レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

God kommunikation og rigtig flot resultat af slebne gulve og efterfølgende klar lak. Aleks vendte meget hurtigt retur efter min anmodning, selvom det var midt i påsken, og han kunne hurtigt gå i gang... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ideefix – det er kvalitet hele vejen igennem. Alex kom ud og besigtigede min lejlighed, hvor han gav sig god tid og lyttede til mine ønsker og be... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik slebet mit gulv af Alek fra Ideefix, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med resultatet. De arbejdede både professionelt og effektivt, og kvaliteten af arbejdet var helt i top. Hele proce... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har fået slebet og efterbehandlet stuegulv og trappe. Planen var kun stuegulv, men Aleks foreslog vi også fik klaret trappen. Med det flotte resultat, trappen ser ud som ny, er vi kun glade for... もっと見る

企業情報

1. 床材の研磨サービス
  2. 解体工事請負業者
  3. フローリング施工請負業者
  4. 画家
  5. 板張り床設置サービス
  6. 板張り床の再仕上げサービス

当該企業による記述

"Eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling Hos IdeeFix er vi specialister i gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af trægulve. Med mere end 12 års erfaring og over 1.000 tilfredse kunder, sikrer vi professionelt håndværk, der forvandler slidte gulve til smukke og holdbare overflader. Vi tilbyder alt fra skånsom afslibning af gulv til mere intensiv gulvafhøvling, når gulvene kræver en dybere behandling. Efter afslibningen sørger vi for en flot og slidstærk finish med enten lak, olie eller sæbe, skræddersyet til dine behov. Vi arbejder i København og omegn, Nordsjælland og Sjælland, og vores mål er at levere høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!"

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Absolut perfekt proces og resultat: Ideefix og Aleks er håndværkeren og…

Ideefix og Aleks er håndværkeren og gulvfirmaet man ellers kun drømmer om. Respektfuld, dedikeret, ansvarsbevidst, overholder alle aftaler og leverer et suverænt resultat. Aleks var super hjælpsom og forstående. Definitionen på ordentlighed. 140kvm gulve blev slebet og fik 3 gange lak. De står knivskarpt og vi er meget tilfredse. De varmeste anbefalinger her fra. Kristoffer

2024年4月24日
5つ星のうち5の評価

God kommunikation og flot resultat

God kommunikation, hjælpsomme mennesker og et flot resultat! Vi er meget glade. Tilmed var gennemgangen efter endt arbejde også i top, hvor vi sammen gennemgik alt. Et meget tryg oplevelse.

2024年3月22日

The company is reliable

The company is reliable, they work conscientiously and do their work efficiently. They provide a full estimate. The deadlines for completing the work are strictly observed according to the contract. All materials are of excellent quality, without a single flaw. My house looked like something out of a magazine. Thank you very much Alex for the excellent work. I will continue to cooperate with you in the future.

2024年3月21日
5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse med Ideefix!

Super god oplevelse med Aleks og hans team. De var flinke og super professionelle hele vejen igennem.

Gulvet ser helt fantastisk ud nu. De kunne komme hurtigt og gav os en rigtig fin pris.

5 stjerner og en stor anbefaling herfra!

2023年12月4日
5つ星のうち5の評価

Det flotteste resultat og sublim…

Det flotteste resultat og sublim service!
Vi har fået slibet vores gulve i vores nye hus af Milan og hans team. Vi stod i en dårlig situation, hvor dem, der oprindeligt skulle have slebet vores gulve, brændte os af. Ideefix trådte hurtigt til, og resultatet er simpelthen blevet så flot! Det var noget af en omgang, da der i køkkenet lå et gammelt korkgulv ovenpå gulvbrædderne, der skulle strippes af først. Milan og team klarede det hele på 1,5 dag, og vi kan ikke få hænderne ned over, hvor flot det er blevet! Ovenikøbet til en god pris, ekstrem god service, godt humør og venligheden helt i top. Kan stærkt anbefale! :)

2023年12月12日

Trustpilot エクスペリエンス