Mine YNDLINGS smykker ð€
Fedeste designs og seriÞst så god kvalitet!
Jeg har dem pÃ¥ 24/7 â ogsÃ¥ pÃ¥ stranden ðâš

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Nui Nui er et dansk smykkebrand, designet af kvinder til kvinder. Bag brandet står det anerkendte danske brand Bykjaergaard, som har designet og lavet smykker i mere end 10 år, til den danske guldsmede branche. Vores mission er at lave smykker, der kan glÊde i mange år. Hos Nui Nui Þnsker vi at omfavne livets skÞnhed og vise verden, hvem du virkelig er. Hvert smykke har en historie at fortÊlle, og det er modigt og markant - men alligevel delikat og raffineret. Vores passion for håndvÊrk er kernen i designet af vores smykker. Når du handler smykker på nettet, så er det en tillidssag. Der findes meget forskelligt på markedet i dag, og derfor er det også vigtigt at du ved nÞjagtig hvad du kÞber. Nui Nui smykkerne er allergivenlige og utrolig slidstÊrke, og yderst velegnet til en travl hverdag. Her har vi taget vores 10 års erfaring i smykkebranchen i brug. Derfor får du prisvenlige smykker af hÞj kvalitet udfÞrt i stål med en 18k guldbelÊgning og med Êgte ferskvandsperler. Vi byder dig velkommen til Nui Nui Jewellery.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Mine YNDLINGS smykker ð€
Fedeste designs og seriÞst så god kvalitet!
Jeg har dem pÃ¥ 24/7 â ogsÃ¥ pÃ¥ stranden ðâš

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Super fine smykker der ikke mister farve !! Elsker dem â€ïž

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Rigtig Þv at modtage en Þdelagt vare og ikke få svar tilbage om hvad der skal ske..

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Sikke nogle smukke smykker. Jeg har nu både ring, armbånd, halskÊde og Þreringe. Kan skrive under på at det holder og ikke mister den mindste farve af vand. Har både smykkerne på, på mit arbejde hvor jeg bruger hÊnder og ude ved mine dyr, men de ser stadig nye ud
Modtog et armbånd hvor låsen desvÊrre var defekt. Skrev til firmaet der vendte hurtigt tilbage og uden problemer sendte et nyt armbånd.
Super kundeservice
Dårlig service- De vender ikke tilbage på mine henvendelser.

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Jeg kÞber 3 smykker men får kun tilsendt det i to smykkeÊsker.. Jeg skriver at jeg tÊnker det da må vÊre en fejl da jeg jo kÞber 3 varer. De skriver at Êskerne er for dyre og derfor har de sendt det i to. Jeg spÞrg om de vil tilsende en ny eller om jeg så kan tilkÞbe en og de vender aldrig tilbage.
Ãrgerligt og dÃ¥rlig service.
Jeg modtog en ring og to armbånd - jeg har brugt ringen i lidt under en time og farven er ved at falme allerede. Dårlig kvalitet!
Det skal siges at armbåndene er flotte, de er dog ikke brugt sÊrlig meget endnu.

Nui Nui Jewellery ããã®åç
Kan kun anbefale Nui Nui jewellery. Professionel design. Galant og enkelt udseende. Kan lÞfte en hver kvindes feminitet
Elsker de smukke NuiNui smykker, som bare holder til alt!! Uanset om man har dem pÃ¥ i poolen, varme sommerdage, bad eller endda sover med dem pÃ¥ â€ïž
Smykkerne er gennemfÞrt med omtanke, og er bare flottere end andre vandfaste metaller - jeg er kÊmpe fan ð
Utrolig smukke smykker til en absolut fornuftigt pris :)
Var lidt skeptisk pga. Prisen men da de ankom blev enhver skepsis gjort til skamme !
SÃ¥ smukke og fine!
Ikke sidste gang jeg handler der :)
Flotte smykker med lÊkkert design og virksomheden yder ganske fornuftig kundeserviceð¥°