レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I had always thought of HVISK as a cool, affordable brand offering stylish bags at a reasonable price point. Unfortunately, my recent experience has been nothing short of disappointing. I place... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestellung wurde einfach an eine andere Adresse, DPD Abholstelle, anstatt der Lieferadresse gesendet. Habe nie eine Antwort auf meine Mails seit 3 Wochen bekommen. Auch nicht auf die vom 5.1. Heute... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bestilte 2 anheng til Norge for en stund siden, men de har enda ikke kommet fordi de plutselig er bestilt til Danmark. Jeg satte Norge som land selv og husker det godt sÃ¥ jeg skjÞnner ingen ting.... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Lad vÊre med at handle hos Hvisk.com! Jeg bestilte en taske til min kÊreste i julegave. Vi finder ud af den er for lille og vil sende retur, MEN de henviser til to forskellige adresser og nÃ¥r man prÞv... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. バッグず旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hvisk er et dansk accessory brand, der vil skabe et bredt udvalg af smykker og accessories i den hÞjeste kvalitet til de bedste priser

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Fandt to flotte ringe til mine

Fandt to flotte ringe til mine lillefinger, som var lige så flotte i virkeligheden som på billedet! De ankom kort tid efter jeg havde bestilt dem, og der har vÊret ingen problemer! Har kÞbt smykker på Hvisk fÞr, hvor jeg måtte returnere dem pga stÞrrelse og det gik let og uden problemer, så har kun gode erfaringer!

2017幎4月18日
5぀星のうち4の評䟡

Burde der ikke vÊre 2 i et sÊt?

Hvisk er et meget trovÊrdigt website, hvor du får leveret det man bestiller. Dog oplevede jeg, at kun den ene Þrering nåede frem til mig. Muligvis har jeg kun bestilt en piercing, men da der på billedet og beskrivelsen var vist to, gik jeg ud fra at hele sÊttet hÞrte med i prisen. Der stod intet om at det kun var 1 af de to dele i et par Þreringe, og denne information kunne godt have vÊret mere tydelig.

2017幎4月14日
5぀星のうち4の評䟡

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, og nemt at bytte hvis str ikke passer. Dog kommer jeg ikke til at gå meget med min Starlight ring da den er alt for skarp og kradser hul på huden :-/

2017幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Billede stemte ikke overens med selve varen!

Jeg bestilte en Þrering fra Hvisk, som jeg gentagende gange havde vÊret inde at kigge på. Men da jeg modtager min varer viser det sig, ikke at vÊre den Þrering som de viser på billedet. Så jeg var stÊrkt skuffet! Pas på med at bestille derinde! Deres billeder stemmer åbenbart ikke overens med deres varer! :( Jeg har ikke lyst til at anvende dem mere. For man ved åbenbart ikke hvad man modtager, om det er det på billedet eller ej!

Hilsen
En meget skuffet kunde!

2017幎3月18日
Hvisk ロゎ

Hvisk からの回答

Hej Katrine,

tak for din anmeldelse af Hvisk.com. Jeg er ked af at hÞre at du ikke mener at vores site har vist smykket som det ser ud i virkeligheden, det er vi selvfÞlgelig ikke interesserede i. Hvis du ikke synes at smykket lever op til dine forventninger vil jeg opfordre dig til at udnytte vores gratis returservice, så kan du sende smykket ind til os og få dine penge tilbage uden at have mistet noget.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os på customerservice@hvisk.com eller 31 10 22 20, så vi kan få lÞst situationen bedst muligt.

Med venlig hilsen,
Tobias, hvisk.com