レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I had always thought of HVISK as a cool, affordable brand offering stylish bags at a reasonable price point. Unfortunately, my recent experience has been nothing short of disappointing. I place... もっず芋る

Bestellung wurde einfach an eine andere Adresse, DPD Abholstelle, anstatt der Lieferadresse gesendet. Habe nie eine Antwort auf meine Mails seit 3 Wochen bekommen. Auch nicht auf die vom 5.1. Heute... もっず芋る

Jeg bestilte 2 anheng til Norge for en stund siden, men de har enda ikke kommet fordi de plutselig er bestilt til Danmark. Jeg satte Norge som land selv og husker det godt sÃ¥ jeg skjÞnner ingen ting.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lad vÊre med at handle hos Hvisk.com! Jeg bestilte en taske til min kÊreste i julegave. Vi finder ud af den er for lille og vil sende retur, MEN de henviser til to forskellige adresser og nÃ¥r man prÞv... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. バッグず旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hvisk er et dansk accessory brand, der vil skabe et bredt udvalg af smykker og accessories i den hÞjeste kvalitet til de bedste priser

1.4

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

519件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super god service

Jeg havde fået tilsendt en lidt for lang rem til min taske. Da jeg Þnskede en kortere, skrev jeg en mail til Hvisk og herefter ville de tilsende den kortere model til mig. Super god service!

2018幎10月24日

Hvisk からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse Amalie :)

Wow en fantastisk kundeservice

Wow en fantastisk kundeservice.

Havde bestilt en lÊkker crossover taske dog uvidende om at man kunne få dem med en lang rem, hvorefter deres kundeservice giver mig muligheden for at hente en gratis i deres fysiske butik eller få en tilsendt.
Det er god kunderservice!
OG tasken er i Þvrigt super SMUK!

2018幎10月16日

Hvisk からの回答

Dejligt at du har haft en god oplevelse Emma. Mange tak for anmeldelsen.

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse! Jeg havde fået en lang rem til min taske og Þnskede hellere en kort (onesize taske, som nu har skiftet lÊngde). Takket vÊrd teamet bag Hvisk får jeg tilsendt en kort rem og må sågar beholde den lange.
Jeg handler gerne hos Hvisk igen!
Mvh. En glad og tilfreds kunde

2018幎10月8日

Hvisk からの回答

Dejligt at du har haft en god oplevelse Celina. Mange tak for anmeldelsen.

Super god service

Super god service , kan helt klart anbefales! IsÊr deres medarbejder Tobias gÞr det skide godt, ved at flere af mine veninder inklusiv mig selv, har haft super gode oplevelser med ham i forbindelse med ombytning af nogle remme til vores tasker!

2018幎10月3日

Hvisk からの回答

Mange tak for de pÊne ord Katrine, jeg er meget glad for anmeldelsen :)

Tobias, Hvisk

Reagere hurtigt, og meget hjÊlpsomme

For det fÞrste så er det en sygt god kvalitet, og så kommer pakken/varerne også super hurtigt. Når man skriver til dem så svare de også rimelig hurtigt, og de prÞver at hjÊlpe en så godt som muligt, og de prÞver at finde en lÞsning på tingene, så man kan roligt skrive til dem. Min oplevelse med Hvisk har alt i alt vÊret super god, Hvisk kan klart anbefales, og det er ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside!!

2018幎9月27日

Hvisk からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Naja :)

Tobias, Hvisk

DÃ¥rlig kundeservice - returnering af vare

Min datter bestilte en taske, som ikke er som forventet. Lidt bÞvlet retureringsproces, hvor man skal sende mail til Hvisk, som så sender et returlabel. Eller det gÞr de så ikke. Hun har nu skrevet fire gange til den oplyste e-mail adresse med de Þnskede informationer, men ingen respons fra Hvisk. Har nu også forsÞgt at ringe på nummer oplyst på website men ingen svarer telefonen, der er ikke engang en reception eller telefonsvarer på. Helt dÞdt. Der er 30 dages returret, men hvad hjÊlper det, når man ikke kan få kontakt til dem, så de kan sende et returlabel. Virkelig dårlig kundeservice.

2018幎9月19日

Hej Kunde,

jeg beklager meget den dårlige oplevelse du har haft af vores kundeservice. Vi bestrÊber os altid på at gÞre vores bedste og det lyder som om at vi burde have gjort det bedre i din situation.

Jeg vil fÞrst og fremmest rigtig gerne hjÊlpe dig, men har grundet din anonyme anmeldelse ikke nogen mulighed for at tjekke op på din sag.

Hvis du besvarer her med et ordrenummer eller en e-mail adresse tjekker jeg selvfÞlgelig op på tingene og dykker ned i hvad der kan vÊre af årsager til den manglende hjÊlp.

Rigtig god aften

Virkelig god service :-)

Virkelig god service :-) De små Cayman Shiny Strap Bags er så fine. Har både kÞbt en i rÞd og en i grÞn. Kan helt klart anbefales :-)

2018幎8月29日

Hvisk からの回答

Tusinde tak for anmeldelsen, det er virkelig dejligt at hÞre at du er glad for dine tasker.

Rigtig god aften.

Tobias, Hvisk

Super hurtig og effektiv kundeservice

Super hurtig og effektiv kundeservice. Et sted jeg gerne vil handle igen 😊

2018幎8月28日

Hvisk からの回答

Mange tak for anmeldelsen Heidi, det er rigtig dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse.

Rigtig god weekend

Tobias, Hvisk

SÞd ekspedient, men ingen succes!

Trods ihÊrdig indsats fra den sÞde ekspedient, jeg fik i rÞret, da jeg ringede ind, så lykkedes det ikke at betale med Forbrugsforeningskortet, som der ellers stod, at jeg kunne vÊlge. Jeg er bestemt ikke tilfreds med, at I reklamerer med noget, der ikke findes! Var dog i tidsnÞd, så jeg kunne ikke vente på, at de 2 åbenbart eneste, der måske ville kunne klare sagen for mig, kom fra ferie. Ikke en god start på en ny handel.

2018幎8月17日

Hej Helle,

mange tak for din Êrlige anmeldelse af Hvisk. Vi har i en kort periode oplevet problemer med at modtage betalinger fra forbrugsforeningen - det beklager jeg.

Hvis du sender mig en mail på help@hvisk.com sÞrger vi selvfÞlgelig for godtgÞrelse af de procenter du nu er gået glip af via dit forbrugsforeningen kort.

Tobias, Hvisk

dårlig kvalitet på deres farverig tasker

Jeg har nu forgÊves forsÞgt, at komme i kontakt med hvisk i en uge, men har intet hÞrt fra dem. Jeg har kÞbt en orange taske og nåede kun at have den i en uge fÞr tasken blev helt slidt. Eftersom jeg har givet 449 kr for tasken, troede jeg at det var godt kvalitet, men jeg tog fejl. derfor valgte jeg at kontankt dem og har endnu ikke fået svar, hvilket er i mine Þnjne synes er useriÞst, da store viksomheder som Asos sagtens kan svare indenfor 3 dage. Det bliver nok sidste gang jeg handler hos dem igen.

2018幎8月15日

Hej Beatriz,

mange tak for din anmeldelse, jeg er ked af at vi ikke lever op til mere end 2 stjerner. Lad os se om ikke vi kan afslutte din sag på en måde der kan lÞfte oplevelsen.

Hvis du oplever problemer med din taske, vil vi selvfÞlgelig lytte og se hvordan vi kan hjÊlpe dig. Jeg kan dog ikke se nogle mails fra dig, hvor og hvordan har du forsÞgt at kontakte os?

Hvis du skriver på help@hvisk.com med lidt flere detaljer omkring din taske vil jeg kigge på sagen og vende tilbage til dig.

Rigtig god sÞndag
Tobias, Hvisk.com

Hurtig ekspedition

Dejligt at kÞbe et smykke og få ordren ekspederet hurtigt til adressen.

2018幎7月5日

Hej Yvonne,

tusind tak for den dejlige anmeldelse, vi håber på fremadrettet at kunne give dig flere gode oplevelser hos Hvisk.

Rigtig god weekend

KÞbte en taske,grÞn

KÞbte en taske,grÞn. Gave til en student.
Ved åbning af pakken viste det sig at der manglede en bÊrerem.

Det har betydet en masse ulejlighed,men jeg regner med at sagen går i orden.

2018幎7月4日

Hej Birger,

vi beklager endnu en gang fejlen, vi har sendt en ny taske afsted til studinen :)

Rigtig god sommer

Tobias, Hvisk

DÃ¥rlig service, kvalititet og manglende kommunikation

Jeg har nu forgÊves forsÞgt, at komme i kontakt med hvisk i to uger. BÃ¥de pÃ¥ mails og pÃ¥ facebook, men har ikke fÃ¥et noget svar. Bestilte en taske som efter en uge begyndte at ruste pÃ¥ spÊnderne og det ene spÊnde begyndte, at blive lÞst. Jeg skrev til dem, da jeg Þnskede mine penge tilbage og har endnu ikke hÞrt noget, selvom at der stÃ¥r de svarer mandag-fredag 9-16, pÃ¥ facebook stÃ¥r der ydermere ‘svare som regel indenfor en time’. Jeg vil ikke gÃ¥ med tasken, fÞr jeg ved hvad der skal ske med den og derfor stÃ¥r jeg tilbage med et produkt jeg ellers havde glÊdet mig til, men hvis kvalitet ikke er i orden - hvis jeg sÃ¥ bare fik et svar, ville det fÞles som god service, men den fÞlelse sidder jeg ikke tilbage med.

2018幎6月27日

Hej Carolina,

mange tak for din anmeldelse. Du har ramt i en udsalgsperiode hvor vi ikke har kunne fÞlge med, det er for dårligt. Den konkrete sag er lÞst, men at kommunikationen har vÊret så mangelfuld er vi kede af og vi beklager meget manglen på kommunikation.

Vi har lÊrt af spidsbelastningen og bliver dygtigere fremover. Jeg beklager den kedelige oplevelse du har fået.

Rigtig god weekend,

Okay

God og overskuelig hjemmeside - produkterne bliver beskrevet prÊcis - gennemskuelig bestilling, men levering er virkelig langsom. Efter en uge har jeg ikke fået min pakke..

2018幎6月6日

Hej Clara,

mange tak for din ordre og din Êrlige anmeldelse. Jeg kan godt se at din ordre beklageligvis er blevet forsinket - jeg kan også se at den skulle vÊre fremme i morgen :)

Forsinkelsen skyldes blandt andet weekend- og helligdage (igår den 5/6), men jeg forstår fuldt ud at det alligevel er trÊls.

Selvom om det selvfÞlgelig er din ret at give os den rating du synes er retfÊrdig, vil jeg minde dig om hvor meget dårlige Trustpilot anmeldelser kan skade et firmas omdÞmme - sÊrligt et mindre firma som Hvisk er.

Trustpilot definerer en tostjernet rating som 'en utilfredsstillende oplevelse med megen besvÊr' og selvom din pakke er blevet forsinket er det ikke en normal service at der arbejdes i hverken weekender eller på helligdage som har vÊret en stor del af grunden til forsinkelsen. Jeg håber derfor at du vil genoverveje din anmeldelse af Hvisk og at du har lyst til at give os en ny chance en anden gang.

Sommerhilsner,
Tobias, Hvisk.com

Super hurtig levering, flotte varer og kanon service

Jeg fik en super fin ring i gave som desvÊrre efter nogle måneder mistede en sten, til trods for at jeg har vÊret meget forsigtig (kun brugt til fin brug, taget af ved håndvask osv.). Jeg skrev en mail og fik, selvom det var i juledagene, svar efter meget kort tid om at jeg kunne sende den ind (der var medsendt en returseddel og label i mailen). Efter halvanden uge fik jeg en ny fin ring og der var bare ingen problemer.

2018幎1月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。