En dygtig og god tandlÊge
En dygtig og god tandlÊge, samt altid god behandling af stor klasse.
En dygtig og god tandlÊge, samt altid god behandling af stor klasse.
Tusind tak til min dygtige tandlÊge Patrick Willumsen for den gode omsorg â og en sÊrlig tak til klinikken for de smukke blomster i anledning af min 100-Ã¥rs fÞdselsdag. Det varmede meget.â€ïž
Rita Knudsen & Bente Ãstergaard
Jeg kan kun anbefale Hvidtand. Utrolig sÞde og imÞdekommende medarbejdere, som giver en tryg og behagelig behandling.
Har haft mange tandlÊger i mit liv, men aldrig har jeg vÊret sÃ¥ glad for bÃ¥de min dygtige tandlÊge Thomas Eriksen, kirurg Lene Helsted, de sÞde tandplejere og det sÞde personale i receptionen. Super professionelle, fair pris og fantastiske flotte tÊnder. Jeg fÞler mig i trygge hÊnder og ved de altid gÞr et godt stykke arbejde med de flotteste resultater. Tak for jer!!! Jeg som troede jeg aldrig ville turde smile igen - det tÞr jeg nuð€
FÞrste klasses tandarbejde og service
Jeg har brugt hvidtand i de sidste 4 år nu, og har kun vÊret super tilfreds med den behandling jeg har fået. De er Êrlige, og altid imÞdekommende. Jeg har kun godt at sige om klinikken og de medarbejdere der er ansat der.
Super tilfreds med Hvidtand i Hvidovre. Var hos Annahit som er tandplejer og hun var rolig, empatisk og super sÞd. Jeg har tandlÊgeskrÊk og derfor er det virkelig vigtigt, at det bliver til en god oplevelse at gå til tandlÊgen. Så 5 stjerner til hende. Går normalt hos Mette, som også er en super dygtig og sÞd tandlÊge.
Jeg ville skifte til Hvidtand i Hvidovre, er ny kunde og fik en tid til tand efter syn. Den tid blev så efterfÞlgende aflyst og det gjorde aftale 2 også. Da tiden aflyses 2. gang siger jeg at det ikke skal ske igen og vupti bliver min 3. Tid aflyst igen også pga sygdom. Jeg synes det det usandsynligt ringe behandling af en ny kunde og det virker som om man er ligeglad med min tid og mig som kunde. Jeg har måtte finde en ny tandlÊge
Fantastisk tandlÊgeklinik. De sÞdeste receptionister og tandlÊge Patrick og klinikassistent Lia var så sÞde og nÊnsomme at min tandlÊgeskrÊk nÊsten forsvandt.
Bedste tandlÊge hus i DK, efter min mening.
Har selv kÊmpe tandlÊgeskrÊk hele livet igennem, men de er virkelig gode til at få en til at slappe af i situationen.
Fik hevet 2 visdomstÊnder ud og fixet 2 huller, så var selvfÞlgelig skrÊkslagen, men den fantastiske behandling og det gode arbejde der blev gjort, har mindsket min tandlÊgeskrÊk til et minimum.
KÊmpe anbefaling herfra ð
Har brugt denne tandlÊge siden jeg var helt ung. De er så dygtige og professionelle. Jeg havde i sin tid en tandlÊge hos Hvidtand, som nu er gået på pension. EfterfÞlgende er jeg blevet set af to forskellige unge, kvindelige tandlÊger. Super dygtige og empatiske. Gode til at få dig til at slappe af, hvis du har lidt tandlÊgeskrÊk. Kan kun anbefale Hvidtand. Stedet er et "tandlÊgehus", dvs. med flere forskellige tandlÊger hvilket gÞr, at det er lettere at få tid end hvis det er en enkeltmandsvirksomhed.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã