigtig flotteâš
Profesionelle behandling og betjening
Profesionelle behandling og betjening. Fik tid ret hurtigt. Mange tak team
Venlig personale og meget professioneltâŠ
Venlig personale og meget professionelt. Jeg og nogle bekendte fik trukket vores visdomstÊnder i denne klinik, og det var uden hÊvelse og ingen smerter, bÃ¥de mens operationen og efterð jeg tror det er Ammars magiske hÊnderð
Fantastisk oplevelse hos en yderstâŠ
Fantastisk oplevelse hos en yderst professionel tandlÊge!
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Hvidovre Tandklinik. Fra start til slut var behandlingen ikke kun yderst professionel, men ogsÃ¥ utroligt pÊdagogisk. TandlÊgen tog sig tid til at forklare hvert skridt, sÃ¥ jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Det var nÊrmest en oplevelse at vÊre til tandlÊge â hvilket er noget, jeg aldrig havde troet, jeg ville sige!
TandlÊgens venlighed og omsorg kombineret med en hÞj faglig standard gjorde hele forskellen. Jeg kan kun varmt anbefale Hvidovre Tandklinik til alle, der Þnsker en tandlÊgeoplevelse ud over det sÊdvanlige. Igen, mange tak. ð€©
Jeg vil meget gerne starte med sige at , det er den bedste klinik , vi nogen sind har oplevet , min datter på 21 år, havde visdomstand , som sku ud , hun ringet rundt og fandt Hvidovre Tandklinik , alt ved den klinik er fantastisk , personalet , god service , min datter fÞlt meget tryg,ved TandlÊge Ammar, der bliver lyttet til en man er i trygge hÊnder under beh,
Vi kan godt anbefale stedet . Tusind Tak Ammar . Til sidste vil jeg sige at deres priser er Fornuftige og fair.. ð€©ð€©ð€©ð€©ð€©

Hvidovre Tandklinik ããã®åç
Han arbejder med meget hÞj faglighed ogâŠ
Han arbejder med meget hÞj faglighed og enestående trovÊrdighed, udover kreativitet i at udtÊnke lÞsninger på nogle af de problemer, der opstod på grund af min hÞje alder og mine gamle fejl. Damen der hjÊlper ham er meget sÞd og respektfuld og behandler mig som om jeg var hendes far,,,,,. Det ser ud til, at det sidste i denne klinik er at tjene penge. Helt Êrligt, jeg har aldrig set en klinik som denne i alle de 30 år, jeg har boet i KÞbenhavn og prÞvet omkring et dusin tandlÊger.

Very professional and transparentâŠ
Very professional and transparent clinic.
At Hvidovre Tandklinik you be received by courteous and professional stuff who will make you feel.
I am glad to have find my dentist in Denmark and I would suggest Hvidovre Tandklinik clinic without a shadow of a doubt to anyone need dental treatment.
Thank you ð
Asma