䌁業情報

1. ゞュ゚リヌ補造業者
  2. 宝食デザむナヌ
  3. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Nui Nui er et dansk smykkebrand, designet af kvinder til kvinder. Bag brandet står det anerkendte danske brand Bykjaergaard, som har designet og lavet smykker i mere end 10 år, til den danske guldsmede branche. Vores mission er at lave smykker, der kan glÊde i mange år. Hos Nui Nui Þnsker vi at omfavne livets skÞnhed og vise verden, hvem du virkelig er. Hvert smykke har en historie at fortÊlle, og det er modigt og markant - men alligevel delikat og raffineret. Vores passion for håndvÊrk er kernen i designet af vores smykker. Når du handler smykker på nettet, så er det en tillidssag. Der findes meget forskelligt på markedet i dag, og derfor er det også vigtigt at du ved nÞjagtig hvad du kÞber. Nui Nui smykkerne er allergivenlige og utrolig slidstÊrke, og yderst velegnet til en travl hverdag. Her har vi taget vores 10 års erfaring i smykkebranchen i brug. Derfor får du prisvenlige smykker af hÞj kvalitet udfÞrt i stål med en 18k guldbelÊgning og med Êgte ferskvandsperler. Vi byder dig velkommen til Nui Nui Jewellery.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

12件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Mine YNDLINGS smykker 🀍

Mine YNDLINGS smykker 🀍
Fedeste designs og seriÞst så god kvalitet!
Jeg har dem pÃ¥ 24/7 – ogsÃ¥ pÃ¥ stranden 🌊✚

2026幎2月20日

Hej Caroline,
Tak for din sÞde anmeldelse, det betyder meget for os.

SkÞn dag til dig.

Kh
Nui Nui Team

Ødelagt armbånd ved modtagelse af pakken

Rigtig Þv at modtage en Þdelagt vare og ikke få svar tilbage om hvad der skal ske..

2026幎3月22日

Hej Monika,
Vi er kede af at se din anmeldelse, da den desvÊrre ikke giver et retvisende billede af forlÞbet.

Du kontaktede os sÞndag vedrÞrende et armbånd, der var blevet beskadiget under fragten. Vores kundeservice er lukket i weekenden, og vi svarede derfor tirsdag og sendte et nyt armbånd til dig uden beregning torsdag.

Vi gÞr altid vores bedste for at lÞse eventuelle problemer hurtigt og fair. I nogle tilfÊlde kan der dog gå et par dage, så den rette person kan håndtere sagen korrekt.

Sagen er således blevet håndteret hurtigt og lÞst fra vores side, og vi håber, at du nu har modtaget dit nye armbånd.

Bedste hilsner
Nui Nui Jewellery

Fantastisk

Sikke nogle smukke smykker. Jeg har nu både ring, armbånd, halskÊde og Þreringe. Kan skrive under på at det holder og ikke mister den mindste farve af vand. Har både smykkerne på, på mit arbejde hvor jeg bruger hÊnder og ude ved mine dyr, men de ser stadig nye ud

2025幎12月9日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service- De vender ikke tilbage

Dårlig service- De vender ikke tilbage på mine henvendelser.

2025幎12月10日

Hej Helena,
Tak for din anmeldelse. Vi har lÊst din mail og min kollega har også skrevet til dig, hvorpå du også har skrevet tilbage.

I forbindelse med vores Black Week-kampagne modtog du en gratis mulepose ved kÞb. Ved returnering blev alle kÞbte varer returneret korrekt, men den gratis mulepose blev ikke sendt med retur.

IfÞlge kampagnens vilkår gÊlder det gratis produkt kun, hvis hele ordren, inkl. kampagnegaven returneres samlet. Når den gratis gave beholdes, opkrÊves dens vÊrdi, hvilket er grunden til at den ikke bliver refunderet.

Som min kollega skrev til dig i mail, vil muleposen også blive refunderet, når vi har modtaget den fra dig.

Vi Þnsker dig og dine kÊre en glÊdelig jul samt et godt nytår.

Nui Nui Jewellery

Vender ikke tilbage..

Jeg kÞber 3 smykker men får kun tilsendt det i to smykkeÊsker.. Jeg skriver at jeg tÊnker det da må vÊre en fejl da jeg jo kÞber 3 varer. De skriver at Êskerne er for dyre og derfor har de sendt det i to. Jeg spÞrg om de vil tilsende en ny eller om jeg så kan tilkÞbe en og de vender aldrig tilbage.
Ærgerligt og dårlig service.

2025幎12月7日
自発的なレビュヌ

Jeg modtog en ring og to armbånd

Jeg modtog en ring og to armbånd - jeg har brugt ringen i lidt under en time og farven er ved at falme allerede. Dårlig kvalitet!
Det skal siges at armbåndene er flotte, de er dog ikke brugt sÊrlig meget endnu.

2025幎10月15日

Nui Nui Jewellery からの回答

Hej Alberte, det er lidt svÊrt at hjÊlpe dig, når du ikke svarer tilbage på vores mail, som er sendt samme dag du skriver til os.

Der er sendt en mail til dig d. 19 oktober kl. 11.46.

Vi beder dig sende os et billede, så vi kan se problemet. Du kan sende billede og beskrivelse til info@nuinui.dk

Vh
Nui Nui Kundeservice

Elsker de smukke NuiNui smykker

Elsker de smukke NuiNui smykker, som bare holder til alt!! Uanset om man har dem på i poolen, varme sommerdage, bad eller endda sover med dem på ❀

Smykkerne er gennemfÞrt med omtanke, og er bare flottere end andre vandfaste metaller - jeg er kÊmpe fan 👌

2025幎7月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。