ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Antaisin nolla tÀhteÀ jos olisi mahdollista. Vietin koko illan kuvia ifoloriin ladatessa, mutta lopulta enteriÀ painaessa meni hylkyyn koko homma. Suosittelen vahvasti tilaamaan kuvat muualta jo... ãã£ãšèŠã
En nÀe muuta vaihtoehtoa kuin antaa tÀydet viisi tÀhteÀ. Upeita tuotteita ja sen johdosta olenkin tilannut mm kymmenkunta kuvataulua ja muutamia kuvakirjoja. Kotimme on saanut niiden myötÀ uuden per... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ifolor.fi ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Valokuvien edellÀkÀvijÀ jo lÀhes sata vuotta
Ifolor on valokuvien ja erilaisten valokuvatuotteiden markkinajohtaja Suomessa. Yrityksemme taival ifolorina alkoi vuonna 2007, sitÀ ennen suomalaiset tunsivat meidÀt nimillÀ Helios, Kuva-Sampo ja Ifi.
Ifolor saa valokuvat elÀmÀÀn. Aidot paperikuvat, valokuvakirjat, sisustustaulut, kuvamukit ja monet muut kuvatuotteet tuovat valokuvamuistot hienosti esille. Valokuvissa nÀkyvÀt elÀmÀn erityiset hetket, joista me jalostamme korkealaatuisia, aikaa kestÀviÀ tuotteita. Helpon tilausprosessin ja monipuolisen valikoiman ansiosta yhÀ useampi suomalainen saa enemmÀn iloa kuvista.
é£çµ¡å
KarhumÀenkuja 2, 01530, Vantaa, ãã£ã³ã©ã³ã
- 09 348 40 200
- asiakaspalvelu@ifolor.fi
- ifolor.fi
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Antaisin nolla tÀhteÀ jos olisiâŠ
Antaisin nolla tÀhteÀ jos olisi mahdollista.
Suosittelen vahvasti tilaamaan kuvat muualta jos haluatte aikaa sÀÀstÀÀ.
Itse tuote on moitteeton ja laadukas, mutta...
Itse tuote on aina ollut moitteeton ja laadukas, mutta isot miinukset pitkÀstÀ toimitusajasta. Ennen toimitus oli todella nopea, mutta samalla kun tuotanto siirtyi Sveitsiin tuli etanaposti kÀyttöön. Nyt on kulunut pari viikkoa siitÀ kun sain postin seurantakoodin, mutta itse tuotetta ei vielÀ nÀy ei kuulu.
Tilasin perhematkastamme kuvakirjan
Tilasin perhematkastamme kuvakirjan. Tuote saapui perille noin viikossa ja laatu oli paljon parempi, kuin mitÀ osasin odottaa - huomattavasti paremmat kuin mitÀ alkuperÀisessÀ tuotteessa.
Ihmettelen suuresti nÀitÀ negatiivisia arvosteluja. KymmeniÀ tilauksia on tullut tehtyÀ vuosien ajan ja palvelu sekÀ laatu on aina toiminut loistavasti. Kiitos siitÀ!
Tilasin 1000 palan palapelin ja siinÀâŠ
Tilasin 1000 palan palapelin ja siinÀ oli vain 977 palaa tilasin sen kesÀllÀ kyllÀkin mutta vasta nyt oli aikaa alkaa kokoamaan ja avasin sen eilen paketista ja huomasin useamman palan puutteen ja pÀÀtin sitten laskea kaikki palat ja sieltÀ puuttui hyvin monta jo alussa
Kohtuuttoman pitkÀt toimitusajat
Ennen kuin tilaatte mitÀÀn Ifolorilta, huomioikaa ERITTÃIN PITKÃT TOIMITUSAJAT! Tuotteet valmistetaan nykyÀÀn SveitsissÀ, josta ne lÀhetetÀÀn ilmeisesti kerran viikossa tai kahdessa rekkarahdilla Suomeen. SinÀnsÀ nopeasti tilauksesta tuli kyllÀ Postin seurantakoodi ja viesti, ettÀ 1-4 pÀivÀssÀ siitÀ Posti saa paketin kuljetukseen. Nyt kulunut 8 pÀivÀÀ, eikÀ mitÀÀn tapahdu. Itse tuotettaan en pysty arvostelemaan, koska se ei nÀytÀ ikinÀ saapuvan.
Laiskaa ja surkeaa touhua.
Toimitusajat laitettu tietoihin niin pitkiksi, ettÀ ei tarvitse firman pitÀÀ kiirettÀ. Omaposti nÀyttÀÀ, ettÀ lÀhetystÀ odotetaan. 5 pÀivÀÀ ja mitÀÀn ei tapahdu. Surkeaa touhua.
Ei mitÀÀn hyvÀÀ sanottavaa.
Poikkeuksellisen surkea asiakaspalvelu
Tilaukseni osoitetiedoissa oli virhe: osa osoitteesta oli jÀÀnyt pois. Otin yhteyttÀ asiakaspalveluun, mutta sain osakseni erittÀin töykeÀÀ palvelua. Asiakaspalvelijaa ei selvÀsti kiinnostanut auttaa, vaan hÀn syytti tilanteesta vain minua ja esitti, ettei asialle voisi tehdÀ mitÀÀn. HÀn lupasi selvittÀÀ asiaa Postin kanssa ja palata minulle, mutta ei koskaan tehnyt niin.
Lopulta selvitin asian itse Postin kanssa, jossa asiakaspalvelu oli ystÀvÀllistÀ ja ammattitaitoista â ja osoitetiedot saatiin tÀysin ongelmitta korjattua. Ifolorin puolella asiaan ei vain haluttu tarttua.
LisÀksi tilaukseni toimitettiin useassa eri erÀssÀ, mikÀ vaikutti tehottomalta ja asiakkaan nÀkökulmasta huonolta palvelulta. Toimitus oli myös hidas.
Kokonaisuudessaan kokemus jÀtti erittÀin huonon mielen. En aio tilata ifolorilta enÀÀ, sillÀ asiakaspalvelu oli poikkeuksellisen surkeaa ja epÀystÀvÀllistÀ.
Ifolor johtaa asiakkaita harhaan
Ifolor johtaa asiakkaita harhaan kampanjoillaan. Marraskuussa oli alekampanja, jossa mm. kuvakirjat oli -25% alessa. Alennukseen oli ehtona, ettÀ kirjoja pitÀÀ tilata vÀhintÀÀn kaksi. No, ehto ei lukenut kuvakirjojen tuotesivuilla vaan jossakin tÀysin epÀrelevantissa paikassa tyyliin asiakaspalvelu-vÀlilehden alareunassa. Tarkoituksella siis oltiin piilotettu tÀmÀ ehto jonnekkin mistÀ kukaan ei nÀe sitÀ. Tilasin lopulta 3 kirjaa mutta alehintaa ei tullut koska olisi pitÀnyt olla sama sivumÀÀrÀ, materiaali ja koko nÀissÀ kuvakirjoissa. NÀmÀ lisÀehdot selvisi vasta asiakaspalvelijan kanssa kÀydyssÀ sÀhköpostiviestiketjussa. Uskomattoman hÀmÀrÀÀ toimintaa. Tilaan jatkossa kuvakirjani kilpailijalta.
TöykeÀ ja huono asiakaspalvelu
TöykeÀ ja huono asiakaspalvelu. Tuotteissa vÀrivirheitÀ, joista syytetÀÀn postia eikÀ olla valmiita tekemÀÀn asian eteen mitÀÀn muuta. En suosittele kenellekÀÀn. Olen saanut parempia kuvia, kuvakirjoja ja varsinkin palvelua muilta vastaavilta yrityksiltÀ.
Ifolor palapeli lÀhettÀmÀstÀni kuvasta.
Ifolor palapeli lÀhettÀmÀstÀni kuvasta.
Mukana tuli vain pieni valokuva paapelipalasten lisÀksi . JÀin todellakin kaipaamaan kuvaa palapelistÀ. Eli kuvaa joka yleensÀ on palapelilaatikon kannessa ( missÀ nÀkyy palat )
Suosittelen Ifoloria
En nÀe muuta vaihtoehtoa kuin antaa tÀydet viisi tÀhteÀ.
Upeita tuotteita ja sen johdosta olenkin tilannut mm kymmenkunta kuvataulua ja muutamia kuvakirjoja. Kotimme on saanut niiden myötÀ uuden persoonallisen ilmeen, omat kuvat tauluina.
Asiakaspalvelu Ifolorilla aivan upeaa. Jotkut ovat moittineet toimitusaikoja. Jos ajattelee, ettÀ 96 sivuinen kuvakirja tulee reilussa viikossa, pidÀn sitÀ hyvin nopeana toimitusaikana.
Olen todella tyytyvÀinen palveluun
Olen todella tyytyvÀinen palveluun! Yksi lahja mukeistani oli vahingossa aivan liian tumma vÀreiltÀÀn, mutta sain helposti tehtyÀ ja tilattua uuden veloituksetta. Reklamaatiopyyntööni vastattiin nopeasti ja olen iloinen kun sain sen hyvissÀ ajoin ennen joulua. Nyt muki on tÀydellinen ja jatkossakin aion tÀÀltÀ tilata!âºïž
Ifolor kuvalahja
Tilasin tuotteen hyvissÀ ajoin ennen mÀÀrÀaikaa, jotta saisin sen ajoissa ennen isÀnpÀivÀÀ. Ifolorilta tuli tieto, ettÀ paketti on lÀhetetty, mutta mitÀÀn ei tapahtunut siltikÀÀn postin tiedoissa. Kyselin sÀhköpostilla paketista ja sain vastauksen, ettÀ ihan sama mistÀ olen tietoni saanut paketin lÀhettÀmisestÀ, niin se on vÀÀrÀ tieto. Jatkossa en enÀÀ tilaa tÀÀltÀ puljusta kyllÀ yhtÀÀn mitÀÀn. Ei ole ensimmÀinen kerta kun kaikki menee pieleen tÀÀltÀ tilatessa.
Toimitusaika on uskomattoman pitkÀ
Toimitusaika on uskomattoman pitkÀ, vaikka tilaus koostui vain muutamasta valokuvasta. Noin 70 tavallista valokuvaa saapuvat kolmessa eri lÀhetyksessÀ. EnsimmÀinen saapui sovitun kotiin toimituksen sijaan Postin noutopisteeseen useamman viikon jÀlkeen. Kaksi seuraavaa tilausta eivÀt ole edes saapuneet Postille kuljetettaviksi, vaikka tilauksestani on kohta kuukausi. Suosittelen valitsemaan jonkun kilpailijoista, jos kuvat haluaa joskus saadakin.
Posti on nyt odottanut kuvakirjaaâŠ
Posti on nyt odottanut kuvakirjaa viikon toimitettavaksi! Onko Ifolorilla sopimus ettÀ joka toinen viikko lÀhettÀvÀt postilla paketit?? Toimitusaika 8-12 pÀivÀÀ viittaa siihen. Itse tuote on ollut valmiina ja laskutuskin on jo tehty
Todella tympeÀÀ palvelua
Tilasimme hÀihimme kuvia, toimitusaika 7-11 pÀivÀÀ joten optimistisesti ajattelimme, ettÀ jos tulee 7 arkipÀivÀssÀ niin ehtii vielÀ perille. Toimitusta ei alkanut kuulua ja soitimme asiakaspalveluun ja ei kuulemma minkÀÀnlaista mahdollisuutta saada 7 pÀivÀssÀ. Todella tympeÀÀ asiakaspalveluakin eikÀ minkÀÀnlaista joustoa heidÀn toimitussysteemissÀÀn. Ei olisi kannattanut tilata, kun jostain oikeasta liikkeestÀ olisi varmasti saanut niin ettÀ olisi kuvat ehtineet hÀihin.
EpÀluotettavaa kommunikointia ja tyly asiakaspalvelu
Pakettisi on lÀhtenyt matkaan -ilmoituksesta on kulunut nyt 8 pÀivÀÀ ja Posti ei ole vielÀkÀÀn edes saanut pakettia. TympeÀ asiakaspalvelija ei edes pahoittele ja syyttÀÀ Postia, vaikka olen lÀhes 100% varma ettÀ vika on Ifolorissa - paketin ennakkotiedot kun katosivat jostain kumman syystÀ Omapostista tiedusteluni jÀlkeen.
Olin todella tietoinen ifolorinâŠ
Olin todella tietoinen ifolorin brÀndistÀ ja suunnilleen millaisia tuotteita he valmistavat. Tilatessani pöytÀkehystÀ tyttöystÀvÀlleni lahjaksi ei kuvia saanut tilattua samassa koossa mitÀ taulut olivat. TÀten jouduin menemÀÀn kilpailijan nettisivuille jossa ostaminen oli tehty paljon helpommaksi.
Not only did they raise their prices
Not only did they raise their prices, but they also changed their campaign to a minimum order of 300 images in order to receive the 50% off discount! Before that it was a minimum of 100 images, and before THAT there wasn't a minimum requirement at all, it was just a seasonal campaign that lasted a couple of weeks! Such unpleasant greed
Otin yhteyttÀ yritykseen, koska halusin tilata maalauksen (valokuvatulostus). Kirjoitti kirjeen. Suomen suomenki on kamalaa. Olen 75-vuotias, olen elÀkkeellÀ ja vaikka kÀytÀn tietokoneita, en todellak
Otin yhteyttÀ yritykseen (valokuvien tulostus).
Kirjoitti 3 kirjainta. Olen 75-vuotias, elÀkkeellÀ ja kÀytÀn tietokonetta. Opi kÀyttÀmÀÀn sivustoa. Lataa 3 ohjelmaa. Oppia. TörkeÀÀ ja röyhkeÀÀ.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ