IEDEREEN LOOPT レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

IEDEREEN LOOPT: barefoot running, trail & wandelen. IEDEREEN LOOPT staat ook wel gekend als de andere schoenwinkel. Waarom? Wij zijn de enige merk-onafhankelijk winkel in België die zich 100% specialiseert in barefoot of minimalistische schoenen. En dit niet enkel voor hardlopen, trail & wandelen maar ook alledaags gebruik of zelfs om mee naar kantoor te gaan. De schoenen die we aanbieden, geven zo weinig mogelijk steun aan de voet. Hierdoor dient het lichaam zelf actief te werken. En daardoor kunnen heel wat voetklachten aangepakt of voorkomen worden. Dankzij de brede pasvorm zijn deze schoenen ook uitermate geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een hallux valgus. Vanwaar de naam IEDEREEN LOOPT? Lopen en wandelen zijn twee van de meest toegankelijke sporten/activiteiten ter wereld. Iedereen kan het. Of dat denken de meeste mensen toch. Ondanks moderne technologieën in de schoenenwereld stijgt jaarlijks het aantal blessures en lichamelijke problemen in deze groep. Luchtkussentjes, demping, vering, carbon platen, (anti)pronatie-ondersteuning. De voorbije 50 jaar was het de ene hype na de andere. Maar helaas, het aantal blessures blijft stijgen. Dit omdat we aan de essentie voorbijgaan: de mens is van nature gemaakt om te lopen. Laten we dus gebruiken wat we gekregen hebben in plaats van onnodige ondersteuning aan te bieden (die dikwijls het lichaam zelf verzwakt). Bij IEDEREEN LOOPT is het niet ons doel om iedereen effectief aan het lopen te zetten. Een deel van ons publiek zijn uiteraard sporters, maar nog veel meer klanten hebben fysieke problemen waar ze dikwijls al ettelijke oplossingen voor geprobeerd hebben. Voor deze mensen is dagelijks pijnvrij kunnen functioneren & bewegen al dikwijls een doel op zich. In dat opzicht kan je lopen dus niet altijd als hardlopen interpreteren, maar gerust ook als bewegen in het algemeen.

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Retour (eenzijdig) niet geaccepteerd

Twee producten besteld (één paar schoenen, één paar sandalen). Beiden waren te groot. Na retour vond de medewerker dat de producten niet in goede staat waren. Er werd vrij dwingend gecommuniceerd en meteen een voorstel gedaan voor het terug betalen van enkel één van de producten.
Na veel mail wisseling werd voet bij stuk gehouden en heb ik het maar laten gaan. Het heeft me €100,- gekost.
Mijn advies, koop je barefoot producten ergens anders.

In aanvulling op na de reactie hieronder van iedereenloopt:
Er wordt wederom niet eerlijk gedeeld wat er heeft plaatsgevonden. Ik heb zeker wel betwist dat de producten niet in goede staat waren. Zelfs dat de sandalen in dezelfde staat waren geleverd als dat (blijkbaar) niet verkoopbaar wordt geacht.

Erg naar om in de reactie van iedereenloopt.be steeds als de boosdoener aangemerkt te worden. Ik heb er absoluut geen missie van gemaakt iedereenloopt.be overal zwart te maken. Ik vind het zelf erg prettig als ik online reviews kan zien van een winkel waar ik iets koop. Google en Trustpilot zijn de plekken waar ik dat meestal check. Vandaar dat ik op deze platforms mijn ervaring deel.
Het staat iedereen vrij hier ook positieve reviews te plaatsen uiteraard!

2023幎3月31日
自発的なレビュヌ
IEDEREEN LOOPT ロゎ

IEDEREEN LOOPT からの回答

Beste Matthijs,

Blijkbaar heb je er jouw missie van gemaakt om ons op zoveel mogelijk plaatsen zwart te maken. Persoonlijk vind ik dat dit meer zegt over jou dan over ons :-)

Opnieuw vergeet je het hele verhaal te vertellen. We hebben inderdaad twee paar schoenen van jou terug ontvangen. Het eerste paar (Primal 2) waren zwarte schoenen die vol witte haren hingen. Het tweede paar waren sandalen van Shamma die niet alleen in de lengte volledig opgekruld waren, maar die je (vermoedelijk) langdurig had gedragen aangezien op beide sandalen je perfect de afdruk van je voeten kan zien doordat het zweet in de sandaal is gedrongen.

Hierop hebben we inderdaad besloten om je enkel de Primal 2 terug te betalen, gezien de sandalen volledig onverkoopbaar waren. Bovendien hebben we zelf de kosten gedragen voor het reinigen van de Primal 2 én hebben we jou geen retourkosten aangerekend. Het grootste deel van de kosten (door jouw schade!) hebben we dus zelf gedragen...

We hebben jou onmiddellijk op de hoogte gebracht van alle schade mét foto's. Deze schade is werd door jou niet betwist. Wel gaf je plots aan dat je de producten zo had ontvangen. Vreemd, gezien we voor je retour reeds meerdere malen contact hadden per e-mail over hoe het retourproces te werk ging. In geen enkel van die mails gaf je aan dat je beschadigde producten had ontvangen. Ook gaf je aan dat dit het risico van een webwinkel is. En dat je slechte reviews zou schrijven indien we niet op jouw eis zouden ingaan om alles terug te betalen.

Daar was ik het helaas niet mee eens. Ik hou niet zo van een wegwerpcultuur waar blijkbaar niets een waarde heeft.

Zoals eerder aangegeven hebben wij een webshop sinds 2015. In 8 jaar tijd hebben we nog maar 5 keer een (gedeeltelijke) waardevermindering moeten aanrekenen bij retours. Blijkbaar deelt het overgrote deel van onze klanten dus wel onze waarde en normen.

Thomas
zaakvoerder IEDEREEN LOOPT