Hypoteket Àr det bÀsta banken. Jag rekommenderar den starkt till bÃ¥de personer jag kÀnner och inte kÀnner. Jag har fÃ¥tt prata med olika medarbetare, och alla var supersnÀlla, hjÀlpsamma och profe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag kÀnner att Hypoteket som bank Àr en av Sveriges bÀsta om inte den bÀsta banken jag har haft med att göra. VÀldigt professionella i sitt agerande gentemot kund och vÀldigt kunniga i sitt omrÃ¥de. VÀ... ãã£ãšèŠã
Sedan vi flyttade till Hypoteket för nÃ¥gra Ã¥r sedan har vi bÃ¥de justerat och utökat vÃ¥rt lÃ¥n. Nu nÀr vi utökade igen för en renovering sÃ¥ var allt klart pÃ¥ under en vecka. Vid alla tillfÀllen har proc... ãã£ãšèŠã
Det hÀr flöt, som en dans. Har aldrig varit med om en bank, som med högsta fart tar en igenom hela lÃ¥nekarusellen utan att minska hastigheten! Bra gjort! Det kan jag lova om det finns fler, som vill... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hypoteket erbjuder rÀttvisa bolån. Alla kunder får samma låga rÀnta, utan att förhandla! Du ansöker på www.hypoteket.com och skriver under lånet med BankID. Enkelt, smidigt och utan dolda avgifter.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Höjer rÀnta trots oförÀndrad styrrÀnta
Har tidigare uppskattat Hypoteket, nu höjer de rÀntan trots att Riksbanken lÀmnat styrrÀntan oförÀndrad. Stort minus och ser mig nu om efter att byta bank.
Personlig kontakt
På Hypotek har vi fått prata med samma person genom hela processen.
Hypoteket Àr det bÀsta banken
Hypoteket Àr det bÀsta banken.
Jag rekommenderar den starkt till både personer jag kÀnner och inte kÀnner. Jag har fått prata med olika medarbetare, och alla var supersnÀlla, hjÀlpsamma och professionella. Toppservice!
Bra jobbat Hypoteket! ForsÀtt så!
/Lamia B.
Bra service trevlig personal ochâŠ
Bra service trevlig personal och professionella
Bra service
Jag upplever Hypoteket som ett institut med bra och snabb service och handlÀggning. Allt har fungerat mycket bra. Det enda jag saknar en del Àr e-faktura.
VÀldigt bra och proffesionelltâŠ
VÀldigt bra och proffesionellt omhÀndertagande. Det som tar ner betyget Àr dåligt/obefintligt svar nÀr man chattar trots upprepade försök.
Smidigt att slippa förhandla och ÀndÃ¥âŠ
Smidigt att slippa förhandla och Àndå få bra rÀnta.
Smidigast på marknaden!
Enkla att ha att göra med, får alltid lÀgst möjliga rÀnta och allt sköts digitalt.
Fin hjÀlp och kunniga och hjÀlpsamma personal
NÀr jag ringde fanns redan en person som hade lÀst och uppfattat min Àrende och löste snabb alla hinder och snabb fick jag lån utan mer snacka över det.
Rek hypoteket!!!
Stort tack till Martin! Grymt på sitt jobb och bemötande! 10/10
Mycket bra bemötande av handlÀggarna
Mycket bra bemötande av handlÀggarna. Hade kontakt med Hypoteket ett flertal gånger innan mina bolån flyttades. Mycket smidigt, mycket nöjd. Min månadskostnad Àr nu halverad.
Trevligt och proffsigt
Trevligt, proffsigt bemötande från Martin. Enkel process och framför allt en lÀgre bostadskostnad Àn tidigare.
Man inte behöver inte en fysisk bank
Jag kÀnner att man inte behöver göra ett fysikskt bankbesök nÀr man har Hypoteket som bank. De Àr smidiga, tydliga och ger förtroende till sina kunder.
Ni Àr gjorda mycket snabb och enkelâŠ
Ni Àr gjorda mycket snabb och enkel till kund. Vi Àr mycket trevlig med er sÀtt
Tack för hjÀlpen
Vi vill bara sÀga tack för all hjÀlp och vÀgledning vi fick frÃ¥n er nÀr vi ansökte om lÃ¥n. Er service var utmÀrkt och vi fick köpa den lÀgenhet vi verkligen ville ha ð.
VÀnliga hÀlsningar,
Fariba Feizy-Mehdi Sayyah
VÀldigt tacksam för alla hjÀlp med alltâŠ
VÀldigt tacksam för alla hjÀlp med allt som dom gjorde för att se till att jag kunde få de lånet som jag behövde ha.
Smidig Enkel med bra och tydlig service
Smidig Enkel med bra och tydlig service