4 gange hypnose terapi
4 gange hypnose terapi
1 gang så var en sukkertrang fuldstÊndig og aldeles vÊk, tÊnk sig at jeg ikke lÊngere tÊnker hvad skal jeg hygge med i aften, at når jeg handler ikke lÊngere liiige skal have noget at spise på vejen hjem. TÊnk sig jeg har ikke hygget om mig selv med slik og kager men begravet mig under et bjerg af usunde ting.
2 til 4 gang har vi arbejdet med min underbevidsthed og de oplevelser som har fået mig til ikke at tro på mig selv og mit selvvÊrd. De dårlige og ikke gode handle mÞnstre slipper stille og roligt sit krampetrÊkninger i mig. LÊnge savnede fÞlelser kommer stille og roligt tilbage som puslebrikker som var blevet vÊk. Ja jeg er sgu god nok som jeg er.... stille og rolig på vej til at hvile i mig selv, noget som jeg altid har vÊret misundelig på når andre kunne.
Mine nÊsten natlige mareridt er vÊk jeg har ikke haft et eneste siden min fÞrste gang.
Rikke er utrolig dygtig får en til at fÞle sig så tryg, så går du med noget du tumler med, så kan hun hjÊlpe se mere på hendes hjemmeside eller skriv til hende, jeg lover dig du bliver mÞdt med et varmt menneske som vil gÞre hvad hun kan for at hjÊlpe dig