レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

StÊrkt udbud til gode priser! Leveringen var hurtig og forsendelsen godt sikret mod fragt skader.

䌁業が回答したした

Har bestilt rammer hos dem flere gange og de kommer hurtigt og har vÊret pakket meget flot ind, sÃ¥ de har ku klare at blive sendt med pakkepost. Jeg maler og indrammer og her finder jeg de pÊneste ram... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig fin ramme. Produktet fejler intet. Da jeg bestiller min ramme den 26 december 2023 fremgÃ¥r det ingen steder pÃ¥ hverken hjemmeside eller ordrebekrÊftelse at shoppen holder juleferie. Det er... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en guldramme i 70x70, men kvaliteten er virkelig ringe. Den er lÞs i samlingerne i hjÞrnerne - sÃ¥ meget at akrylglasset hopper ud i den ene side. Derudover er akrylglasset sÃ¥ uklart at man ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Litografier, plakater, passepartout og billedrammer i alle stÞrrelser.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

38件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Har bestilt rammer hos dem flere gange

Har bestilt rammer hos dem flere gange og de kommer hurtigt og har vÊret pakket meget flot ind, så de har ku klare at blive sendt med pakkepost. Jeg maler og indrammer og her finder jeg de pÊneste rammer, så vÊlger klart dem igen. Lidt dyrt, men til gengÊld er de også rigtig flotte.

2026幎4月18日

Tusind tak for din anmeldelse Winnie 🙏

Tak for en virkelig god oplevelse

Tak for en virkelig god oplevelse. Havde bestilt rammer med kort frist, der skulle bruges til en fÞdselsdag. Skrev til PlakatKunst, der var sÞde at pakke og sende ordren samme eftermiddag, sÃ¥ jeg havde rammerne i tide. ☺🙏

2026幎2月4日
自発的なレビュヌ

Perfekt ramme og hurtig levering!!!!

Jeg troede fÞrst, der var ridser pÃ¥ glasset i min ramme og skrev til dem i utilfredshed. De svarede hurtigt, og det viste sig, at det var mig, der var et fjols, der havde glemt at fjerne beskyttelsesfilmen 🥎 Nu er min ramme PERFEKT, og jeg har bestilt flere.

2026幎1月28日

Tak for din anmeldelse Mette 🙏❀

Lang leveringstid.

Bestilte en ramme d.31/12-2025. Betalingen blev trukket d.9/1-2026...Efter adskillige mails og telefonsamtaler. Blev den leveret 29/1-2026.
Aldrig Plakatkunst igen.

2025幎12月31日

Hej Palle,

Jeg vil gerne undskylde for den meget forsinkede levering. Nogle gange kan en liste desvÊrre komme i restordre ret pludseligt, og denne skulle vi åbenbart vente en hel måned på. Vi arbejder på at vÊre mere på forkant med dette.

At pengene er trukket fÞr ordren er sendt, beklager jeg også, men det er dog standard praksis for produkter lavet på bestilling, og nÊvnt i vores handelsbetingelser. Vi har kun syv dage til at trÊkke pengene, så vi er nÞd til at gÞre det inden ordren er afsendt, i de sjÊldne tilfÊlde hvor ordren ikke bliver sendt inden for syv dage.

Jeg håber, at du i det mindste er glad for rammen. Ellers er du velkommen til at benytte din fortrydelsesret, hvilket hele tiden har vÊret en mulighed.

Asger | PlakatKunst

Virkelig god kÞbsoplevelse

Virkelig god kÞbsoplevelse. Lynhurtig levering. Ramme tilpasset specialmål som var korrekt på millimeteren. Jeg kan varmt anbefale Plakatkunst.

2025幎7月8日

Hej Thomas, tusind tak for din anmeldelse! Hav en dejlig sommer ☀

Kanon god service

Kanon god service! De er rigtig gode til at vejlede og finde frem til de rammer der passe prÊcis til vores stue. Man får hurtigt svar og god kommunikation. Kun gode ting herfra.

2025幎6月27日

Tusind tak for din anmeldelse Mia 🙏❀

LÊkre rammer og virkelig go service!

Har brugt hjemmesiden et par gange til at kÞbe rammer og er virkelig godt tilfreds! Nu har jeg for fÞrste gang kÞbt en vintage plakat sol jeg virkelig er glad for😊👌

2025幎6月18日

PlakatKunst からの回答

Tak for din anmeldelse Andy! ❀ Det er virkelig også en smuk plakat, som du har kÞbt! Den er der ikke mange af i verden.

I don't recommend purchasing from them

I don't recommend purchasing from them. They sent me the wrong item and wanted to argue that it was the correct item and not accept the return back to see for themselves.

2025幎5月26日

Hi Jessica,

You have learned me to never question a customer’s claim, so I want to sincerely thank you for that.

It was just hard for the inexperienced me, when your pictures clearly showed a 30x40 cm frame, which you ordered, but claimed to be 12x15 cm
 12x15 inches happens to be 30x40 cm 🙄 Your ruler even said 12x15” and the width of the wood in relation to the size of the frame speaks for itself.

Well, here I am arguing again 😒 but I need to get the facts on the table, when you make this claim in public. But at the end of it all you received a different product than the one you expected, so it’s fair that you made your chargeback and got your full refund. I should just have refunded you order right away, and I sincerely apologize for waisting your time with all this. Hopefully you can put your free frame to some kind of use.

Asger

Flotte rammer. God service

Vi har kÞbt rammer hos Plakatkunst mange gange efterhånden. Super god service og rigtig flotte produkter. Jeg er sÊrligt glad for de mange muligheder for forskellige farver både på passepartout og rammer. Vi er meget glade! Tak

2025幎3月20日

PlakatKunst からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Mette! ❀ Altid en fornÞjelse at tale indramning med dig, og vÊre med til at prÊge jeres smukke hjem 😊

Kan ikke anbefales

Puha.. hvor skal man starte? Vi har absolut ikke fået en god oplevelse ved at handle hos Plakatkunst.dk

Enormt langsomt svarende kundeservice
 beregn det min. Tqger 4 dage at få et svar (hvis du er heldig) ellers skal du lige skrive og rykke igen, bare for at få et svar..

Man skal også flere gange bede om at få sin faktura. Det er åbenbart ikke en selvfÞlge, når man handler hos den?

Vi var så uheldige at fragtmanden havde lavet en stor skramme på vores pakke, og derfor beskadiget vores ramme.
Asger fra kundeservice foreslog fÞrst, at han da lige kunne sende os nogle skinner, så vi selv lige kunne fixe vores nyindkÞbte ramme til 1700.-???
Da vi så fortalte at vi så absolut ikke selv skulle reparere en helt ny ramme, med mindre vi fik et ordenligt afslag i prisen. Fik vi vores vilje med at få en ny ramme (dog uden plexiglas pladen, da vi fÞrst troede den ville vÊre fin nok)
Da vi så får den nye ramme, og skal sÊtte vores kunst print i, og får skilt den beskadiget ramme helt ad, for at få glaspladen fri. Skal plastikken også pilles ad pladen. FÞrst her kan vi så se at der også var en skade på glasset.. (vi skilte den ikke helt ad, da vi opdagede skaden på rammen, da vi egentligt forventede det hele skulle sendes retur..)
Med nu to, 100x140 rammer, som er skilt helt ad, beslutter os for, at samle den nye ramme, og bruge glaspladen selvom den er med en skramme i. Da det er et stÞrre arbejde, i at skille det hele ad og samle igen. Vi skriver sÃ¥ igen til kundeservice d. 22/5, for at bede om et passende afslag pÃ¥ den. Men har sÃ¥ intet svar fÃ¥et her

Samlet set er vores oplevelse derfor kun 1 stjerne. Vi kan ikke anbefale at handle hos dem.

Svar til Plakatkunst
Hej Asgar.

1. Daniel har ikke modtaget nogen faktura, på hverken den ene eller anden mail. FØR vi havde rykket for det 2 gange.

2. KÊde hopper af for os, da vi modtager den skadet ramme (det kan ske, jeres fragt service har vÊret uforsigtige) MEN som du foreslår, at VI SELV kan fixe vores helt nye modtaget vare, ved at sendes os nogle skinner. (?!)

3. Efter alt det bÞvl med fÞrst at komme igennem til jer, og dernÊst at skulle skille rammerne ad, og komme vores kunst print i, valgte vi netop at “leve med det”. Da chancen for at vi ÞdelÊgger vores kunst print er stÞrre, ved at skulle skille hele rammen ad igen. Og samtidig skulle have 2 adskilte rammer liggende inkl. BagbeklÊdning i en ukendt tid og fylde i hele vores stue..

4. Daniel gÞr jer opmÊrksom på, at glasset har en skade også. Da vi ikke har kunne se det, fÞr det hele blev skilt helt ad, og taget plastikken af glasset.

IfÞlge kÞbeloven:
* Reparation: SÊlgeren skal som udgangspunkt forsÞge at reparere varen.
* Omlevering: Hvis reparation ikke er mulig, eller det tager for lang tid, kan du forlange at få varen omleveret til en ny.
* Pengene tilbage: Hvis omlevering ikke er mulig, eller varen er af ubrugelig kvalitet, kan du krÊve pengene tilbage.

Nu arbejder jeg selv med kunder i detail. Så jeg ved udemÊrket hvad korrekt gÞren og behandling er af kunder. Og at begynde at diskutere, er godt nok aldrig nogen sÊrlig konstruktiv lÞsning.
I forhold til at man ikke kunne fixe glasset, eller i er 1,5 uge om bare at svare. Og derved for lang tid om at reagere til en hurtig lÞsning/ombytning. Forholder vi os faktisk ganske fint til kÞbeloven. Vi beder om et passende afslag i prisen til, hvad der svarer til den fejl vores glasplade nu har. Det er trods alt heller ikke gratis, at skulle blive hjemme de dage, i mener vi får leveret fra jer, for så at jeres fragtfirma kommer en helt anden dag?

Og så finder vi det enormt iÞjenfaldende at der fÞrst kommer en tilbagevendende reaktion nu, dagen efter at vi deler vores oplevelse offentligt..

2025幎5月4日

Hej Line,

Jeg er fÞrst og fremmest ked af, at jeres ramme blev beskadiget under fragten.

DernÊst beklager jeg min mailsupport med Daniel. Nogle af mine svar har vÊret for langsomme, og jeg overså fÞrst Þnsket om en faktura. Jeg kan dog se, at Daniels konto er oprettet med en anden e-mail end den han har brugt i sine henvendelser, så det er nok forklaringen på, at han ikke fik ordrebekrÊftelsen og de Þvrige mails automatisk. Faktura kan i Þvrigt altid downloades fra ens konto.

Jeg har på intet tidspunkt Þnsket at spise jer af med en lappelÞsning. Eftersom jeg ikke vidste, at glasset var beskadiget, var mine forslag om nye lister eller en ny ramme uden glas de hurtigste lÞsninger, jeg kunne tilbyde, og også lÞsninger der ville spare jer for besvÊret ved at sende varen retur. Noget som andre kunder har sat pris på. Jeg har også helt fra start tilbudt at ombytte varen, hvilket I ikke valgte.

I forhold til KÞbelovens reklamationsret er der ikke kutyme for at kompensere, når varen fejl let kan udbedres eller helt ombyttes, og derfor har en kompensation slet ikke vÊret oplagt i jeres tilfÊlde. I mailen d. 22/5 beder Daniel da heller ikke eksplicit om et afslag i prisen. Han brokker sig over forlÞbet og informerer om det beskadigede glas, men afviser samtidig de mulige lÞsninger, der måtte vÊre med kommentaren "vi lever med det".

I bagklogskabens lys, har jeg alligevel valgt at anerkende jeres frustrationer over det Êrgerlige forlÞb med en kompensation på 50% af billedrammens pris, samt et stadigt gÊldende tilbud om at sende nyt glas.

Asger

Sublim kundeservice

Jeg fandt den ramme jeg ville have, men prisen på museumsglas var for lav. Jeg kontaktede dem for at hÞre om det var en fejl. Det var det og de Êndrede straks prisen, men lod mig kÞbe den til den lave pris og dermed spare langt over 50%!

2025幎2月17日

PlakatKunst からの回答

Hej Steffen, tak for din anmeldelse og for at gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ fejlen! Jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for den smukke ramme 😍

Asger | PlakatKunst

Super oplevelse!

Bestilte en ramme, og den blev sendt den nÊste hverdag, og jeg modtog den dagen efter. Rammen er flot og var godt pakket ind.

2025幎1月3日

Tak for din anmeldelse! 🙏❀

KÞbte 2 stk af 100x140 rammer og fik

KÞbte 2 stk af 100x140 rammer og fik lynhurtig og kyndig guidence i valg af trÊsort ud fra tilsendte billeder af hvor de skulle hÊnge. De blev leveret kun få dage efter og var meget forsvarligt pakket ind.
Vi er SÅ tilfredse og det er ikke sidste gang vi bestiller herfra 😄

2024幎12月16日

PlakatKunst からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Gina! Dejligt at hÞre ❀ GlÊdelig jul og godt nytÃ¥r 🎄✚

Enorm god og proaktiv service

Enorm god og proaktiv service selvom fejlen startede hos mig blev det rettet op på hurtigt!
Og så er rammen også super flot.

2024幎12月20日

Tusind tak for din anmeldelse Anne 🙏 Rigtig god jul 🎄❀

VIRKELIG SUPER SERVICE

VIRKELIG SUPER SERVICE! KÞbte 3 rammer via deres hjemmeside. Let bestilling og mine varer kom hurtigt - dog var der en skade/fejl pÃ¥ den ene. Inden jeg overhovedet nÃ¥ede at kontakte firmaet cedr reklamtion ..havde Asger SELV kontaktet mig for at hÞre om jeg var tilfreds! Fortalte om mit problem og 3 dage efter ankom den ting der havde en fejl...super flot fantastisk service...kan bare SÅ VARMT ANBEFALES ..og mine billeder...hÊnger smukt pÃ¥ min vÊg. Jeg er fan!

2024幎8月30日

PlakatKunst からの回答

KÊre Mai-Britt, tÊnk at jeg fÞrst fÃ¥r takket dig for anmeldelsen nu. Den er jeg meget taknemmelig for 🙏 GlÊdelig jul og godt nytÃ¥r ✚🎄

Fantastiske rammer og ordentlig service

Jeg elsker vores fine rammer fra plakatkunst og jeg havde en fantastisk oplevelse ift. kundeservice. Dem kan man blindt stole på leverer kvalitet både estetisk og etisk. Mange tak ❀ Jeg kommer til at kÞbe alle mine rammer herfra

2024幎8月2日

KÊre Julie, tusind tak for dele din oplevelse 🙏♥

Wonderful Store for Original Vintage posters

Wonderful original vintage posters. This store has some absolute gems! Asger, the owner, is a very knowledgeable and extremely attentive person. It is a pleasure to deal with him. Prices in this store are also lower than other reputable vintage poster galleries at this level.

2024幎6月11日

PlakatKunst からの回答

Dear David, thank you so much for your kind review! Thank you for your order and congratulations with your beautiful poster. I'm so happy that the poster arrived on time, despite the delay of the shipping company. I wish you all the best! Best regards, Asger

Service ud over det sÊdvanlige

Har aldrig oplevet så god en kundeservice på en nethandel.
Fik leveret (hurtig levering) en stor ramme i 100x140cm. Den var godt pakket ind, men bundskinnen var desvÊrre lidt skÊv. Det skrev jeg til dem.
Jeg fik hurtigt svar, og Asger tilbÞd at komme forbi med en ny bundskinne. Han kom med den på en lÞrdag.
Super service og et fint produkt.
Nu spille det, og jeg handler 100% der igen.

2024幎6月8日

PlakatKunst からの回答

Hej Lars, tusind tak for din anmeldelse! Rammer - isÊr de store - er ikke altid en problemfri vare at fragte, men problemer er til for at blive lÞst ;) Hav en skÞn sommer! Mvh, Asger

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。