Ordna BolÃ¥n レビュヌ 1,309

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Stort tack Fredrik , du hjÀlpte mej med ett bolÃ¥n . SÃ¥ tacksam . Och inte nog med det , du hörde av dej flera gÃ¥nger och frÃ¥gade hur det gÃ¥r med processen av lÀgenhetsköpet . Det kÀndes sÃ¥ bra det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har fÃ¥t mycket fint bemötande och mycket bra hjÀlp av Linnea Lööf med bolÃ¥net. Det var riktig och fantastiskt hjÀlp. Jag har ocksÃ¥ fÃ¥tt mycket bra bemötande och mycket bra hjÀlp med mina andra bl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Först och frÀmst vill jag ge dig ett stort tack Nicolas. B ☺ för all hjÀlp med bolÃ¥net och att du har varit med oss genom hela processen, hela vÀgen till slutet. Utan dig hade jag/vi aldrig fÃ¥tt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag mÃ¥ste sÀga att Philip Kocadag Àr vÀrldens bÀsta handlÀggare. Han Àr bÃ¥de snÀll, kunnig och mycket professionell. Han vet precis vad han gör . Jag fÃ¥r ALLTID mycket bra förklaring och hjÀlp av hono... もっず芋る

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス
  2. ロヌン代理店

圓該䌁業による蚘述

Ordna Bolån Àr bolånetjÀnsten för vÀlgrundade och sköna bolånebeslut. En bolånetjÀnst med kundens bÀsta för ögonen och dÀr banker kommer till låntagaren, inte tvÀrtom. Genom att matcha långivarens erbjudanden med låntagarens behov, sållar vi bra från mindre bra. Vill kunden ha rådgivning finns vi ett samtal bort. Engagerat, lösningsorienterat och med kundens behov i fokus, gör vi jobbet och guidar enkelt och smidigt till en lösning som passar det individuella behovet. Vill kunden ha hjÀlp att jÀmföra, tar vi ett steg tillbaka och låter vår tjÀnst sköta jobbet. Ordna Bolån Àr experten som gör det lÀtt att vÀlja.

4.7

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ingen hjÀlpsamhet och inga svar på

Ingen hjÀlpsamhet och inga svar på mobilen. Inga lösningar på problemet med banken, och de sÀger att allt Àr fel nÀr det kommer till banken. Allt har varit annorlunda jÀmfört med vad de sa till mig på telefon. DÀr sa de att jag var godkÀnd för ett lånelöfte på 2,1 miljoner, men nÀr jag kontaktade banken direkt sa banken att jag bara Àr godkÀnd för 1,4 miljoner. Ingen sanning alls.

2026幎3月25日

Best impossible

My experience with Ordna was very good. I was having difficulty finding a lender to buy my property, partly because I didn't have enough knowledge of the Swedish financial market, and Ordna and Nicolaus helped me a lot in this process.

2026幎2月19日

Philip gav 5-stjÀrning service

Philip har hjÀlpt oss från dag 1 med vårt bolån. Vår process startade för över tre år sedan, med att börja kolla på eventuella bostÀder som jag och min sambo önskade investera i.
Philip fixade med lånelöfte, hade tÀt kontakt med banken samt försÀkrade oss om att dom skötte allt så vi kunde fokusera på att hitta rÀtt plats för oss.

Inget köp för tre år sedan, och planen lades på is. NÀr det sedan var dags att plocka upp den bollen igen nu i vintras så var det ingen mindre Àn Philip som återigen gav oss exceptionellt bra service, kom ihåg oss, var otroligt tillgÀnglig och snabb på att svara.

5/5 på framförallt Philip, men Àven Ordna Bolån som ger oss chansen att fokusera på det som Àr viktigt nÀr man vÀljer en bostad - kÀnslan!
Idag blev bostadsköpet genomfört, och vi har mycket Philip att tacka för det!

2026幎3月2日

Stort tack Fredrik

Stort tack Fredrik , du hjÀlpte mej med ett bolån . Så tacksam . Och inte nog med det , du hörde av dej flera gånger och frågade hur det går med processen av lÀgenhetsköpet . Det kÀndes så bra det dÀr lilla tiden du tillbringade för kunden . Rekommenderar vÀrmt ordna bolån
Tack Àn en gång

2026幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

Jag ser alla fantastiska betyg och hur

Jag ser alla fantastiska betyg och hur man hyllar enskilda handlÀggare. LÀser också på Ordna Bolåns hemsida att processen ska gå snabbt och smidigt. Men till mig Àr det ingen som återkommer? Och det verkar ta riktigt lång tid? Skickade in en ansökan för 3 dagar sedan - Ànnu har ingen handlÀggare gjort sig till kÀnna för mig. Skickade ett meddelande via Mina sidor för att höra hur det går med min ansökan, nu över 48 timmar senare Àr det fortfarande obesvarat? AnvÀnde chat-funktionen för drygt 24 timmar för att få kontakt och fick då svaret att min ansökan kommit in och de skulle prioritera den. Men sen Àr det bara tyst?

2026幎2月6日

Edmond

Edmond, vilken stjÀrna i både lyhördhet och hjÀlpsamhet som dessutom Àr tålmodig. Han vill att det ska bli bra hellre Àn att det bara ska gå snabbt, Àven om det gick snabbt nÀr jag vÀl bestÀmt mig. Dessutom har uppföljningen till mål varit genomgående perfekt.
Toknöjd helt enkelt

2026幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har fÃ¥t mycket fint bemötande och

Jag har fåt mycket fint bemötande och mycket bra hjÀlp av Linnea Lööf med bolånet. Det var riktig och fantastiskt hjÀlp. Jag har också fått mycket bra bemötande och mycket bra hjÀlp med mina andra blanco lån av Erik Jarl. Det var också fantastiskt hjÀlp. Denna hjÀlp som jag har fått på bolånesida och blanco lån sida har lett till att jag kommer att betala mindre mellan 11000 och 12000 varje månad . MVH imad

2025幎12月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス