PrÞvede Idea Kafferisteri efter at have stÞdt pÃ¥ reklamer for dem pÃ¥ Instagram og Facebook. Jeg blev bestemt ikke skuffet! Nu har jeg efterhÃ¥nden kÞbt kaffe fra dem en del gange, og det er al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pakken blev vÊk, intet problem Bestilte 30juni noget kaffe og udstyr, denne pakke valgte desvÊrre at blive vÊk i forsendelsen, men dette var intet problem. Jeg sendte en mail, i svarede hurtigt b... ãã£ãšèŠã
I am very happy with coffee from Ideal Kafferisteri. I have ordered few different types of coffee and have now my favorite. On line ordering is easy, shipping fast and freshly roasted coffee beans del... ãã£ãšèŠã
God frisk kaffe, men lidt ensformigt i lÊngden pÃ¥ abonnement. Smagsnuancerne ligger lidt for tÊt ifÞlge mig, men intet dÃ¥rligt at sige ð
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk kaffe!
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra både på kaffe, service og levering
Hjemmesiden er nem at operere på
Hjemmesiden er nem at operere på og det er nemt at bestille. Og så smager kaffen fantastisk. For mig er det skÞnt at kunne afhente kaffen selv.
Fantastisk hÞjkvalitets lysristet kaffeâŠ
Fantastisk hÞjkvalitets lysristet kaffe på niveau med nogle af de bedste risterier herhjemme.
Hurtigt levering og godt bestillingsflow.
Rigtig dejlig kaffe
Rigtig dejlig kaffe, men ville Þnske man kunne sammensÊtte sit abonnement lidt mere efter behov.
Fantastisk kaffe
Fantastisk kaffe, hÞj service og hurtig levering! Er meget glad for mit abonnement, som jeg har haft gennem flere år.
Altid nye spÊndende kaffer
Vi har fået kaffe fra Ideal igennem ret lang tid nu. Altid spÊndende nye kaffer at prÞve, vi glÊder os altid til at smage nyt når vi får en ny pose hjem.
Ãvrigt ogsÃ¥ super hurtig til at sende deres pakker ud.
Altid en fonÞjelse
Der er styr på ordren, og hurtig ekspedition, med afhentning ved risteriet. Altid en fornÞjelse.
Pakken blev vÊk
Pakken blev vÊk, intet problem
Bestilte 30juni noget kaffe og udstyr, denne pakke valgte desvÊrre at blive vÊk i forsendelsen, men dette var intet problem. Jeg sendte en mail, i svarede hurtigt beklagede og sendte da bare en ny pakke min vej! dagen efter havde jeg endelig lÊkker kaffe i lejligheden igen.
Ikke sidste gang jeg bestiller noget hos jer med den super gode service og den ekstrem lÊkre kaffe
God kvalitet
God kvalitet
Kaffen var god kvalitet og der var hurtig levering.
Kompetent vejledning og hurtig levering
Fik utrolig kompetent vejledning til at vÊlge den rigtige bÞnne/kaffe til mit behov! Og tilmed hurtig levering!
Itâs really good coffee at really goodâŠ
Itâs really good coffee at really good prices!
Fantastisk kaffe og god butik
God kÞbsoplevelse, god service og vigtigst af alt fantastisk kaffe ð
LÊkker kaffe
LÊkker kaffe, god kvalitet, rimelige priser, god service, friskristet og hurtig forsendelse ð
Fantastisk god kaffe
Fantastisk god kaffe, med hurtig fragt og personlig og professionel betjening.
Altid friskristet.
Fantastisk god service og hurtigâŠ
Fantastisk god service og hurtig levering.
Kanon lÊkker kaffe
Kanon lÊkker kaffe! Det kommer altid frisk ristet, god bryggeguide på hjemmesiden, jeg anbefaler ideal kaffe til alle med en espressomaskine
Ny favorit kaffepusher
Hurtig levering, informativt site med gode bryggeguides, bÞnner ristet kort tid inden levering
Best service og bÞnner â¥ïž
Fantastik smagfuld kaffe til dÞren
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã