Ideal Kafferisteri レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PrÞvede Idea Kafferisteri efter at have stÞdt pÃ¥ reklamer for dem pÃ¥ Instagram og Facebook. Jeg blev bestemt ikke skuffet! Nu har jeg efterhÃ¥nden kÞbt kaffe fra dem en del gange, og det er al... もっず芋る

Pakken blev vÊk, intet problem Bestilte 30juni noget kaffe og udstyr, denne pakke valgte desvÊrre at blive vÊk i forsendelsen, men dette var intet problem. Jeg sendte en mail, i svarede hurtigt b... もっず芋る

God frisk kaffe, men lidt ensformigt i lÊngden pÃ¥ abonnement. Smagsnuancerne ligger lidt for tÊt ifÞlge mig, men intet dÃ¥rligt at sige 👍

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Highly recommend!

I am very happy with coffee from Ideal Kafferisteri. I have ordered few different types of coffee and have now my favorite. On line ordering is easy, shipping fast and freshly roasted coffee beans delivered to me as planned. I highly recommend!! I don’t order from abroad any more- I go for IK- small, local business delivering great coffee!

2022幎8月25日

God frisk kaffe

2022幎8月25日

Kvalitetskaffe til fine priser

Jeg er fast kunde hos Idealkaffe og jeg er vild med deres udvalg af bÞnner. De få gange jeg har vÊret i kontakt med deres kundeservice, er der altid smil på lÊben og hurtig hjÊlp. Jeg kan varmt anbefale dem.

2021幎5月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk kaffe og serviceniveau i top!

Nu har jeg efterhånden smagt en del forskellige bÞnner fra Ideal, og jeg har endnu til gode at få en som ikke er rigtig lÊkker.
Har man behov for hjÊlp, tips og råd så er det altid at hente her.
Det er nemt og mega lÊkkert, sÃ¥ det er bare at komme igang ☕

2021幎5月25日

Utroligt velsmagende kaffe

Utroligt velsmagende og altid friskristet kaffe til alle bryggemetoder, leveret lynhurtigt til dÞren. De unge herrer yder kanon service og besidder en enorm viden og passion indenfor feltet.
De varmeste anbefalinger herfra!

2021幎5月25日

Unik kaffeoplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Månedlig abonnement - friskristet og fantastisk lÊkker kaffe måned efter måned. Unik serviceniveau af passionerede og arrangerede kaffenÞrder, der altid er god for en snak.

Hvis du ikke har prÞvet Ideal kafferisteri, kan du ikke sige, du sÊtter pris på en god kop kaffe!

Den varmeste anbefaling herfra!

2021幎3月7日
自発的なレビュヌ

Bedste kvalitet og fantastisk service

KÞrer med abonnementsordning, hvor jeg hver måned modtager udsÞgt kaffe. Kvalitet hver gang, og fantastisk service hvad enten det drejer sig om spÞrgsmål til kaffen eller indstillinger af maskiner. IvÊrksÊttere som brÊnder for deres håndvÊrk.

Kan varmt anbefale til alle.

2021幎2月24日

Helt fantastisk kaffeoplevelse

Helt fantastisk kaffeoplevelse, efter mange års sÞgen er det endelig lykkedes at finde nogle bÞnner som har den helt rigtige smag og ristning til både latte og americano!
Eneste problem er at posen er for hurtigt tom.... 😉😉

2021幎2月20日